Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה בריא..

אז אחרי כל זה, מה מזמין בסוף? LTE או 16?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לינק ל LTE - לינק ל 16GB (תבחר את אמאזון מהרשימה)

אם בשניהם תקבל הודעה שזה לא זמין לישראל.. וואלה לא יודע מה לעשות. אולי הכתובת שלך משובשת וזה מקפיץ איזה באג או משהו..

(אגב דיברתי עכשיו בצ'אט עם נציגה שלהם לגבי זה שה8G לא זמין בארץ בעוד כל שאר הליין של הG והE כן, אמרה שתעביר את זה הלאה למחלקה הטכנית ויחזרו אלי תוך 5 ימי עסקים עם תשובה למה זה ככה)

איזה קטע גם אני לפני איזה חודש עליתי איתם בצאט לגבי זה שאת ה8 לא שולחים ואת ה16 כן, אצלי הנציג פשוט כתב טקסט מוכן ולא ממש התייחס ואמר שזו המדיניות ללא כל הסבר.

פורסם

מקפיץ. האם יש מקום לדאגה? ההזמנה בוצעה ב-14.7 והסטטוס נכון להרגע עדיין:

Not yet dispatched

Delivery estimate: Tuesday, 22 July 2014 - Monday, 28 July 2014

:turn-l:
פורסם (נערך)

ושלחו לי אימייל:

We have scheduled to deliver your parcel by July 22, 2014 - July 28, 2014.

However, please note that the delivery dates are just estimates and not guarantees. Your parcel may even be delivered before this date.

כן בטח. הטלפון יגיע לפני ה-22 רק אם חברת המשלוחים שלהם היא NASA.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

יכל להגיע,אם אתה\הם משלמים אקספרס בהתאם :) (אאל"ט יש שירות כזה גם ל DHL וגם פדקס,שילוח פריט תוך 24שעות מכל מקום לכל מקום על גבי הגלובוס)

בטוח עולה כמו משכנתא קטנה,אבל אפשרי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כן בטח. הטלפון יגיע לפני ה-22 רק אם חברת המשלוחים שלהם היא NASA.

אם המכשיר אכן יגיע ב22 לחודש, אז מה אתה קונה לנו?

תתפלא, אבל קרה לי כבר מקרה של משלוח שנשלח בראשון בשבוע והגיע בשלישי בשבוע (מארה"ב).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

למרות שגם ה-22 נשמע דמיוני, המשפט שהצחיק אותי הוא שהטלפון עשוי להגיע לפני ה-22. דברים אלו נכתבו ב 20.7 בסוף היום, כשהטלפון עדיין לא נשלח.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

להזכירכם - אני הזמנתי את ה-G במוצ"ש לפני מספר שבועות, ביום שלישי התקשרו אלי לברר את מספר תעודת הזהות שלי, ביום רביעי הוא היה מונח על שולחני. המעניין היה שההזמנה בוצעה מ-amazon UK והפקידה שהתקשרה לברר את מספר תעודת הזהות דיברה על משלוח מספרד.

yuvk מדוע הזמנת את דגם ה-LTE? הוא לא אמור להתאים לתדרים בארץ. אם הוא מתאים - בבקשה עדכן אותנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרך אגב, כמעט בכל האמזונים (צרפת, גרמניה, איטליה, בריטניה) יש את המוטו G וכולם שולחים לארץ. אם אתם רוצים להזמין תבדקו מחירים בכולם כי המחירים לא זהים בכולם.

בצרפת מוכרים גם את המוטו G בצבע לבן.

שימו לב שבדרך כלל עמלת המרה לאשראי ב-GBP הסטנדרטית היא 2% ועמלה מיורו בדרך כלל יותר זולה 0.5% או 0.75.

מי שיש לו כרטיס אשראי "יוקרתי" יותר, כמובן משלם יותר בזול.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
...

בצרפת מוכרים גם את המוטו G בצבע לבן.

...

איפה ראית לבן?

אני קניתי בלונדון וקיבלתי כיסוי אחורי לבן מתנה בנוסף, לא ראיתי שיש דגם לבן.

אייל

• תוכן חדש...