Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי רישיון לפני כמעט חצי שנה ואני רוצה לקנות אוטו שיוכל לשרת אותי עד הצבא (עוד שנה וחצי).

אני מחפש רכב שיהיה אמין וקל לתחזוקה.

הרכבים שבנתיים משכו את תשומת לבי הם מאזדה 3 (04-08 ), שברולט אופטרה 5 ד' (05-10, וכן אני יודע שהאוטו הזה לא הכי אמין שיש אבל אני רוצה לראות מה דעתכם עליו), מיצובישי לאנסר קלאסיק

אשמח לקבל עוד הצעות, תודה לעונים :)

פורסם

למה לא לרכוש רכב סופר מיני ידני שתהיה חסכונית במקום משפחתית לא חסכונית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה לא לרכוש רכב סופר מיני ידני שתהיה חסכונית במקום משפחתית לא חסכונית?

אין שום בעיה פשוט לא מצאתי עדיין רכב סופר מיני בתקציב הזה שבאמת התלהבתי ממנו

בגלל זה ביקשתי את העזרה שלכם :)

פורסם

כשמחפשים רכב יד שנייה מצב המכונית לא פחות חשוב מהכישורים שלה.

בתקציב של 20K נסה למצוא משהו ששמרו עליו כמו שצריך עם הסטוריית טיפולים מלאה, רכב שניראה טוב שלא כל הפלסטיקה שלו והריפוד שבורים/קרועים.

רכב שנוסע טוב, שלא תצטרך להוציא עליו במוסך יותר ממה שהוא שווה.

לדעתי אני הייתי מחפש הונדה ג'אז ידנית/טויוטה יאריס ידנית (למרות שיהיה מאוד קשה בתקציב הזה) או סקודה פאביה ידנית.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם
כשמחפשים רכב יד שנייה מצב המכונית לא פחות חשוב מהכישורים שלה.

בתקציב של 20K נסה למצוא משהו ששמרו עליו כמו שצריך עם הסטוריית טיפולים מלאה, רכב שניראה טוב שלא כל הפלסטיקה שלו והריפוד שבורים/קרועים.

רכב שנוסע טוב, שלא תצטרך להוציא עליו במוסך יותר ממה שהוא שווה.

לדעתי אני הייתי מחפש הונדה ג'אז ידנית/טויוטה יאריס ידנית (למרות שיהיה מאוד קשה בתקציב הזה) או סקודה פאביה ידנית.

בהצלחה,

איתמר.

היי איתמר, תודה על התשובה.

ברור שאני לא אקנה רכב מפוקפק, פתחתי את האשכול ע"מ לקבל רק כיוון אילו רכבים מומלצים בתקציב זה, וניתן לחרוג ב5K בערך...

אגב הרכבים שציינתי לא בהכרח כולם במצב גרוע תמיד ניתן למצוא רכב שמור שהבעלים שלו הקפידו לטפל בזמן ודאגו לו.

שוב תודה על התשובה, אני אחכה לעוד כמה הצעות :)

פורסם

פיאט פונטו ספייס, אם יש אפילו בשנת 01 אקזמפלר שמור אל תהסס לרכוש בתקציב הזה, גיר ידני או רציף בלבד או רובוטי. עוד שיקול:חפש רכב שכשתצטרך למכור אותו ימכר במהירות ולא תתקע איתו כשאתה בצבא.

Miata ND2

פורסם
פיאט פונטו ספייס, אם יש אפילו בשנת 01 אקזמפלר שמור אל תהסס לרכוש בתקציב הזה, גיר ידני או רציף בלבד או רובוטי. עוד שיקול:חפש רכב שכשתצטרך למכור אותו ימכר במהירות ולא תתקע איתו כשאתה בצבא.

רובוטי לא עושה בעיות? כי שמעתי שבפיאט פונטו גרנדה יש הרבה בעיות עם הגיר הרובוטי שהרבה אנשים מתלוננים עליו..

ומה דעתך על הרכבים שציינתי?

• תוכן חדש...