Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לפולו GTI 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, אתה מוזמן לקרוא את ההתרשמות שלי מהרכב: כאן

לגבי הצעת המחיר, קשה להגיד, תלוי מה רמת יכולת המיקוח שלך, לדעתי 5K מהמחיר הסופי על הכביש זה אפשרי.

בימי מכירות הם יכולים להוריד עוד מהמחיר (מעבר לימי המכירות, הם באמת יכולים לעשות חיים קשים, ולא בטוח שתקבל את ההנחה של הימי מכירות).

- סיאט איביזה FR (החדשה) בכלל לא באותה הליגה ... רכב רגיל (עם מעטפת ספורטיבית).

- הקופרה רכב מצויין אבל הוא באותו המחיר של הפולו (שעדיף עליו ברוב הפרמטרים).

- סיאט לאון רכב מעולה, אבל לא באותה הקטגוריה והוא פחות ספורטיבי (ולדעתי האחזקה שלו תהיה יקרה יותר - אם כן אני לא בטוח).

ולגבי ההערה האחרונה שלך, שהיא מאד משמעותית .. אם אתה לא מבין גדול ברכבים (כנראה גם לא ממש מנוסה), למה אתה צריך רכב כל כך חזק וכל כך יקר ?

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא התכוונתי להגיד שהחליפו לי מנוע כמו שחשבתי.

רק אמרתי שהפולו 2013 ו2014 מגיעות עם מנוע שונה מהדגמים שהגיעו עד אמצע 2012 שלפעמים שהיו עושים בעיות - זה פשוט לא נכון, אני מניח שהסוכן אמר לך את זה (כמובן שהוא טעה), היו בעיות עם הגיר והקלאצ'ים, עם המנוע לא היו בעיות (שלא כמו בשירוקו והגולף, ששם כאמור המנוע שונה).

אצלי הכל מצוין.

האוטו מושלם מכל בחינה. היו לי מכוניות יותר מהנות לנהיגה אבל הרכב הזה הוא השילוב המושלם בין רכב ליום יום, אוטומט , כוח , איכות גרמנית מפנקת ואמינות.

בזמנו שקניתי שילמתי בערך 154 K ל 3 דלתות אבל אצלי יש איטוראן save ואין צבע מטאלי (צבע לבן)

אגב אם לא מפריע לך ידני הייתי בודק את ה208 Gti שאומרים שהיא מאוד מהנה לנהיגה ואת הרנו קליאו ספורט(חושב שהיא יותר יקרה אבל גם אוטומטית)

מה שבאדום, התגובה שלי.

האבולוציה שלי:

פורסם
הערכה של הנהג(של הדלק) מגיעה עם תיק של פלקסווגן עם כבלים וסוככי שמש ודברים כאלה...

אני קניתי את אותו הרכב בלבן לפני 4 חודשים ואני הכי מרוצה שיש. אין בעיות של שמן כי עשיתי הרצה(אפילו שבסוכנות אמרו לי שלא חייב) וגם הם החליפו את המנוע שהיה עושה בעיות בחדש. תבדוק עם הביטוח אם אתה צריך איתורן..לא כל חברה מבקשת ואז אתה יכול לשים נגיד רק איתורן save (בשביל הנוחות , כי זאת מערכת בלי קוד) או אפילו קודן פשוט.. ואז זה חסכון של בין 1600-2400 שקל...

מנהלים, אם אפשר לערוך את ההודעה המקורית שלי, שלא יחשבו בטעות שהחליפו לי מנוע(עקב הניסוח הגרוע שלי)

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם (נערך)

מה שבאדום, התגובה שלי.

he (1390cc) 1.4 TSI S-A Twincharged 180PS CAVE Engine went in the Seat Ibiza Cupra in 2009,

then the vRS in 2010, Polo GTI & A1.185PS

Some have had problems and poor parts probably manufacturing or Quality control.

Some had the wrong plugs, some had bad Coils Packs.

Early ones then were given a ECU Update.

Some got an Oil Breather Mod, some were rebuilt, and some replaced with another engine.

'Volkswagen Audi Group' then changed the engine in the 4th quarter 2012 to the CTHE Engine.

You would hope slight changes & better Quality control, a new MAP and hopefully no problems with high oil usage.

To find out if there are any better parts or revised parts in the engine from Late 2012 , you need to ask Skoda.

לי כמובן יש את הדגם החדש יותר.

המנוע הקודם עשה לפעמים בעיות וזאת עובדה.

יום טוב :) (נ.ב אצלי 6000 ק"מ והאוטו כמעט ולא צרך שמן, לא מספיק בשביל להוסיף ...אפילו לא חצי ליטר)

עריכה אחרונה על ידי danielbd

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

אני לא מבין גדול ברכבים,

כלומר רציתי לשמוע דברים מאנשים מנוסים ומבינים יותר, כדי לדעת אולי אני מפספס משהו..

במכל מקרה לא צריך להבין ברכב כדי לנהוג ולהנות ממנו

(כלומר אם אתה קונה רכב טוב חזק איכותי וכו' זה שתהיה מבין גדול וזה שלא,

לא בדיוק משנה אם עשית בחירה נכונה של רכב, זה בדיוק הסיבה שפניתי להתייעץ..)

לגבי הקופרה רשמת "עדיף עליו בכל הפרמטרים" מי עדיף על מי ?

והמון תודה על ההשקעה !

פורסם

לפי מה שרשום כאן בהחלט עשו החלפה של מנוע, וכפי הנראה המנוע הקודם אכן היה קצת בעייתי,

עם זאת אני עדיין טוען שהמנוע ה"ישן" לא היה כל כך בעייתי, ואני לא מכיר משהו שהלך לו מנוע או נאלץ להחליף (לעומת השירוקואים והגולפים שלהם מנוע שונה).

יפה שהעמדת אותי על טעותי (כאשר שלחתי מכתב ל VW העולמית, קיבלתי תשובה שונה לחלוטין, אך אני מניח שלהם היו מניעים אחרים :) ).

גם לי בכל אופן יש את יש את הדגם החדש (2013) ....

האבולוציה שלי:

פורסם

הפולו עדיפה על הקופרה בהכל פרט לעיצוב (לדעתי)

לדוגמא:

היא מהירה יותר, החומרים הפנימיים איכותיים יותר, והיא נוחה יותר.

האבולוציה שלי:

פורסם

Morfium כדאי שתסתכל במראה, שיטוט של 5 דקות בגוגל (נניח, "polo 6r gti oil consumption") יראה לך אין ספור תלונות על אכילת שמן, החלפת רינגים, החלפת מנוע וכו'...

נ.ב.

אין לי מושג אם זה נפתר בדגמים החדשים, מודה - לא התעמקתי עד כדי כך.

פורסם
Morfium כדאי שתסתכל במראה, שיטוט של 5 דקות בגוגל (נניח, "polo 6r gti oil consumption") יראה לך אין ספור תלונות על אכילת שמן, החלפת רינגים, החלפת מנוע וכו'...

נ.ב.

אין לי מושג אם זה נפתר בדגמים החדשים, מודה - לא התעמקתי עד כדי כך.

לזה בדיוק התכוונתי.אין לי זמן לאתר קישורים,אבל היו לא מעט תלונות על המנוע הספציפי.

האם הוא הוחלף באחד יעיל יותר בדגמים החדשים או לא? איני יודע.

אני ציינתי את דעתי וחששתי שכמה יקפצו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הפולו יותר פרקטית ופחות ספורטיבית מהמתחרות. הרכב הוא פרווה. אם אתה מחפש הנאה מנהיגה, ה-208gti הקליאו rs והפיאסטה st יהיו בחירות יותר טובות. בכל מקרה, הפולו לא מכונית רעה, אבל מחטיאה את המטרה.

פורסם
לזה בדיוק התכוונתי.אין לי זמן לאתר קישורים,אבל היו לא מעט תלונות על המנוע הספציפי.

האם הוא הוחלף באחד יעיל יותר בדגמים החדשים או לא? איני יודע.

אני ציינתי את דעתי וחששתי שכמה יקפצו.

אולי, לי ולעוד 4 אנשים שאני מכיר אישית אין בעיות, לעומת זאת היה כאן בחור עם בעיית שמן רצינית ... ככה שאני מניח שזאת הייתה הבעיה העקרית של הדגם הקודם.

אני גם חושב שנכון יהיה לציין שאכן הדגמים

האחרים בקטגוריה אכן ירגישו יותר ספורטיביים ואפילו מהנים יותר מנהיגה, אך בכולם יש פשרות כאילו ואחרות שלחלק מהאנשים יכולים לבטל את העסקה.

האבולוציה שלי:

פורסם

אני עושה דרך אלייד ... אבל לי אין בעיה של גיל (28)... לנהג צעיר באמת המחירים לא זולים.

אבל גם בגילך ניתן למצוא מחירים זולים יותר.

האבולוציה שלי:

פורסם

מחפש.. בינתיים לא מצאתי חברה שמבטחת חוץ מאחת וזאת שאמרת (אבל הם פתוחים רק מחר)

מקווה שאמצא, אם לא אז 5 אלף הפרש לשנה, לשנתיים הקרובות, זה ממש משמעותי.. וכנראה אעבור לסיאט :-(:-(:-( (מצאתי ב4 אלף מקיף)

פורסם

בלי קשר לביטוח, למרות שאני חושב שהפולו זה רבה יותר מ 'סופר מיני' מהירה (איזה בחור נחמד ציין את זה מתיישהו). אם אתה בעניין של רכב ספורטיבי ולא מפריע לך ידני ו-3 דלתות יש אופציות עדיפות, כמו ה corsa opc (פשרה - נוקשה להחריד), פג'ו gti, ו fiesta st תחשוב על זה. אם מעולם לא היה לך רכב ספורטיבי, או שלא ייצא לך להתנסות בנהיגות מתקדמות, אולי כדאי לך לחשוב על חלופות קצת פחות קיצוניות כמו ה sonic rs או משהו בסגנון ...

האבולוציה שלי:

• תוכן חדש...