Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני עד 30K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל עזרה וייעוץ מי שמבין.

אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות רכב בתקציב של עד 30K ש"ח. חשוב שהרכב יהיה חסכוני כמובן, אמין ודמי טיפול לא יקרים.

כמובן שרצוי שנתון כמה שיותר גבוה.

הרכב הולך לשמש לרב את אמא שלי לנסיעות רגועות.

נ.ב, מה אתם אומרים על הסוזוקי סוויפט הדגם של ה1500- זאת אחת האופציות שאני חושב עליה.

תודה רבה לעוזרים!:-D

פורסם

אאתם מחפשים ידני או אוטומט?

סופר מיני?מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוויפט לא בתקציב שלך לדעתי.

לא ציינת אם אתה רוצה ידני או אוטומט, אם ידני אז אפשר לשקול פיאט פנדה, נחשבת מכונית מאוד חסכונית, תחזוקה לא יקרה ואמינה אם טופלה כראוי.

אם צריך אוטומט, מומלץ להגדיל מעט את התקציב לטובת אלטו או i10. היונדאי פחות חסכונית אך נעימה הרבה יותר ומרגישה רכב רציני יותר, ובנוסף בטיחותית יותר. האלטו ספרטנית אך חסכונית מאד.

אם חייב להשאר במסגרת התקציב אז הייתי שוקל דייהטסו סיריון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עדיפות לידני..אבל לא פוסל אוטומט...והפיאט פנדה היא די חלשה הבנתי גם ממש קטנה כמו קופסת שימורים מבפנים...

פורסם

לא כמו שימורים,היא כמו סרדינים,אבל כשאתה מבין שהיא מאוד חסכונית ועם אחזקה זולה,מעולה לנסיעה של אדם אחד,אתה מפסיק להקשיב לשטויות של אנשים כמו משפטים של קופסת סרדינים,אלא בודק האם היא מתאימה לך.

לא ציינת איזה קטגוריה אתה מחפש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...