Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמין יחסית ב3-5K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לחשוב על כיוון של לקנות אוטו משומש זול בסכום הזה וראיתי שיש מאות רכבים ביד 2 שנכנסים בסכום הזה.

חשוב לציין שהאוטו ישמש אותי רק לתקופה של כחודש-חודשיים של שדרוג האופנוע שלי, ואח"כ יעשה אולי 1-2K ק"מ בשנה... לא מדובר ברכב שיהיה בשימוש קבוע ומלא.

לא צריך: מזגן\מערכת\נוחות\בידוד\ביצועים, גם לא מעניינת אותי צריכת הדלק.

הדבר היחיד שמעניין אותי שיהיה לו 4 גלגלים והגה ושיסיע אותי ממקום למקום בלי להתקע.

לא בוחל בשום רכב, ולא אכפת לי ממורי נהיגה\השכרה\ק"מ גבוה.

ראיתי שהרוב זה פיאסטות, אונו\פונטו, 205 , וקליאו B.

מה יהיה הכי אמין מתוכם? או שבכלל יש לכם המלצות אחרות?

ומה דעתכם על הסיפור? אפשר לצאת מזה בזול או שזה מתכון לאסון?

אגב, אני עושה לבד טיפולים באופנועים\קטנועים, ויש לי ידיים טובות ומאמין שזה עסק די דומה סה"כ.. יכול גם לעזור בחסכון.

פורסם

ביזבוז כסף,אתה בקושי תיסע בו,אבל תשלם ביטוח,טסט,אתה צריך גם אישור בלמים,ואם תהיה תקלה?

אגב טסט פעמיים בשנה,זה מתחלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ביזבוז כסף,אתה בקושי תיסע בו,אבל תשלם ביטוח,טסט,אתה צריך גם אישור בלמים,ואם תהיה תקלה?

מה שהוא אמר.

אבל אם בכל זאת, אני יכול להמליץ בחום על יונדאי אקסנט שנים 96-99, ידני, מנוע 1.5.

רכב אמין, וכשיש תקלות זה נפתר בפרוטות.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

למה פעמיים בשנה? אני לא מתכוון לקנות אספנות.. 96-99, ביטוח אפשר להקפיא או לבטל כל פעם שלא צריך, זה עולה כמה עשרות שקלים, לא נוראי.

מה זה אומר אישור בלמים?

יותר זול יהיה להשכיר רכב לתקופת השיפוץ

זה לא שיפוץ אלא החלפה.. בכל מקרה השכרה זה עסק יקר מאוד לתקופות ארוכות. לחודש-חודשיים אתה בוודאות עובר את ה3K והם גם לא חוזרים אליך כי אתה לא יכול למכור אות הנבלה אח"כ..

מה שהוא אמר.

אבל אם בכל זאת, אני יכול להמליץ בחום על יונדאי אקסנט שנים 96-99, ידני, מנוע 1.5.

רכב אמין, וכשיש תקלות זה נפתר בפרוטות.

תודה אני אבדוק.

פורסם

רכב מיושן בן 19 צריך לעשות פעמיים,אין קשר לאספנות.

אם בכול זאת אתה מחליט ללכת על זה,תבדוק,פיאסטה,פיגו205,אקסנט,שרייד,פונטו,הכי תקינה ועם טסט הכי ארוך,אבל שוב,לדעתי אתה עושה טעות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח את הנבלה הראשונה שאתה מוצא עם טסט כמה שיותר ארוך, ולא משנה סוג הרכב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סובארו ליאונה תעשה את העבודה .מכרתי לפני שנתיים סובארו עם משהוא שבור בתוך המנוע. הבחור נוסע ככה עד היום

חפש לך מהשנים 87-93 חלקים זולים מאוד

• תוכן חדש...