Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם על זה אתה מדבר, אבל בזמנו הייתה תוכנית עם מנשה נוי (ונדמה לי דב נבון).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אפילו כשהמכוניות בסרטון חדשות- הן עדיין נראות ישנות...

מוזר שלתוכנית הזו לוי יצחק לא נדחף

מה שכן, שרייד טורבו - זה החלום!

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם
פיג'ו 205GTI עושה רייסים עם רנו 5GT...

מזכיר קצת את הפתיח הישן של טופ גיר (המוזיקה לפחות).

[video=youtube_share;2Smo8SyzJVI]

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)
:roflmao:

בכל פעם שאני רואה אותה בא לי להקיא. יש מושג שמתאר אנשים כמוה בצורה מצוינת: WHITE TRASH

+1 ניקו,

אתה בחברה מאד גדולה.

חבל שאצלנו כל דבר אוטומטית חייבים להכניס "סלב" , פליטי הריאלטי פשוט נמצאים בכל הערוצים וממשיכים "לפטפט"

כואב שאין תוכנית נורמלית שעוסקת אכן בתחום שיפוץ רכב.

אני מאד נהנה מהסדרות בדיסקבורי - פשוט לשבת לצפות וכן ממש לראות ולהנות, וגם ללמוד לפעמים דבר או שניים.

fast n loud הנהדרת, ומבריטניה wheeler dealers, ושוב מארה"ב overhaulin שכל אחד מקנא בשלמות של המכוניות של foose, מארה"ב גם texas car wars, גם counting cars, גם petrolheads ועוד תוכניות אחרות - כן ירבו :)

נקווה שפעם כן תקום בארץ תוכנית נטולת סלב (ונטולת אוכל או כל דבר אחר) שפשוט תהייה עבור הנהגים.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

אני ממליץ על Car Rescue הנפלאה.

יש גם את Car S.O.S

גאס מאנקי זה נחמד, רק בשביל הצחוק.

כל אלה בערוץ נטשיונאל ג'יואגרפיק.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אוי, איזה הזוי, אני בדיוק הייתי בגיל של המצולמים בכתבת הרייסים בתקופה שהיא צולמה, אפילו זיהיתי שם פרצוף או שניים.

ואח"כ בא עליבאבא ואומר תוכנית עתיקה, האללו, עתיקה אוחתק! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפעמים, תוך כדי שיחה, מתחילים לדבר על פרסומות (בעיקר החבר'ה מהעבודה)

"ראית את הפרסומת ההיא והפרסומת הזאתי והזאתי והזאתי.." ורק אז אני קולט שאני לא צופה בכלל בערוצים 2 ו10, וטוב שכך :shock:

טוב לדעת שאני לא היחיד...

דני

פורסם

"הסלב: דואגים אחד לשני , כל אחד מזמין את השני לתוכנית שלו , זה אותם שחקנים בסדרות ובסרטים ויצא שאותם אנשים מקבלים הכל בקלות וברב המקרים גם בחינם , שמור לי ואשמור לך ,תת רמה אבל מה יש .

פורסם

זה מה שקורה שכל מי שמופיע לנו על המסך אלו הם ליהי גרינר ,ערפת הקטן (תורגי) ואלירז שדה , תרבות הכלום והשום דבר שולטת על המסך בארץ וכל הערסים והפרחות מרוצים .

:fadein:
פורסם
זה מה שקורה שכל מי שמופיע לנו על המסך אלו הם ליהי גרינר ,ערפת הקטן (תורגי) ואלירז שדה , תרבות הכלום והשום דבר שולטת על המסך בארץ וכל הערסים והפרחות מרוצים .

בהתאם לרוח הזמנים, זה המיינסטרים היום, רדוד ככל שיהיה.

אנשים ריקים מתוכן עושים תוכניות ריקות מתוכן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...