Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש ברשותי סיאט איביזה 2011 ורציתי להתקין קומפוננט ברכב ואמרו לי שבסיאט איביזה יש בעיה להרכיב רמקולים כי החלון יושב על הפלסטיק של הדלת ולא על הדלת עצמה, האם זו באמת בעיה ויעשה לי בעיה בחשמל של החלון וכו?

תודה לעוזרים!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

רוב המתקינים מעדיפים לא להתעסק עם האיביזות מהדור הזה, בגלל כל הסיפור של פירוק פאנל הדלת.

תחשוב פעמיים לפני שאתה מתחיל לעבוד לבד על הרכב, או משלם לבעל מקצוע שיעשה את זה במקומך.

במידה וההתקנה מבוצעת בצורה מקצועית, לא צפויות לך כל בעיות..

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

האם יש כאן אנשים מקצועיים שיכולים ורוצים לעבוד על הרכב ולעזור לי להתקין מערכת אשמח מאוד או תפנו אותי לבעלי מקצוע באזור נתניה והסביבה, אודה לכם מאוד!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני עם כל הניסיון שלי. לא הייתי מוכן לפתוח את הדלתות ופניתי לאיש הכי מקצועי בפורום דבר איתי ואשלח אותך אליו, יש לי איביזה 2012

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

זה לא הכי מסובך להוריד שם דלת, כל מתקין שמכבד את עצמו ידע להכניס שם רמקול.

אם אתה מוכן להגיע להוד השרון יש שם את רמי קראדי שמכיר את הרכב טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מלבד המידבאסים שיושבים על הדיפון של הדלת במקום על הדלת עצמה,שזה החלק הכי מסובך ברכב הזה אין עוד מכשולים בדרך וזה רכב מאוד פשוט להתקנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...