Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירה קבוצתית בלבד, נא להירשם, המלאי מוגבל.13042004104228.jpg

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

סיני, המקור עדיף המתקן הזה יותר מידי מלכלך שלא לדבר על המאמץ. :wink:

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

אפשר לעשות ווילי עם הדבר הזה?

:wink:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

הצחקת אותי , נראה לך שתהיה בעיה ''להרים'' את זה???????:shock:

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
מה עם העברות משקל, סטופי והשחזות ספונטניות ?

התכוונת ל"השחלות ספונטניות"..כן?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

השחזות השחלות, המתקן הזה נוצר על מנת להתאמן על כל תנוחות הרכיבה, גם רכיבה קלה, גם רכיבה חזקה, וגם רכיבת מסלול כהכנה למירוצים, וגם לביצועי סופרמוטארד.

:wink:

פורסם
נשיא ? מה קרה לסמלון שלך ?

יש שם איזה בחור תמהוני למראה...

כן....אם תראה אותו במקרה..שבור לו את כל העצמות אחת אחת...חייב לי בוחטה כסף וזיין את אחותי..

טפיי..כלב בן כלב...טפי...:-P

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

התמונה מזכירה את הפסל האדם החושב.:|

פורסם
התמונה מזכירה את הפסל האדם החושב.:|

כן..זה אני..חושב על צעדי ריקוד...:lol:

פורסם
כן..זה אני..חושב על צעדי ריקוד...:lol:

טנגו?

:roll:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
טנגו?

:roll:

יותר בסיגנון של צ'ה צ'ה צ'ה

• תוכן חדש...