Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לפני שנתיים עשיתי תאונה עם הרכב הקודם שלי, נכנסתי במישהו מאחורה ברמזור (במהירות נמוכה יחסית, תוך כדי בלימה).

הרכב שנכנסתי בו היה רכב הסעות של חברת ליסינג כלשהי (לא רוצה להזכיר שמות)

הודתי באשמה, העברתי לנהג את הפרטים שלי ושל הביטוח שלי.

הנזק של הרכב שנכנסתי בו זה שבר קטן ועיקום בטמבון האחורי (העיקום בטמבון הוא כלפי מעלה, חוסם מעט את פתיחת הדלת האחורית)

הנזק לרכב שלי היה גדול יותר משמעותית (מכרתי את הרכב כמה ימים לאחר התאונה, הקונה תיקן את הרכב)

בכל אופן, מכרתי את הרכב, קיבלתי החזר מהביטוח על הזמן שנותר לי, קניתי רכב חדש, ואני כבר שנתיים עם הרכב החדש,

ועדין לא שמעתי בכלל מהגורם שנפגע בתאונה.

לא פנו אלי, לא פנו לביטוח שלי, כאילו כלום לא קרה.

כי הרי אני עשיתי את מה שהיה צריך לעשות, הודתי באשמה והבאתי לנהג את כל הפרטים של הביטוח שלי ושלי.

האם הם יכולים להגיע פתאום אחרי שנתיים פלוס ולתבוע אותי? או שיש תוקף לכל העניין הזה?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם (נערך)

בסוף כל שנה מקבלים דו"ח של העדר תביעות, מאז היית צריך לקבל לפחות דו"ח אחד אם לא שתיים?

האם קבלת ומה כתב בו?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

שתי אפשרויות:

1. שהנזק לרכב השני היה קטן, ומבחינת בעליו הנזק מאבדן הכנסה בעת שהרכב מושבת לצורך תיקון קטן מעלות התיקון.

2. שהביטוח שילם את הנזק "מתחת לרדאר" שלך. זה פחות סביר, כיון שאתה אמור לקבל 3 התראות (מכתב מהביטוח בשאלה אם אתה מתנגד לתשלום הנזק לצד ג', דיווח על תביעה בדו"ח התביעות השנתי ועליה בפרמית הביטוח שלך), אבל אם לא שמת לב יתכן שפספסת משהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא דיברו איתי, וכל שנה אני מקבל דף העדר תביעות.

העבר שלי נקי ואין לי שום עליה בפרמיה, וגם לא היתה לי בעבר.

הם פשוט לא עשו עם זה שום דבר.

השאלה שלי היא האם הם יכולים פתאום עכשיו לתבוע? לאחר שנתיים פלוס?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

כן

יש להם זמן של שבע שנים.

אבל סביר יותר שלא תשמע מאף אחד בעיניין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ליתר בטחון שמור את התמונות של הנזק הקטן, שלא תגיע מחר תביעה על סך 15000 אש"ח בגלל שריטה בפח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תהיה רגוע. לא תשמע מהם. הם תיקנו על חשבונם כי כמו שציינת, הנזק קטן וסביר להניח שהם לא רצו להפעיל את הביטוח כדי שלא לייקר את הפרמיה שלהם. גם אם הם לא היו אשמים עדיף לא לקחת את הצ'אנס שחברת הביטוח שלך לא תכיר באשמה ואז זה נופל עליהם וכאמור הפרמיה מתייקרת. פעלת הגון ונכון והפרס שלך הוא "העדר תביעות". והכי חשוב זה שכולם בריאים

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי תביעת מסוג זה ,שלוש שנים

אבל תבדוק ,גם לי לא נראה שיצרו אתך קשר ,או שויטרו ,או שאבד להם הפרטים שלך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...