Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

לפני כחודש מישהו נכנס בי מאחורה ( ולא השאיר פרטים ) ושבר לי את המחזיר אור האחורי שמאלי.

היום הייתי בטיפול ראשון לפורד פיאסטה וביקשתי הצעת מחיר למחזיר אור . לא האמנתי למראה עיני - 970 שקל כולל עבודה !

אמרתי תודה ושאני לא מעוניין .

לאחר חיפוש קצר מצאתי את זה : http://www.ebay.com/itm/FORD-Fiesta-2008-Rear-Bumper-Reflector-Tail-Light-Fog-Lamp-LEFT-LH-/400622555192?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5d46f71038&vxp=mtr

רציתי לדעת אם כדאי להזמין ? ואם כן . איפה להרכיב וכמה הרכבה אמורה לעלות בערך ?

תודה רבה ויום טוב !

פורסם

מי נתן לך את ההצעה ההזויה הזאת?!

אפילו בצ'מפיון (הלא זולים במיוחד) - מחזיר אור אחורי ליטי - עלה רק 125 ש"ח (מקורי כמובן, אין תחליפי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ההצעה של מוסך תכלת (מוסך מורשה) בראשון לציון .

אכן זה פנס ערפל . עדיין , המחיר לא הגיוני לדעתי .

אני גם לא מוצא באי ביי פנסים . רק מחזירי אור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בעיה דומה של מחזיר אור שבור בצד השמאלי של הבאמפר האחורי בפיאסטה. אני אשמח אם פותח הקישור או כל אדם אחר המתמצא בנושא יוכל לעזור לכוון אותי לכיוון הנכון.

האם בדגם הפיאסטה הידני יש רק מחזיר אור בצד השמאלי של הפגוש האחורי, או שגם בדגם זה יש פנס ערפל?

בין אם יש ובין אם אין פנס ערפל מאחורה, אצלי נשבר רק החלק של מחזיר האור (הרפלקטור). האם ניתן להחליף רק אותו או שזה בא כחלק מקומפלקס שחייבים להחליף הכל ביחד?

האם קנית את הרפלקטור מאותו הקישור שנתת בשירשור לאיביי או ממקור אחר?

האם ניסית להתקין לבד או שמצאת מקום שיתקין תחליף במחיר סביר?

אם התקנת לבד - יש לך לינק להוראות התקנה טובות? כמה מסובך זה היה? אחרת, אם תיקנת במוסך במחיר שפוי אני אשמח לפרטים.

נ.ב.: למרות שהשאלות לעיל הופנו למי שפתח את השירשור, אם מישהו אחר מכיר את הנושא ויכול לעזור אני יותר מאשמח לקרוא. תודה מראש!

• תוכן חדש...