Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מליבו 2014

SEAT FR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אותו רק ב-2 ליטר טורבו. יש לנו במשפחה אחת שהגיע במשלוח הראשון, היא באה במקום מאליבו 2008

משהו ספציפי מעניין אותך?

חיצונית לדעתי הרכב לא מרשים/יפה, הוא נראה כמו משפחתי גדול ולא כמו רכב במחיר שלו.

בפנים הרכב מאוד נעים, תאורת הלד שלו נחמדה מאוד.

תנוחת נהיגה הרבה יותר טובה מהרכב הקודם, ואיכות החומרים גם היא טובה (אבל עדין לא כמו הגרמניות).

מבחינת מנוע - חיה רעה, אתה משלם בצריכת דלק.

איכות הנסיעה מאוד טובה. לא יצא לי לקחת אותה לנס הרים, אבל בכבישים בין עירוניים היא מאוד נוחה ומהנה.

חיסרון משמעותי - מע' המולטימדיה לא כוללת דיבורית בלוטוס

A3

A4

פורסם

בגלל העבודה אני נוסע אתה כמעט כול יום בעיר היא שתה דלק 1 ל4 קילומטרים נכון אין בלוטוס מקורי וחבל מאוד תקלות מיוחדים יש לרכב למה לשים לב מלה חיישנים ברכב

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

• תוכן חדש...