Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב חדש בסביבות ה 70-80 אלף. האופציות שהיו לי בהתחלה הם: יונדאי I20, סקודה פאביה, סיאט איביזה, פורד פיאסטה.

לאחר שביצעתי נסיעות מבחן וקיבלתי הצעות מחיר הורדתי את היונדאי I20 ואת הסקודה.

נשארתי עם הפיאסטה והאיביזה, ביצעתי בשתיהן נסיעת מבחן, האיביזה היתה מרשימה יותר מבחינת הביצועים ומעבר ההילוכים היה יותר נוח וחלק. לעומת זאת הפיאסטה הרגישה לי מרווחת יותר, ובנוסף מגיעה בדגם הבסיסי שלה מאוד מאובזרת יחסית לאיביזה.

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי שני הרכבים האלו.. יתרונות וחסרונות..

כאשר הנסיעות העיקריות שאבצע עם הרכב יהיו מהמרכז לבאר שבע (וחזרה) ונסיעות בתוך באר שבע.

אשמח לשמוע גם את דעתכם לגבי:

צריכת דלק - האם יש הבדל משמעותי?

טיפולים ואחזקה - האם אחד מהם נחשב אמין יותר מהבחינה הזו?

ירידת ערך עם השנים.

תודה רבה לעונים ושבוע טוב.

אסף.

עריכה אחרונה על ידי AsafS
פורסם

רק כדי לבלבל אותך אני מוסיף לך עוד שני רכבים להתלבטות - סוויפט וקליאו. (אני לא יודע אם ה208 בתקציב שלך)

היות שאתה מדבר על הרבה נסיעות ואני מאמין שחשוב לך נוח כדאי לקחת את זה בחשבון.

לגביי צריכת הדלק, אני מאמין שצריכת הדלק תהיה דומה. רוב הקטגורייה הזאת עושה בסביבות 1:14-1:15 משולב. (דהיינו מחוץ לעיר 1:17-1:18)

לגביי טיפולים וירידת ערך אני לא יודע, אבל מה שכן - יד 2 מפוצץ במלא אנשים שמפרסמים איביזות משומשות מהשנתונים האחרונים. זה יקשה עליך במכירה.

חוץ מזה שכל יום שני וחמישי יש עליה מבצעים.

מעבר לכך היא פחות בטיחותית בהרבה מהפיאסטה, ואם אני לא טועה עדיין מקבלים עליה רק שנתיים אחריות ולא 3 שנים כמו שמקבלים בפולקסווגן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פיאסטה ידנית נחטפת במשומשות , איביזה יש הרבה,מבחינת איכות אני חושב שהפורד יותר איכותית ונעימה ( בוגרת יותר )

פורסם

שלום אסף,

ראשית כל לגבי האיבזור אנו מציעים את הפיאסטה הידנית ברמת גימור מעבר לאמביאנטה,שנית לגבי טיפולים ואחזקה הפיאסטה יותר זולה

לרבות ביטוח וחלקים.בקטגוריה של הסופר מיני זהו הרכב המנצח.

פורסם
שלום אסף,

ראשית כל לגבי האיבזור אנו מציעים את הפיאסטה הידנית ברמת גימור מעבר לאמביאנטה,שנית לגבי טיפולים ואחזקה הפיאסטה יותר זולה

לרבות ביטוח וחלקים.בקטגוריה של הסופר מיני זהו הרכב המנצח.

עכשיו כשדלק הוסיפו מערכת מולטימדיה לכל הדגמים, איזה יתרון אבזורי יש לכם חוץ מחלונות חשמל אחוריים וידיות ומראות בצבע הרכב?

יש לכם יתרון כלשהו במחיר?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
עכשיו כשדלק הוסיפו מערכת מולטימדיה לכל הדגמים, איזה יתרון אבזורי יש לכם חוץ מחלונות חשמל אחוריים וידיות ומראות בצבע הרכב?

יש לכם יתרון כלשהו במחיר?

המערכת ש"דלק" נותנים - סינית כמובן.

עם כל חיבתי למסך מגע גדול ונוח, אני אשאר עם המערכת המקורית של סוני - בכל רגע נתון שהוא, היא בהחלט טובה (למרות עומס הכפתורים).

ניחא היו מגדילים ראש ומביאים את הסוני עם מסך המגע, אבל את הסחורה הסינית שישאירו לאחרים. כבר נתקלתי בכמה חבר'ה שהגיעו אל המוסך בגלל תקלות במערכת הסינית - המצלמת רוורס גססה / לא שמעו ב-BT / המסך לא נדלק.

בפיאסטה של "איילון" יש חלונות כהים (מקורי), חלונות אחוריים חשמליים, מראות וידיות בצבע הרכב. לפי מה שזכור לי, גם הגימור הפנימי (ריפודים / דיפונים וכו')- נאה מזה שבפיאסטה של "דלק".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...