Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מערכת מולטימדיה באייבי המופעלת על ידי מערכת אנדרואיד, עדיין אינה מותקנת, האם אפשר לעדכן את הגרסה לעברית?

ואם לא ניתן לשנות שפה, איך אפשר להשתמש בג'יפיאס המובנה?

תודה רבה למי שיכול לייעץ לי, יום טוב

פורסם

כל מערכות האנדרואיד מגירסא 4 ומעלה (ICS) מגיעות עם עברית מובנת.. במידה ואתה לא מוצא את העברית בהגדות תוריד אפליקציה בשם morelocale2 ותיהיה לך אפשרות לבחור עברית

פורסם

בנוסף למה שכתבו מעלה אם כל מה שאתה צריך זו מקלדת עברית אתה יכול להוריד את anysoftkeyboard ואת חבילת העברית שלהם.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על פי הלינק מדובר בandroid 4.1 רוב הסיכויים שמערכת ההפעלה מגיעה עם עברית מלאה כולל מקלדת במידה ולא מופיע בהגדרות שימוש בmorelocale2 צריך לסדר את הבעיה.

פורסם

תודה רבה, נשאר לי לחכות רק שהמערכת תגיע... עקב חיסכון בעלות המשלוח בחרתי לשלוח את זה לחבר בניו יורק וזה כבר שם עכשיו אני מחכה להזדמנות שמשהו יביא לי את זה לפה....

פורסם

תעדכן אותנו באמת לגבי התוצאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני יכול לעדכן אותך בעניין. השבוע בחנתי משהו בסגנון. לא רוצה לבאס את פותח השרשור אבל אם אתה רוצה שיהיה לך אנדרואיד ברכב אז סבבה. אבל הדבר הזה הוא לא ברמה של טאבלט גם לא מתקרב אליו. הוא איטי יותר, איכות המסך ירודה הרבה ביותר ביחס לטאבלט, איכות הסאונד ברמה של מכשיר סיני כך שאודיופילים לא ישבעו ממנו נחת. אתה יכול להיות מרוצה ממנו רק אם הדרישות שלך הם מינימליסטיות ואינך חובב סאונד.

פורסם

יוסי תודה!

לגביי אנדרואיד והיי אנד, אני הולך כנראה מחר להעלות עדכון מאוד מאוד מעניין!

:twisted:

Pioneer TS-X150

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תגובה מאוחרת..... סופסוף המערכת מותקנת ברכב. אכות המסך די גבוהה המכשיר יחסית מהיר ובאיכות הסאונד אני לא ככ מבין מה שבטוח שהאיכות יותר גבבוה ממה שהיה עם הטיפ המקורי של טיוטה.

פורסם

בעיה אחרת יש לי שהאיי גו הגיע עם מפות של ארהב וקנדה.. ללא מפות של ישראל ובחנות גוגל אין לי אפשרות להוריד את. האיי גו כי אין גרסה מתאימה לדגם הסיני הלז... השאלה היא אםאפשר רק לדחוף לתוכנה מפות ושפה לגרסה הקיימת? או שזה לא יעבוד? חוץ מזה המערכת מאוד חביבה ומספקת הרבה יותר ממחירה הזעום יחסית...

אשמח לעזרה בעניין האיי גו. תודה

• תוכן חדש...