Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תעשו הכללות, מכיר מספר אנשים כולל עבדכם הנאמן שקנה lg g2 והגי פי אס הפסיק לעבוד אחרי מספר ימים/חודשים. לפי רונלייט זאת תקלה ידועה ברכיב עצמו. המכשיר הוכנס אחר כבוד לתיקון במסגרת האחריות. חבר אחר שלא קנה בארץ נדפק...

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תזכיר לי למה אתה לא רוצה נקסוס 4/5?

מחזק לגבי הנקסוסים. אני עם ה5 חודש. והשימושים שלי דומים לשל פות"ש. אני מרוצה עד הגג. הכל טס.

פורסם

הנקסוס 5 לא עדיף על הגלקסי 4 בשום פרמטר מלבד מהירות ממשק למי שזה מהווה פקטור בשבילו, ואת הנקסוס 4 אי אפשר בכלל להשוות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
המוות הפתאומי בגלקסי 3 קיים רק בגרסאות מאוד ישנות. מכשיר חדש מגיע עם אנדרואיד 4.3 ואין כל חשש מהתופעה. לי יש גלקסי 3 ואני מרוצה מאוד.

לחברה שלי יש מכשיר בן שנה וחצי שמת יום בהיר אחד. נקנה חדש מהחברה.

אם הבעיה נפוצה בדרך כלל במכשירים בגיל הזה, איך אפשר לדעת שהחדשים יותר לא ימותו באותו גיל כשיגיעו אליו?

תודה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מעל גרסה 4.1 המוות הפתאומי טופל, מכיוון שרוב הגלקסי 3 מגיעים היום עם 4.3 ואלה שלא יש כמעט בוודאות עדכון מייד עם הפעלת המכשיר

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
נדחף לשרשור:

גלקסי 4s עולה 2000 ש"ח באילת, ה5s עולה 2800, האם ההפרש שווה את המחיר והכניסו ב5 משהו שבאמת מצדיק את ההפרש?

חד משמעית לא.

פורסם

כבר קניתי, העדפתי להוסיף 200 ש"ח ולקנות מהיבואן הרישמי ולא מדוכן עלום שם.

נקנה ב3020 ש"ח, הפרש של כ800 ש"ח מה4.

בכל מקום אחר בארץ עולה 3500, ככה שהעסקה די טובה על פניו, יש אחריות שנתיים.

בכל אופן, לא הבנתי אם הגלקסי 5 תומך בטעינה אלחוטית או לא...

פורסם

האמת שרציתי את ה4, אבל ה5 קשיח יותר עמיד במים ואבק, ככה שאני מעדיף לשלם על עוד.

אחרי שהחלפתי כל כמה חודשים כבל טעינה לאייפון, ובטח ובטח עם הכבלים הקצרים שאפל מספקת, לדעתי טעינה אלחוטית זה אחלה פיצ'ר. גם זה יכול לתרום במקום עבודה. כל רגע לצאת ולהיכנס בלי לנתק ולחבר כבלים כל הזמן. (שליח)

פורסם
האמת שרציתי את ה4, אבל ה5 קשיח יותר עמיד במים ואבק, ככה שאני מעדיף לשלם על עוד.

אחרי שהחלפתי כל כמה חודשים כבל טעינה לאייפון, ובטח ובטח עם הכבלים הקצרים שאפל מספקת, לדעתי טעינה אלחוטית זה אחלה פיצ'ר. גם זה יכול לתרום במקום עבודה. כל רגע לצאת ולהיכנס בלי לנתק ולחבר כבלים כל הזמן. (שליח)

קנה נקסוס 4 או 5 במחיר זול יותר מגלקסי ב-600 או 1200 שקלים ובחיסכון קנה מטען 'אלחוטי' מקורי של גוגל.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...