Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבקש המלצה לדגמי רכב עבור זוג+תינוק (עם צפי להרחבת המשפחה בשנה הקרובה..)

הרכב צפוי לנסוע 20-25K ק"מ בשנה.

חשוב שיהיה בטוח, חסכוני עד כמה שניתן ושיהיה מקום לעגלה וציוד בתא המטען.

כפי שציינתי התקציב הוא עד 50K.

חשבתי לכיוון של יונדאי אקסנט 2010 עם ק"מ נמוך (סביב ה 30-40K).

האם יש המלצות נוספות? אולי רכב גדול יותר משנתון נמוך יותר או/ו קילומטרז' גבוהה יותר?

תודה לכל העונים!

פורסם

קיה פורטה 2009-2010 יכנסו בתקציב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קיה פורטה ומיצובישי לנסר עם נסועה של 25 אלף בשנה לא בדיוק בחירה חכמה.

אם תצליחו למצוא פאביה סטיישן דיזל שמורה בתקציב הזה, יכולה להיות אופציה ששווה בדיקה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני לא רואה סיבה לדיזל,הנסועה לא כל כך גבוהה ביחסית לממוצע.

מילא היינו מדברים על30-40 אלף בשנה אבל 20-25 זה עבודה קלה עבור בנזין ואם הבחור נוסע בבין עירוני אז עדיין הרכב יפגין חסכוניות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מבחינת עלויות, אחזקה של רכב דיזל לא משמעותית גבוהה יותר מרכב בנזין, לעומת זאת החיסכון בצריכת דלק יהיה מורגש באחזקה השוטפת.

אין לי ספק שרכב בנזין יעשה גם 30K בשנה ויותר, הבעיה פה זה עלות האחזקה וירידת ערך שתהיה משמעותית גבוהה יותר. לעומת זאת רכב דיזל ועוד סטיישן עם עבר פרטי וק"מ קרוב למומצע כנראה יחטף בעת המכירה העתידית.

לגבי הקיה, יצא לי לבלות איתה תקופה, וצריכת דלק לא עלתה על 1:12 עם הרבה נסועה בין עירונית, חיסכונית היא לא ממש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מכונית משפחתית בסיסית - פשוטה, אמינה ודי חסכונית. אני באופן אישי הייתי מעדיף בתקציב הזה את הפורטה שנותנת תמורה טובה יותר לכסף לדעתי, אבל גם ה-SX4 סדאן בסדר (אם כי היא גם מעט מכוערת...).

עלויות טיפולים לא יקרות באופן חריג, למעט הפלאגים שהם לדעתי קצת יותר יקרים מהממוצע.

עלות ביטוח אתה יכול לבדוק בשניה באתרי השוואת מחירי ביטוח כמו wobi, זאפ ביטוח וכו'. אין טעם לנחש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...