Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לוקח בחשבון שאחזקה של הוולוו תהיה יותר יקרה, תצרוכת הדלק תהיה יותר יקרה וכיו''ב, אין בכלל ספק.

זה ברור שהפרש של 7 שנים הוא משמעותי לכשעצמו, ההונדה שאני חושב לקנות היא בת 8, זה כמעט הפרש זהה בין ההונדה לוולוו ובין ההונדה

לתקופה של ימינו, אני מוסיף למשוואה את העובדה שהוולוו לא אמינה יותר מההונדה והיא זקנה ממנה בכמעט פי 2 מהיום.

אין לי שום ספק שהבחירה ה''כלכלית'' יותר היא ללכת על ההונדה אבל השאלה היא אחרת:

בתקציב שיש לי היום, האם לרכוש את ההונדה או לרכוש את הוולוו בפחות מחצי מהתקציב ואת שאר הכסף הפנוי שלי אוכל להשקיע

ביישור קו של הוולוו, ביטוחים וקוסמטיקה ועדיין להיות בראש שקט.

אשמח לעוד תגובות, וחוות דעת.

שלומי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סונטה רכב נחמד, צריכת דלק גבוהה יחסית, והרכב ממש לא חזק הוא שוקל לא מעט והמנוע 2000 קצת קטן עליו.

אם מדובר על ה2400 זה כבר סיפור אחר, לא נראה לי שיש כאלו בתקציב שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

S70 באמת עולה פחות מחצי מהסיויק, בהתחשב בזה אז באמת הפן הכלכלי של הוולבו לא כ"כ נורא.

אם יש לך כוח ועצבים להתחיל לחפש וולבו מזדקנת במצב ראוי אז אני חושב שכדאי ללכת על זה, זה מה שאני הייתי עושה...

פורסם (נערך)

אז ככה, רכישת הוולוו S70 ירדה מהפרק- העדפתי ללכת עם הראש ופחות עם הלב עקב עלויות אחזקה שעשויות להיות גבוהות

וחוסר הוודאות עם הרכב הוא הרבה פחות סלחני מאשר הסיוויק.

אך לפני שאני ננעל סופית על רכישת הונדה סיוויק 2006 צורה ישנה אני מנסה עדיין למצוא לי אופציות אחרות לרכישה.

הכיוון הוא רכב ברמה גבוהה יותר מהסיוויק מבחינת איכות, אבזור וגודלופרט לאקורד נכנס לתמונה המאזדה 6.

הפרימיום מחוץ לתמונה עקב המנוע הגדול יותר ועלויות אחזקה מעט יותר גבוהות כך שרק מנוע ה- 2.0 על הפרק אך אני מעוניין רק בגירסת הלקצ'ורי.

אשמח לחוות דעת על הרכב הזה- מאזדה 6 לקצ'ורי 2006-2007 (לאחר מתיחת הפנים- פנסים מושחרים).

אני שם לב שעלויות הרכב הזה נמוכות מהסיוויק. האם משתלם לי למצוא רכב כזה מאשר הסיוויק?

המחיר הוא נמוך יותר ואפילו שנתון 2007 נכנס לי לתקציב ועדיין לא מגיע לקידומת ה- 40K ש''ח.

תוסיפו לזה את מרווח הטיפולים של כל 15K לעומת כל 10K לסיוויק, האם שווה לי לחפש רכב כזה?

הבנתי שעלויות אחזקה של סיוויק מעט יותר יקרות ממשפחתית ממוצעת, האם עלויות אחזקה של מאזדה 6 וסיוויק הם בערך דומות?

כמה הפער במחירי הביטוח ואגרת הרישוי יהיה גדול?

אשמח לעזרה ומראש מתנצל על המעבר החד מ- S70 למאזדה 6..

תמונות לצורך השוואה בין 2 האופציות:

מאזדה 6 לקצ'ורי 06-07:

gdmx24ozyzyg.jpg

הונדה סיוויק LS/ES מודל 06:

kngyzky230yz.jpg

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

המזדה יותר ״אוטו״ לדעתי.

לחבר הייתה כזאת 2007 מהדגם הכי בסיסי והייתה בה מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה,כל החלונות חשמליים שעולים ויורדים בלחיצה אחת(כמו של הנהג ברוב הרכבים),מנוע חזק ואמין ונוחות טובה (וגם בטיחות טובה-החבר התרסק על עמוד וקיר ויצא בשלום..לא עלינו)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תחפש מאזדה שמורה.

גם אם תרד שנה ותוותר על הפנסים לא יקרה כלום.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תודה על רבה על העזרה.

חברים, אשמח לעוד תגובות ודעות:

מה כדאי לרכוש בתקציב של כ- 40K ש''ח- הונדה סיוויק 2006 צורה ישנה או מאזדה 6 מודל 2006-2007?

שלומי.

פורסם

מאזדה 6 עדיפה בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

שלומי, אני לגמרי מבין את השאיפה שלך ליוקרה ולא לספורט. גם אני תמיד שאפתי לכיוון הזה והייתי רוכש כל מיני רכבי יוקרה ישנים ואחרי זה משקיע הון תועפות ביישור קו ואז מוכר.

אם אתה יכול להשקיע סכומים באחזקה (נגיד במקרה הגרוע 20K בשנה הראשונה של יישור קו) אז עם תקציב של 40K אתה יכול לחוות נסיעה על חלק מרכבים שיש לך על המדף בגודל 1:18. זה כולל רכב שדגם שלו מכרת לי (אומנם לא עם המנוע הגדול אבל אם אתה נהג עדין ולא מתענין במירוצי רמזורים אז המנוע עם חצי מהצילינדרים יתאים לך, אם הרכב שמור אז הוא גם יהיה אמין להפליא, בתקציב שלך סוף שנות ה90). אגב, כבנוסוס ברכב כזה יהיה לך המון מקום (קשה לחשוב על רכב יותר מרווח בשביל).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ל-6 אחרי מתיחת הפנים יש גיר אוטומטי עם 5 הילוכים שעדיף על הקודם עם 4 בלבד שגרמו למנוע להסתובב בסל"ד גבוה בשיוט.

כרגע הביקוש לרכבים האלה נמוך מאוד, קרוב משפחה שלי העמיד מאזדה 6 מודל 2006 עם עבר ליסינג למכירה, רכב שטופל היטב במוסכי היבואן והוא במצב מצויין חיצונית ופנימית והרכב לא נמכר במשך חצי שנה, הוא קיבל כל מיני הצעות מוזרות אבל לא במחיר סביר כמובן.

אם אתה רוכש רכב כזה אל תתבייש להתמקח ותחפש אקזמפלר שמור ומטופל.

פורסם

בסיוויק, גירסאות LS ו ES הן קבוצת רישוי 3.

במאזדה 6 הגירסה הפשוטה ביותר היא קבוצת רישוי 4.

הבדל של כ 200 ש"ח בשנתונים האלה.

גירסאות אחרות של מאזדה בקבוצת רישוי 5, תוספת של עוד כ 100 ש"ח.

• תוכן חדש...