Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזדה שתיינית גדולה,אתה תראה 1/9 ביום טוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח לקבל עוד חוות דעת אודות כדאיות רכישה של מאזדה 6 2.0 מול הונדה סיוויק 2005-2006 צורה ישנה.

מהי תצרוכת רכב כזה?

הסיויק שבמשפחה עושה 1:12 בנסיעה משולבת, ובנסיעה בינעירונית בלבד בכביש הערבה נמדדה צריכה של 1:15.5

פורסם

הסיוויק אצלי עושה 1 ל 12 משולב, ואני עם רגל לא הכי עדינה, אל תצפה להרבה יותר טוב מזה אבל בכללי הרכב מאד מאד אמין ושורד טוב את השנים.

פורסם

הגובה שלי הוא כ- 190 ס"מ. התיישבתי פעם במושב של הונדה סיוויק שנת 2003 וממש- אבל ממש- לא הרגשתי בנוח. הרכב צפוף לגבוהי קומה. במצב שלך אני מניח שהמצב עוד יותר בעייתי.

לכן - בהתעלם מכל פרמטר אחר- אם הסיבה העיקרית להתקדמות היא צפיפות, לך על המאזדה.

פורסם

היי שלומי, (עניתי לך בפרטי על חוות דעתי על המאזדה).

לגביי ההתלבטות בין הונדה למאזדה, אני הייתי בדילמה זהה, הרכבים שחיפשתי היו ניסאן אלמרה 2006/2007 וסיוויק 2005/2006 , לא האמנתי בכלל שאני יהיה מסוגל לרכוש מאזדה 6 2006 במחיר של סיוויק 2005 (פשוט לא הייתי מודע שהשוק של ה-6 צנח ככה).

אין שום ספק שהמאזדה 6 היא יותר אוטו ויותר תמורה לכסף מהונדה.

לאבא שלי יש סיוויק 2007 הצורה החדשה, והוא רכש אותה לפניי פחות משנה במחיר גבוהה מאוד, זה רכב מצויין, אמין, מאוד חסכוני, וגם מחזיק מחיר שוק, אבל אני עדיין נהנה יותר לשבת ולנהוג במאזדה שלי לעומת הסיוויק שלו.

הרכב שבאמת אני מאוד מכבד ואוהב אפילו יותר מהמאזדה הוא הונדה אקורד, אבל אם הפרש של כ-20,000 שקל לאותו השנתון אני ממש לא מאמין שזה כדאי, בסך הכל רכב דומה בכל הפרמטרים והרבה יותר יקר ולא מצדיק רכישה על פני יפנית אחרת מאותו הסגמנט.

בהצלחה.

• תוכן חדש...