Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי אייפון 4, המכשיר אינו תקין, מסך שבור, זכוכית אחורית מנופצת, שקע טעינה לא תקין.

אני מעוניין לתקן את המכשיר ולהעביר אותו לאימי, שעדיין משתמשת בנוקיה צביקה פיק.

מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה, שלא תדחוף לי חלקים זבל, ושאפשר לסמוך עליה? כמובן במחיר הוגן?

אני ראשלצי, אין בעיה להגיע לחולון, בת ים. תודה מראש

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

זה יעלה לך יותר ממכשיר נורמאלי.

תמכור את הנוכחי ב200-300 שקל תוסיף 700-800 ותקנה אחד חדש.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

למה ? לא יותר מ 350₪ לשלשת הדברים ( לא אצל אנשי המיקרוסכימה).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

מדוע שלא תזמין חלקים בעצמך ותתקן לבד- יש אין סוף מדריכים של צעד אחרי צעד שתוכל לעשות זאת בקלות.

כל החלקים לא יעלו לך יותר מ80 שקל- לא תקבל חלקים טובים יותר במעבדות הזולות.

כמובן ואתה יכול ליקנות רק חלקים מקוריים אבל המחיר בהתאם- כ70$ כולל מישלוח.

אני בידיוק באותו המצב, מסך שבור וגב מרוסק, הזמנתי חלקים + ערכת תיקון, 70 שקל סוגר את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גיק, אשמח אם תכווין אותי לאתר להזמין ממנו חלקים לאייפון 4 מרוסק.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

http://www.etradesupply.com/apple/iphone.html

מוכרים חלקים מקוריים(OEM) וגם תחליפיים.

יש פה חבר פורום שהוא מהתחום ותישאלו אותו בידיוק איזה חלק להזמין לבעיה שלכם- זהו אתר מקצועי ומציעה הרבה אפשריות של החלקים(דרגות הרכבה).

אני גיליתי אותו רק השבוע, אבל לפני חודש הזמנתי את המסך הזה ב17$ לאייפון 4 של אחיין שלי(קופון 15% הנחה 36bgc8 )הוא ניראה מאוד איכותי ועוד שבוע אדע איך הוא יראה ויעבוד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...