Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ידני עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ידני, חסכוני ואמין בתקציב הנ"ל. מבחינת מראה או גודל לא ממש משנה לי, מה שכן אם יש אפשרות גם לעשות פאן עם הרכב זה יהיה מבורך.

פורסם
אני מחפש רכב ידני, חסכוני ואמין בתקציב הנ"ל. מבחינת מראה או גודל לא ממש משנה לי, מה שכן אם יש אפשרות גם לעשות פאן עם הרכב זה יהיה מבורך.

חסרים לך הרבה פרטים אחי למשל כמה תנסע בשנה פחות או יותר , איזה קטגוריה של רכב אתה מחפש ? האם זאת משפחתית או מיני ואפילו סופרמיני יספיקו לך ... בן כמה אתה ? רק שתבין שאם אתה מחפש רכב חסכוני בדלק אז רכב משפחתי צריך לרדת מהפרק כי הוא לא נחשב חסכוני.

פורסם

אתה יכול לבדוק פיאט פנדה ידנית,תהיה מאוד חסכונית ולא יקרה לאחזקה.

אם אתה צריך משהו מאט גדול יותר פיאט גרנדה פונטו עדיפות למנוע 1.4.

יונדאי גטס תהיה זריזה משניהם,אבל פחות חסכונית ופחות בטיחותית מהגרנדה,חפש רמות אביזור GLS/GLI,הרכב מאוד אמין.

באזור הפאן,אתה יכול להבדוק פיגו 206XS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בן 22 ואני נוסע בין 8-10 אלף בשנה. הרכב לא חייב להיות חסכוני בקטע קיצוני כי אני לא נוסע הרבה יחסית כך שגם משפחתיות לא יורדות מהפרק אם הן שוות משהו.

פורסם
אני בן 22 ואני נוסע בין 8-10 אלף בשנה. הרכב לא חייב להיות חסכוני בקטע קיצוני כי אני לא נוסע הרבה יחסית כך שגם משפחתיות לא יורדות מהפרק אם הן שוות משהו.

תראה , כל אחד יגיד לך את דעתו לכן יהיו כמה אופציות אבל לדעתי כדאי לך ללכת על מכונית חסכונית כי אתה הולך לחסוך כסף ותאמין לי שכסף אף פעם לא מיותר . דבר נוסף שהרבה נהגים לא מבינים זה שאסור פוזה על הכביש כי בוודאי שזה לא המקום לכן לא כדאי להתפרע ולהביא רכב חזק שזולל דלק על פארש

פורסם

ההבדל בין רכב חסכוני ללא חסכוני בתקציב שלו זה לא משהו מטורף.

נניח שהוא עושה 10 אלף ק"מ בשנה. ברכב שעושה 1:10 ממוצע, הוא יתדלק 1000 ליטר בשנה.

נניח שיש רכב אחר שעושה 1:13, גם כן ממוצע. הוא יתדלק 770 ליטר בשנה.

230 ליטר בשנה = בסביבות 1500₪. על פניי חודשים זה יוצא 125₪ לחודש. זה אמנם כסף, אבל זה לא נקרא הבדל מטורף.

לעומת זאת, קח מישהו שעושה 20 אלף ק"מ בשנה. ההפרשים נהיים יותר גדולים, ואם אתה לוקח רכב יותר חסכוני, הפערים הופכים להיות גדולים עוד יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
דבר נוסף שהרבה נהגים לא מבינים זה שאסור פוזה על הכביש כי בוודאי שזה לא המקום לכן לא כדאי להתפרע ולהביא רכב חזק שזולל דלק על פארש

מה?!! בוא ספר לנו על מה אתה נוסע?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ההבדל בין רכב חסכוני ללא חסכוני בתקציב שלו זה לא משהו מטורף.

נניח שהוא עושה 10 אלף ק"מ בשנה. ברכב שעושה 1:10 ממוצע, הוא יתדלק 1000 ליטר בשנה.

נניח שיש רכב אחר שעושה 1:13, גם כן ממוצע. הוא יתדלק 770 ליטר בשנה.

230 ליטר בשנה = בסביבות 1500₪. על פניי חודשים זה יוצא 125₪ לחודש. זה אמנם כסף, אבל זה לא נקרא הבדל מטורף.

לעומת זאת, קח מישהו שעושה 20 אלף ק"מ בשנה. ההפרשים נהיים יותר גדולים, ואם אתה לוקח רכב יותר חסכוני, הפערים הופכים להיות גדולים עוד יותר.

תן לי בבקשה 230 ליטר ב 1500 ₪ חחח.

סכום יותר הגיוני 1800 ₪ 150 לחודש אבל העקרון הוא נכון.

פורסם

בדקת את שאר הרכבים שהצעתי??

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק תיקון קטן,זה לא דור שני אלא מתיחת פנים.

המושג "דור חדש" מתייחס כאשר מוצג דגם מחליף.

פורסם
יש אופצייה קצת פחות מכוערת?

פיאט גרנדה פונטו. אבל תמורת העיצוב העדיף אתה מקבל שנתון ישן יותר וכמעט בוודאות עוד ק"מ.

אני עמדתי בפני בחירה דומה - בתקציב שלי הייתה גרנדה 2010 עם 80K או פנדה 2011 עם 50K.

בסוף העובדה שהייתה לי אחריות לעוד שנה והיו שם פחות 30K (שזה שנה וחצי של נהיגה מבחינתי) הכריעה לטובת הפנדה.

קח בחשבון שסביבות 120K או 5 שנים יש סבב החלפות של טיימינג + קלאצ'. טיימינג חובה, קלאצ' סביר להניח שתצטרך. אז אם אפשר להמנע, אז תימנע. חראם על הכסף.

• תוכן חדש...