Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חניתי את רכבי ברחוב שצידו האחד שייך לת"א, והשני לגבעתיים, רכבי חנה בצד של ת"א.

כשחזרתי לרכב, גיליתי שקיבלתי דוח מפקח של גבעתיים,והכתובת בדו"ח הייתה לא נכונה.

שלחתי ערעור, ענו לי אחרי 5 חודשים שאין עילה לביטול.

יצרתי קשר עם אנשי הפיקוח והעבירו לי את תמונות של הדוח ברזולוציה זעירה, התמונות ללא תאריך ולא ניתן לזהות את מספר הרכב.

הזמינו אותי למשרדם להיווכח בעצמי.

האם יש להם איזשהיא חובה לקשר בין התמונה לתאריך בה היא צולמה?

איך כדאי לי להתקדם?

תודה.

פורסם

זהירות, עיריית גבעתיים ידועה בעקשנות שלה שלא לבטל דו"חות חניה,

לדעתי, הקייס שלך גבולי.

יתכן מצב שחנית בשטח שהוא כן תחת סמכות גבעתיים.

אם היה מגיע לך דו"ח מת"א, הפקח מגבעתיים "הגדיל ראש" ונתן לך במקומו

זה:

א. מרתיח את הדם ומקומם.

ב. יתכן והשטח לא תחת סמכותו ולכן הדו"ח לא חוקי.

תוודא היטב את הפרטים, אם זה אכן המצב הקייס שלך מוצק ואתה יכול לגשת לתביעות קטנות בלב שלם.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

מפות של שטחי שיפוט מוניציפליים מופיעים באתרי מהנדסי העיר השונים. בדוק שם. במשרד הפנים תוכל למצוא מידע על סכסוכי גבול שיש בין רשויות, ומתברר שיש לא מעט סכסוכים כאלה.

בכל מקרה - ציין את הכתובת הנכונה, הכתובת השגויה וצרף קישור למפות גוגל.

מעבר לכך - אם הכתובת השגויה אכן נמצאת בתחומי גבעתים והצילום לא מאפשר להבחין היכן באמת עמד הרכב אתה במצב של "להוכיח שאין לך אחות" שכן מדובר במילה שלך מול המילה של הפקח, וסביר שבמצב זה הפקח יגבור עליך בבית המשפט.

HenzTDI - אולי תסביר מה עניין תביעות קטנות לענייננו? אם כבר, מדובר בבית המשפט לעניינים מקומיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי השטח, אני יודע בוודאות שהשטח בו חניתי שייך לעיריית תל אביב.

התמונות (המאוד לא ברורות) שהם שלחו לי הם או של אוטו אחר (ואז זה דיי קל) או של האוטו שלי מזמן אחר.

השאלה אם יש להם מחויבות להציג תמונות עם תאריך מוטבע?

ולהיות יותר ספציפי- לקח להם 5 חודשים לענות לערעור שלי, החשד שלי, שהפקחית עשתה טעות וחשבה שלא אתווכח, ואחרי שהערעור הגיע החליפו את התמונות.

מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

פורסם

קשה לי להאמין שהם מצלמים רכבים רנדומלית חונים בצד שלהם רק כדי לשלוף את התמונה השלב מאוחר יותר ולטעון שנעשתה עבירה.

אם לא ניתן להסיק מהתמונה שמדובר ברכב שלך ובתאריך האמור, הרי שאין בתמונה להוכיח דבר, אבל זה רלוונטי רק בבית משפט, לא מול עקשנות של עיריה.

פורסם

ללכת לראות את התמונה.

האם בדו"ח נרשם שהרכב צולם??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לך תראה את התמונה תביא העתק ברור ממנה ונדבר אז

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ראיתי,

מה שיש להם זה בדיוק מה שהם שלחו לי:

.jpg

להם יש בדיוק אותה איכות.

הראו לי תמונות אחרות של אותה פקחית מאותו זמן וגם הם לא היו ברורות.

תמונות אחרות במערכת כן היו ברורות.

אמרו לי שאני יכול ללכת למשפט אבל זה מילה שלי מול הפקח.

מה עושים?

פורסם

זה הרכב שלך ? מספר הרכב זהה? אתה מזהה את זירת הפשע?

הכל מתאים למיקום בו חנית?

חיובי

לך תשלם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני יודע איפה חניתי, אני יודע שזה לא תואם למה שהם רשמו בדוח (ולמה שמופיע בתמונה), ולכן הגשתי ערעור לפני חמישה חודשים.

אולי יש לי בעיית ראיה אבל אני לא מזהה מספר רכב בתמונה הזו, אכן יש לי מאזדה כסופה אבל פה מסתיים הדמיון.

ובכלל זה נראה לי מאוד מוזר לצלם תמונה כהוכחה כשאי אפשר לקרוא את מספר הרכב.

פורסם

חבר, נשאלת פעמיים מה הכתובת הרשומה בדו"ח, ואתה מתחמק מלתת תשובה ישירה. עם הסטריט וויו של גוגל מאוד קל להצליב את המיקום הרשום בדו"ח עם התמונה המצולמת ולהסיק מכך מסקנות קונקרטיות. כרגע אתה מבזבז את זמננו וטוחן מים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לא רוצה לפרסם מטעמי פרטיות.

כנראה שלא הייתי מספיק ברור,הרחוב בו צולמה התמונה והכתובת בדוח תואמים, אבל הרכב שלי היה במקום אחר.

• תוכן חדש...