Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש /היה פה למישהו AR DRONE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ בחום להזמין מחו"ל לבד את הרכיבים בנפרד (רחפן, מערכת מקמ"ש, מצלמה, תחנת בסיס)

התוצאה הסופית תהיה לא פחות טובה, המחיר יהיה נמוך כמעט בחצי. אפשר לסגור חבילה טובה עם ציוד איכותי ב 1000 דולר.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן ניראה מדהים- אבל הצעצוע הזה יקר בטירוף :-).

בכל מיקרה אם אתם מעוניינים יש מיבצע עליו באתר של באנג-טוב, מקבלים סוללה נוספת מתנה! (כ168$!)

לינק:

גילוי נאות- אני מיתכוון להרוויח כמה ג'ובות על חשבונכם :-).

כמובן שיש באתר את כל החלפים שלהם והמישלוח חינם, יש גם גירסאות שלWalkera QR X350 FPV GPS ויש עליהם גם קופון הנחה נוסף של 15%: qrx350

תהנו- מקווה שיעזור :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הWalkera (וגם הBlade 350QX) הם חיקויים סבירים של הפאנטום, אבל לא איכותיים כמו המקור.

את רוב הציוד שלי אני מזמין מחו"ל אבל קחו בחשבון שיש כאן הרבה דברים שמשדרים (השלט של הרחפן, הוידאו) ויכולים לעשות לך בעיות במכס. תחפש לפני שאתה מזמין משהו מחו"ל, ותראה מאיפה אנשים מזמינים ומה (תתחיל בefly.co.il).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אחת הסיבות שאני ממליץ לפצל ולהזמין דברים בנפרד היא גם עניין האישורים.

אישור לשלט 2.4GHZ מאוד קל לקבל, רק צריך שיהיה CE או FCC- או לחילופין שיעלה פחות מ 70 דולר (ה ORANGE מהוביקינג עומדים בדרישה)

תחנת ה FPV היא יותר בעיה- אבל גם פה, אפשר לפצל את רכיב ה TX/RX מהמסך, יוצא שמשלמים 20 דולר יותר על משלוח, אבל נמנעים ממכס+דרישה לאישור.

או שמזמינים תחנת 2.4GHZ במקום ה 5.8 שיותר בעייתיות.

ציוד של walkera- אני ממליץ להתרחק. זה אפילו לא חיקוי סביר, זה חיקוי די גרוע. הג'יירואים שלהם פשוט מחורבנים, אין לי מילה אחת. אכלתי מרורים עם המסוקים שלהם בגלל זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עדכון....

1902909_10152108030264962_863980602_n.jpg

נרכשה ערכה מלאה שכוללת פאנטום 2 עם התקן מקורי למצלמת גו פרו 3, מצלמת גו פרו 3+ בלאק, משדר למצלמת הגו פרו (עבור ה-FPV), מסך 5' אינץ' 720p עם מקלט 5.8Mhz עבור ה-FPV, סוללה נוספת לרחפן, סט מגנים לרוטורים וזהו נראה לי....

אה כן, ומזוודה לנשיאת כל הציוד בצורה מסודרת.

יצא כ-1750-1800$ לכל החבילה.

אני עדיין מנסה להבין איך אני מסנכרן בין הרחפן לבין המסך, מקסימום מחר אקפוץ לחנות שהם יעשו את זה ונתחיל להכנס לעניינים.

חג שמח!

גודאמיט, כזה אני רוצה כשאני אהיה גדול!*

* בפנסיה אולי?

פורסם

רשמים מהטסה ראשונה של הרחפן בתור אחד שהניסיון היחיד שלו ב״טיסנאות״ מסתכם בכמה מסוקים חשמליים זולים ומרוסקים:

זה כיף וזה קל. ממש קל.

ביצעתי הטסה ראשונה ברחבה של הבניין אצלי, היא מספיק רחבה כדי לטוס בביטחה אבל מצד שני בגלל שהיא מוקפת ברבי קומות לא יכולתי להתאפס על GPS כדי לקבוע נקודת בית, את אות ה-GPS קיבלתי רק כשהרחפן בערך בגובה קומה ראשונה-שניה אבל עוד לפני כן למרות שהיתה קצת רוח הוא הרגיש לי הרבה יותר יציב ומאוזן מאותם מסוקים חשמליים זולים.

מי שיש לו נסיון עם מסוקים ורחפנים מכיר את נקודת התורפה- נחיתה והמראה, מספיק שיש במהלכן מעט רוח וזה יכול להפוך את כלי הטיס.

בהמראה הקפדתי שהיא תיהיה ״נחושה״ עם מכת ״גז״ ראשונית חזקה כדי להתנתק מהקרקע כמה שיותר מהר ולהגיע לגובה בטוח יותר (לפחות 1-2 מטר).

גם הנחיתה היה מאוד קלה למרות החשש שלי מה״מגלשיים״ הצרים יחסית, כדי להקל על הנחיתה הקפדתי לשמור את הזנב לכיווני כך שיכולתי לבצע תיקונים ישירים ולא הפוכים (ימין שלי היה ימין של המסוק וכן הלאה) וכל ה-7-8 נחיתות שביצעתי היו חלקות לגמרי.

את ה-FPV והמצלמה בכלל לא הפעלתי כיוון שמסתבר שהכבל שקיבלתי שאמור לחבר את הגו פרו למשדר מגביל את תנועת המצלמה על המייצב ובעצם מיותר לגמרי כיוון שהמנשא של המצלמה משדר דרכו את אות הוידאו ויש כבל שיוצא מהרחפן ומסנכרן את הוידאו אל המשדר. (קופץ עכשיו לסגור פינה).

בקיצור- ממש פאן!!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אז הנה, הוידאו הראשון שצילמתי בטיסה השניה שלי עם הרחפן (הטיסה הראשונה ארכה כ-10 דקות).

גם ה-FPV עבד למרות שלא ממש היה לו שימוש בטווח הזה וגם צריך להתרגל לשימוש בו, מה שלא נראה לי מומלץ לתרגל במקום יחסית צפוף עם הרבה בניינים מסביב ועצים וכו'.

שימו לב ל-2:40 ול-5:20, זה הבן שלי עם העוזרת במרפסת...

היה מדליק.

לשים על 1080p.

פורסם

יפה מאוד, במיוחד לטיסה שניה. תזהר מאוד איתו ליד אנשים, הוא רק נראה לא מאיים. הפרופ שלו יכול להוציא מישהו עם ערימת תפרים רצינית. גם ממליץ לך מאוד לעשות לו כיול מצפן בדיוק לפי ההוראות, ולתת לGPS זמן להנעל לפני שאתה ממריא, אחרת הfailsafe לא יעבוד נכון והוא יחזור "הביתה" לShenzen.

הנה סרטון שאני צילמתי עם הפאנטום, עם המייצב שאני פיתחתי. הוא שלושה צירים לעומת שניים בDJI, כך שיש הרבה פחות תנועות ימינה\שמאלה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה קטע! אתה מטיס שם הרבה?

נראה לי שראיתי אותך שם באיזה מוצאי שבת...

פורסם

עשיתי לו כיול מצפן בדיוק לפי ההוראות, לצערי בגלל שטיסת הניסוי בוצעה ברחבה שמוקפת ברבי קומות ובצירוף מזג אויר מעונן הוא לא ננעל על GPS ולכן גם לא היה לי ייצוב אוטומטי של הרחפן וביצעתי את כל תיקוני ההיגוי בעצמי.

אני מכיר את הבעייתיות של הרוטורים מבחינה בטיחותית, זו הסיבה שהוספתי את מגני הרוטורים שתפקידם להגן על הרוטורים כמו גם על מי שהם עלולים לפגוע בו ובכל אופן למרות שזה נראה קרוב תמיד שמרתי על טווח בטיחות כולל מהבן שלי שמנסה לקפוץ ולתפוס אותו :)

בהמשך ש׳ך אותו טיסה (שחתכתי בעריכה) כבר תפסתי עוד בטחון ואת ההנחתה האחרונה ביצעתי הישר ליד שלי- הנמכתי ויצבתי אותו ופשוט תפסתי את המגלש שלו וכיביתי אותו אצלי ביד.

פורסם
איזה קטע! אתה מטיס שם הרבה?

נראה לי שראיתי אותך שם באיזה מוצאי שבת...

הייתי שם רק פעם אחת עם הרחפן, וגם זה היה באיזה ארבע בבוקר (יש סיכוי שבשישי). אני הולך לחזור לשם עם ציוד קצת יותר כבד בעתיד ולהוציא משהו מדהים.

פורסם

וואו, מגניב ביותר! יש דרך לסדר את העקמומיות שבצילום?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמובן,

פשוט משנה מצב צילום שלא יהיה wide angle.

אני עוד לומד את תכונות המצלמה החדשה, ביום היא בכמה רמות מעל הגו פרו הישנה שלי (דור ראשון), עכשיו אני בדיוק יוצא לבדוק אותה בפעם הראשונה על הרכב שלי, מעניין אותי איכות הצילום בתנאי תאורה ירודה וכמובן איכות הסאונד שהיתה נוראית בדור הראשון.

פורסם

היתי שולח לך מסר פרטי אבל התיבה שלך מפוצצת

בדיוק כמו ששאלת

התלהבתי ממנו בהתחלה ואחרי שבוע הוא "הלך לארון"

הוא יושב אצלי במשרד על השולחן ואני לא ממש מטיס אותו

דור ראשון, במצב חדש

שלך ב 500 שקל אם תרצה (עלי לי 1300 עד כמה שאני זוכר)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עברתי כבר איזה 7-8 טיסות עם הצעצוע והיום החלטתי שהגיע הזמן לנסות פעם ראשונה לטוס ב-FPV.

למעט המראה ונחיתה שבהם הסתכלתי ישירות על הרחפן מטעמי בטיחות, כל משך הטיסה בוצע דרך צפיה במוניטור.

תהנו (לצפות ב-1080p).

[video=youtube;BxC-nHe9XBA]

• תוכן חדש...