Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב

זה זמן רב אני עוקב אחר המכוניות המפורסמות באתר מוטודיל. את האמת, רוב המכוניות לא עושות לי את זה אבל דווקא המחיר הנמוך של השברולט משך את עיני.

מדובר על הדגם הפשוט 1.6LT עם אבזור די נדיב (ומערכת מולטימדיה - לא יודע אם המקורית או בהתקנה מקומית) ב- 92K.

נכון, מדובר על רכב די מיושן, יד ראשונה עם 0 ק"מ שסחירותו נמוכה.

אבל מצד שני מדובר על רכב נאה, מאובזר לא רע בכלל במחיר רצפה שאפילו סופר מיני אוטומטית יקרה בהשוואה. בכל זאת, הרכב לא נראה כמו כמה בדיחות שרצות על הכביש (לעניות דעתי).

מה אתם אומרים - האם מדובר באמת ברכב נפל עד כדי כך או שמדובר פה בעסקה לא רעה ובסה"כ בסכום נמוך לרכישה של רכב סביר.

אשמח לדעתכם.

לילה טוב

עריכה אחרונה על ידי rlevari
פורסם

כל עוד אתה לוקח בחשבון ש:

1) מה שקונים בזול - מוכרים בזול.

2) צריכת הדלק לא משהו (בסביבות 1:10)

3) תוך חודש-חודשיים יהיה רק דגם הטורבו ודגם ה-1.6 יעלם בין דפי ההסטוריה.

בסה"כ מדובר בעסקה לא רעה בהסתייגויות שכתבתי לעיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השוק מוצף בדגם 1600 (גרסת ציי רכב). יהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור אותו אחר כך במחיר סביר. אגב,באותו מצב נמצא רנו פלואנס 1600 - השוק מוצף, הרכב כבד למנוע הזה וזולל דלק כמו משוגע. הייתי הולך על קרוז דגם 1800 או 1400.

פורסם

יופי של רכב! גרסת הטורבו שתגיע בעתיד הקרוב תיהיה יקרה משמעותית מ1600 שציינת כאן,כך שלא נראה שתצליח להשיג את הטורבו באותו המחיר.

לדעתי שווה לך לעשות עסקה . בהצלחה.

פורסם

נהגתי עליו, הרגיש לי כמו טנק.

אני לא הייתי קונה אותו. הבנתי שיש את הגרסת טורבו, הייתי מנסה להזמין נסיעת מבחן עליה ואז לחשוב על העניין.

על הגרסה הרגילה הייתי מוותר מראש

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כמו שהרוב אמרו, מניסיון על 1.6 ממליץ לך בחום רב לא לקנות, האוטו אמנם מגיע עם אבזור נדיב והוא נוח והכל אך זו עגלה צמאה שלא ברא השטן..

לא נסעתי על 1.4T אבל אני בטוח שהוא הרבה יותר מהיר ופחות שתיין מה1.6 הכבד.

נסיעת מבחן לדעתי יהיה הדבר הנכון לעשות.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
אלבר מוכרים את הקרוז 1.4T ב99 אלף ש''ח, זה כבר חבילה עדיפה שמפצה טוב יותר על נקודות החולשה של הרכב.

אתה בטוח במה שאתה אומר כי הופסק הייבוא של המנוע הזה לפני שנה כבר, ונראה לי מוזר שעוד יש יחידות כאלה למכירה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

תודה חברים

ההתלבטות שלי באה ממקום אחר לגמרי לגבי אופי השימוש (אולי הייתי צריך לפרט כבר בהתחלה).

השימוש הינו כרכב שני (ואני נוטה לרכב ידני) לנסיעות של 50 ק"מ ביום (נס ציונה-פ"ת וחזרה). אני נוהג רגוע למדי.

כיום יש לי קליאו 2011 ידנית ואני בסה"כ מאד מרוצה (למעט העובדה שהרכב מאד איטי, אבל מצד שני גורם לי לנסוע רגוע).

אני מניח שעם אופי הנהיגה שלי אצליח להגיע לצריכה טובה יותר ממה שציינתם אבל אין ספק שהחשש העיקרי הוא מהשוק של יד שניה.

המצחיק הוא שכאשר מסתכלים על מחירים שאנשים מבקשים במודעות יש שניה המחירים לא כל כך ברצפה (אבל אני יודע שאנשים חיים בסרט במדינה שלנו....:lol:)

השאלה איך האמינות של רכב שכזה והאם נניח אפשר להחזיק אותו 4-5 שנים בשקט יחסי (בנוגע לתקלות)?

איך מחירי הביטוח והטיפולים השוטפים?

הרבה תודה

פורסם

דווקא האמירה שהוא ישמש כרכב שני מחזקת את השאלה - למה אתה צריך קרוז משפחתית גדולה וכבדה לשימוש כזה?

הקליאו תהיה הרבה יותר זולה לאחזקה,

בכל מקרה יש שם דילים הרבה יותר שפויים למקרה שאתה מתעקש על משפחתיות, כמו הSX4 out door וכו'.

לשאלה השניה קרוז ל4-5 שנים ונסועה כמו שלך תהיה אמינה ולא אמורה לסבול מתקלות מיוחדות.

פורסם

האמינות של הדגם עם מנוע ה-1.6 משנת 2011 ומעלה - טובה מאוד.

מחירי הטיפולים נמוכים יחסית לקטגוריה.

מחירי ביטוח - תלויים בנתוני הנהג, ככל שידוע לי ממוצעים לקטגוריה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני בהחלט מסכים שרכב כזה, ללא קשר לגודל המנוע, בהחלט מיותר לאופי הנסועה שלי. חשבתי לעצמי שבתוספת של 15 אלף ₪ מסופר מיני ידנית (ואפילו פחות) מקבלים לכאורה ׳יותר׳ רכב.

אני אמשיך לחשוב על הנושא.

תודה לכל העונים

• תוכן חדש...