Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לצבוע את הג'אנטים בפלסטידיפ ומתלבט באיזה צבע לבחור.

כרגע הכיוון הוא ללבן (נראה לי שישתלב יפה עם הגג) אבל חשבתי גם על אפשרות של לבן בשילוב עם עוד צבע.

מעוניין לקבל הצעות לשילובים או צבעים מעניינים, האמת שאני מאוד אוהב את הצבעים הבולטים יותר כמו התכלת והירוק למשל.

atutydaj.jpg

yjeqebed.jpg

פורסם

כתום מסדרת הבלייז ועל הדרך לצבוע ידיות או את הפס קישוט באמצע לפי דעתי יצא מדהים

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

גם אני חושב ככה, ללכת על צבע כתום חזק.

יכול להיות מאוד מעניין.

4654413518_9c9b3d7330_b.jpgIMG_0686.jpg

246772_1733488496936_1230252816_31406796_8128358_n.jpg

נסה לשלב עוד חלקים ברכב לצבע כתום כמו שאמרו.

black+GT3+RS+porsche+911.JPG

פורסם

תמיד אהבתי שילוב של שחור עם כתום.

השאלה רק איך זה ישתלב עם הגג הלבן אני לא רוצה ליצור סלט

פורסם

לדעתי ישתלב יפה עם הלבן,גם ירוק זוהר ישב יפה.

ג'אנט לבן זה משעמם וגם ממש מעצבן כי הוא מתלכלך מהר,היו לי ג'אנטים לבנים 5 שנים וזה היה כאב ראש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לבן ישתלב מעולה עם הגג, מתאים בול וגם זה יהיה סולידי כזה ולא צעקני.

אם אתה בכל זאת רוצה צבע עם נוכחות אז הכתום הזה בתמונות של סיויק או הירוק זוהר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

זה גם הרושם שקיבלתי מחיפוש פה בפורום. חשבתי אולי לשלב לבן על חלקים שפחות מתלכלכים מהאבק בלמים כמו למשל פסים דקים בצלעות או משהו בסגנון

פורסם
זה גם הרושם שקיבלתי מחיפוש פה בפורום. חשבתי אולי לשלב לבן על חלקים שפחות מתלכלכים מהאבק בלמים כמו למשל פסים דקים בצלעות או משהו בסגנון

תוותר, חבל על המאמץ.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...