Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
boxer 19 - שאלה לגבי ה- LG 8.3. מאחר שאינני מכיר אנדרואידים בכלל: האם אני פשוט יכול לנגן ממנו סרטים, למשל, או להפעיל קבצי WORD וכו', בחיבור USB? האם צריך מתאם ל- USB עבורו?

על-מנת לפתוח קבצי WORD המכילים טקסט בעברית תצטרך להתקין אפליקציה נוספת כמו OfficeSuite 7 ודומיו אחרת הטסקט לא מיושר לימין והמסמך יראה מסורבל.

האפליקציה המובנית לפתיחת מסמכי WORD היא על הפנים.

על מנת לנגן סרטים בפורמט שונה מ-MP4 כגון AVI,DVIX או MOVE תצטרך להתקין אפליקציה מתאימה וגם קודקים.

* תוכנת הדואר המובנית (לא GMAIL) היא גם על הפנים ומאוד מוגבלת.

בקיצור האייפון יותר נוח והכול פשוט עובד :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק איזה סרטים בדיוק מגיעים בפורמט של Mp4?

מגיעים avi או mkv כמעט כולם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
מרק איזה סרטים בדיוק מגיעים בפורמט של Mp4?

מגיעים avi או mkv כמעט כולם.

אתה שואל ברצינות ?

1. הסרטים שאתה מצלם בעזרת האפליקציה המובנית של נקסוס 4.

2. סרטים שאני מוריד מאתרים שמאפשרים צפייה ישירה של סרטים. (בעזרת גוגל כרום ניתן להוריד סרטים שהם רק לצפייה בלבד - בדוק ב-TOOLS).

* סרטים בפורמט AVI/MKV/WMV ושאר הקללות שאתה מעתיק לגלריה אתה פשוט לא רואה שהם קיימים בגלריה אלא אם אתה מתקין מנהל קבצים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
על-מנת לפתוח קבצי WORD המכילים טקסט בעברית תצטרך להתקין אפליקציה נוספת כמו OfficeSuite 7 ודומיו אחרת הטסקט לא מיושר לימין והמסמך יראה מסורבל.

האפליקציה המובנית לפתיחת מסמכי WORD היא על הפנים.

כל המעבדי תמלילים שהשתמשתי באנדרואיד הראו עברית בסדר גמור, יש רק בעיה עם גרפים, טבלאות ותמונות בקובץ word.

על מנת לנגן סרטים בפורמט שונה מ-MP4 כגון AVI,DVIX או MOVE תצטרך להתקין אפליקציה מתאימה וגם קודקים.

אישית לא נתקלתי במכשיר מודרני שנגן הסרטים המובנה שלו לא התמודד עם אחד הפורמטים שהוזכרו.

* תוכנת הדואר המובנית (לא GMAIL) היא גם על הפנים ומאוד מוגבלת.

כמעט כל המכשירים מגיעים כבר עם אפליקציית GMAIL מותקנת מראש ואם לא זה באמת 20 שניות.

בקיצור האייפון יותר נוח והכול פשוט עובד :-)

בכל זאת הייתי מוכן לקבל את ההערות אילו לא הייתה רושם את המשפט האחרון :lol:

פורסם

הנגן המובנה בנקסוס 4 לא פותח קבצים בפורמט AVI/MOVE/MKV ואפילו אתה לא יכול לראות שהקבצים קיימים בתיקייה (גלריה) אלא אם אתה מתקין מנהל קבצים.

מצורף צילום מסך של מסמך WORD שנפתח בעזרת האפליקציה המובנית של נקסוס 4.

אולי הנקסוס שלי דפוק ?

Screenshot_2014-03-06-23-18-31.jpg

פורסם

אז מתקינים בחינם MX Player, הוא מנגן הכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טאבלטים - תוריד הכל מהרשימה חוץ מהאייפד מיני והנקסוס 7. עכשיו תברר האם מדובר בדגמים העדכניים של שניהם (נקסוס 7 דור שני ואייפד מיני רטינה). מי שלא מהדור האחרון תמחק. עכשיו תחליט אם אתה רוצה אפל או אנדרואיד, כשבעצם הבחירה הטבעית היא אנדרואיד בהנחה שהטלפון הוא גם אנדרואיד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הנקסוס 7 מוצלח מהLG, אבל המסך שלו מעט קטן יותר (7" לעומת 8.3). בשבילי המסך הקטן הוא לא חסרון, זה מה שהופך את הטאבלט לנייד (אפילו נכנס לי לכיס).

היתרון הוא כמובן במערכת ההפעלה והעדכונים. הנקסוס 7 מהדור הקודם שלי קיבל את האנדרואיד 4.4 האחרון.

שניהם כנראה בסדר, אישית הייתי מעדיף את ה7.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם כבר טאבלט 7" שיהיה נייד- אני מאוד מצפה לטאבלט 7 של חוואוואי שהוא הקטן והדבק בעולם לגודל שלו- מעל סנטימטר צר יותר מהנקסוס וסנטימטר וחצי קצר יותר, דק יותר אבל עם 25% סוללה גדולה יותר (5000MAH).

http://www.gsmarena.com/huawei_mediapad_x1-pictures-6129.php

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...