Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא גם מושך ספרים, בעלי מיאטות, מעצבים, גברים רגישים, גברים שעושים גבות, גברים שיש להם קרם גוף, גברים שמדברים בלשון נקבה לגברים אחרים, גברים שנשים קוראות להם כשהן יוצאות לשופינג, גברים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה, טרנסג'נדרים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה וכו'

כל כך הרבה תיאורים, כאילו מישהו כאן מדבר מנסיון....

51af0cec0d2be.jpg

(פה חשדתי)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע אם הייתי רוצה להיות רווק בפיאט 500, מצד אחד הרכב מושך את בנות המין היפה, מצד שני הוא גם מושך ספרים, בעלי מיאטות, מעצבים, גברים רגישים, גברים שעושים גבות, גברים שיש להם קרם גוף, גברים שמדברים בלשון נקבה לגברים אחרים, גברים שנשים קוראות להם כשהן יוצאות לשופינג, גברים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה, טרנסג'נדרים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה וכו'

אם אתה בעל 500 ובקטע הזה-מעולה! אתה אטרקציה.

אם אתה לא בקטע הזה זה עלול להטריד קצת, התהייה התמידית אם אותו אחד שהרגע צפצף לך עשה זאת בהקשר "תחבורתי" או שמא הוא בודק אם יש מצב שהערב תיהיה השקע שלו.....

;)

*הבהרה- הפוסט נכתב בהלצה, פיאט 500 זה אחלה רכב, גברים חובבי גברים זה גם בסדר גמור (כל אחד ומה שטוב לו).

תקשיב, פשוט הרגת אותי מצחוק!

פורסם

אני נוסע בפיאט 500 אדומה כבר מעל לשנה ולא נתקלתי בשום דבר שכזה :lol:

כן נתקלתי באנשים שקולטים פיאט 500 שאיכשהו לא נוסעת ממש לאט (טורבו :)) ומשחקים קצת..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לא יודע אם הייתי רוצה להיות רווק בפיאט 500, מצד אחד הרכב מושך את בנות המין היפה, מצד שני הוא גם מושך ספרים, בעלי מיאטות, מעצבים, גברים רגישים, גברים שעושים גבות, גברים שיש להם קרם גוף, גברים שמדברים בלשון נקבה לגברים אחרים, גברים שנשים קוראות להם כשהן יוצאות לשופינג, גברים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה, טרנסג'נדרים שרוקדים על משאיות במצעד הגאווה וכו'

אם אתה בעל 500 ובקטע הזה-מעולה! אתה אטרקציה.

אם אתה לא בקטע הזה זה עלול להטריד קצת, התהייה התמידית אם אותו אחד שהרגע צפצף לך עשה זאת בהקשר "תחבורתי" או שמא הוא בודק אם יש מצב שהערב תיהיה השקע שלו.....

;)

*הבהרה- הפוסט נכתב בהלצה, פיאט 500 זה אחלה רכב, גברים חובבי גברים זה גם בסדר גמור (כל אחד ומה שטוב לו).

הרגת אותי. :lol:

בנתיים זה יותר מושך את הבנות אז הכול בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• אחראי פורום
פורסם

האבארט שלי היתה בולטת כמו אמבולנס ומעולם לא קיבלתי "הזמנות".

עם האלפא שהיא יחסית אנונימית כבר אחרי יומיים איזה WRX ניסתה להתחכם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הרגת אותי. :lol:

בנתיים זה יותר מושך את הבנות אז הכול בסדר.

רק אם הבנות מתחילות לדבר איתך בחופשיות על אופנה, על ספורטאים ושחקני קולנוע ועל מידות של טמפונים, אל תתפלא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כל כך הרבה תיאורים, כאילו מישהו כאן מדבר מנסיון....

עם הרכב שלי מקסימום יתחילו זקנות בקלוריות.

אגב, היו עוד תיאורים אבל חלקם נפלו בעריכה.

;)

לבחור שכתב שבינתיים מתחילות איתו רק בנות, מעולה!

רק כמו שכתבו לך- אם הבחורה מכניסה אותך לתא הלבשה בזמן שהיא מודדת חזיות ונכנסת איתך איתך למיטה בקטע אפלטוני- יש מצב שאתה לא יודע אבל מחר יש לך תור לפדיקור וטיפול פנים...

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה גם שאין כמעט אבארט סטנדרטיות על הכביש, הרוב באזור ה160-180 כוח סוס. (שזה דיי והותר על פחות מ1000 קילו)

אני לא לגמרי בטוח שכל בעלי האבארט' שדרגו את רכבם, אבל אולי אני טועה.

לורנס, אתה צודק. לא יודע, הפעמים היחידות בהן אני נהנה מהסטיאוציות האלו, זה לא בפתיחות ברמזורים, אלא כשמתקרבים לפניה הראשונה והנהג שמנסה להראות לך נשאר הרחק מאחור.

וזה לא כי האבארט' כזו מהירה, או כי אני כזה נהג שודים מדופלם, אלא כי ברוב המקרים אלו שמנסים להראות לך שגם הם מסוגלים לא באמת יודעים שום דבר על כלום בכל מה שקשור לנהיגה בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

השוס הגדול באבארט הוא המשקל, המשקל ו... ניחשתם נכון, המשקל.

היכולת לבלום מאוחר אל תוך פניה כמו גם לפתוח מצערת מלאה מוקדם מרגע ההשקה לאייפקס - זה אולי הדבר הכי ממכר באוטו!

אה, ואלא אם כן בוער לך להספיק להגיע ליעד הכי מהר, המהירות העובדתית כשלעצמה לא חשובה כמו המהירות הנחווית - וזו באבארט נחווית היטב כגבוהה ממה שהיא בפועל.

שורה תחתונה? מקסימום אדרנלין במינימום מהירות, מינימום מסה, מינימום footprint ומינימום דלק.

:idea:
פורסם

סרטון מתלהב על האבארט

אפשר בסופו ללחוץ לקישור למלכה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה בטוח? אני חשבתי שדווקא האינוצ'נטי דה תומאסו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שמעו,התגובות והסיפורים פה פשוט מפילים מצחוק [emoji23]

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם (נערך)

עידן - הנה סיפור שיפתיע אותך....

לפני הרבה שנים - כשהבריטים עוד שלטו בהונג-קונג והפורטוגזים שלטו במקאו, אני הסתובבתי ברחוב NATHAN ומכרתי יהלומים לחנויות שם.

דה בירס שלטו בכל השוק, הרוסים עדיין לא שברו את המונופול, ולימיטב זכרוני, קאראט שלם של אבן יחסית לבנה ונקיה נמכר בכ- $4000.

לפני מעל 20 שנה ברחתי מהתחום. למה? כי מי שמוכר יהלומים בלבד, שולי הרווח שלו כאלה נמוכים, שבתוספת מוסר התשלומים של הסינים, פשוט לא ניתן להרוויח !!

אני מניח שכשמדובר בתכשיטים ואבנים משובצות, המצב הרבה יותר טוב...

בכל מקרה, מזכיר לי נשכחות...

עריכה אחרונה על ידי Laurence

• תוכן חדש...