Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TH-L50B6 \ UA46F5300 - Smart TV

PsyOr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין הדגם TH-L50B6 של פנסוניק לבין UA46F5300 של סמסונג.

עד שאני אמצא חנות שיש לה את 2 המסכים הנ"ל אשמח לשמוע ביקורות\התרשמויות מהמסכים הנ"ל

מבחינת "SMART TV" אני יודע שהפנסוניק לא מקוטלגת ככזו, אבל האם יש איזה אפשרות (מתאם או משהו בסגנון) שאני אוכל לגלוש דרכה בדפדפן\יוטיוב או שרק דרך מחשב נייד \ RASPBERRY PI ?

פורסם

לא ממליץ על הפנסוניק, אין עברית, אפילו HD של טרה לא הצליחה לקרוא

בשביל יוטיוב ולגלוש באינטרנט נראה לי באמת הקרום קאסט יספיק, למרות שלי אישית אין ניסיון איתו בכלל

אני מעדיף רסברי פיי או איזה מחשב סיני זול שתומך לינוקס על מנת להריץ עליו XBMC או פלקס מדיה

פורסם

השאלה אם כרוםקאסט ושות' יעבדו בלי שום בעיה דרך הUSB של המסכים האלה..?

תפריטים בעברית פחות חשוב, יותר קריטי זה התמיכה בעברית - דפדפן\יוטיוב שאפשר יהיה לכתוב\לקרוא\לראות עברית ולא ג'יבריש.

sh33p - אתה מדבר על הדגם הספציפי הזה? יש לך ניסיון איתו?

מדבר על תקציב של עד 3.5K עם חריגה מינימלית ביותר.

מה שכן חיפשתי SMART TV כי כבר עדיף שזה יהיה במסך עצמו ופחות מכשירים על השידה... אלא אם כן יש המלצות אחרות, פשוט מבחינה תקציבית (את הפנסוניק אני עוד יכול איכשהו להוציא במחיר יחסית זול יותר ממה שמופיע בזאפ) והעדפה של 3 שנים אחריות לפחות לא משאירות אותי עם יותר מדי אופציות.

\\אגב לכותרת היתה אמורה להתווסף המילה "חוות דעת?" אבל משום מה זה לא נכנס לשורה ולא מצאתי אפשרות לערוך

לא נורא, כרטיס צהוב זה גם טוב :D

פורסם

יש איזה המלצות או חוות דעת בנושא?

שבוע הבא אני כבר רוצה לקנות..

עוד משהו להתלבטות - מסך ua46f5500 של סמסונג (כמו ה5300 רק עם wifi מובנה לעומת ה5300 שצריך דונגל מתאם) באותו מחיר של ה5300 אבל אחריות 3 שנים של י.שלום לעומת 3 שנים של סמליין,

או ללכת על ה50'' של פנסוניק עם 5 שנים של יורוקום? (מצד שני קצת יקרה יותר והיא לא סמארט טיוי)

פורסם
באופיס דיפו מוכרים כרגע 46F5500 (לא יבוא רשמי) עם תפריט בעברית ו-3 שנות אחריות (לפי הפרסום) ב-3990 ש"ח.

הדגם UE לא מיובא ע"י סמליין [לפי שיחה שהיתה לי עם טכנאי שלהם] כך שה3 שנים האלה כנראה לא שלהם... בכל אופן המחיר 'מבצע' שלהם יקר ב500 שקל ממה שמוצע בזאפ [על 3 שנים אחריות]

פורסם
השאלה אם כרוםקאסט ושות' יעבדו בלי שום בעיה דרך הUSB של המסכים האלה..?

תפריטים בעברית פחות חשוב, יותר קריטי זה התמיכה בעברית - דפדפן\יוטיוב שאפשר יהיה לכתוב\לקרוא\לראות עברית ולא ג'יבריש.

sh33p - אתה מדבר על הדגם הספציפי הזה? יש לך ניסיון איתו?

מדבר על תקציב של עד 3.5K עם חריגה מינימלית ביותר.

מה שכן חיפשתי SMART TV כי כבר עדיף שזה יהיה במסך עצמו ופחות מכשירים על השידה... אלא אם כן יש המלצות אחרות, פשוט מבחינה תקציבית (את הפנסוניק אני עוד יכול איכשהו להוציא במחיר יחסית זול יותר ממה שמופיע בזאפ) והעדפה של 3 שנים אחריות לפחות לא משאירות אותי עם יותר מדי אופציות.

\\אגב לכותרת היתה אמורה להתווסף המילה "חוות דעת?" אבל משום מה זה לא נכנס לשורה ולא מצאתי אפשרות לערוך

לא נורא, כרטיס צהוב זה גם טוב :D

אני מדבר על הדגם שמכרתי לפני כמה חודשים שלדעתי הם די זהים

בקיצור אני לא מבין מה הדילמה? רוצה SMART בלי תוספת של דונגלים לך על הסמסונג...

הולך לקנות רסברי פיי בכל מקרה?! אז ה SMART כבר לא חשוב, קח את הגדולה יותר

פורסם
אני מדבר על הדגם שמכרתי לפני כמה חודשים שלדעתי הם די זהים

בקיצור אני לא מבין מה הדילמה? רוצה SMART בלי תוספת של דונגלים לך על הסמסונג...

הולך לקנות רסברי פיי בכל מקרה?! אז ה SMART כבר לא חשוב, קח את הגדולה יותר

השאלה איך המסך, לא מצאתי עליו אף ביקורת\חוות דעת ..

פורסם
הדגם UE לא מיובא ע"י סמליין [לפי שיחה שהיתה לי עם טכנאי שלהם] כך שה3 שנים האלה כנראה לא שלהם... בכל אופן המחיר 'מבצע' שלהם יקר ב500 שקל ממה שמוצע בזאפ [על 3 שנים אחריות]

כמו שאמרתי יבוא לא רשמי, סמליין ניתן להשיג ב-3390 ש"ח.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...