Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל בסיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום חמישי האחרון קניתי רכב חדש סריון 2008 אוט'.

למחרת התקנתי ברכב מערכת סטריאו עם סאב ומגבר.

ועכשיו יש לי כמה בעיות עם המצבר שרצית להתייעץ עם חברי הפורום.

דבר ראשון ההתקנה לקחה משהו כמו 4 שעות שמתוכם הסוויצ' היה פתוח אבל הרכב לא היה מונע. באוטו לא היה שימוש גדול בחשמל בשעות האלו אבל עדין אני בטוח שהמצבר התרוקן. אגב המצבר הוא בן פחות משנה לא זוכר בדיוק את החודש אבל איפה שהוא ב 2013.

המגבר מחובר פלוס(צבע אדום) של המצבר ואז למגבר ישר, ולאחר בדיקה נדלקות נורות במגבר רק כאשר אני מחבר את הרדיו דיסק ומדליק אותו אחרת אין שום נורות שדולקות גם אם האוטו מונע (לפי ניסוי שעשיתי אני אל יודע באמת אם המגבר צורך חשמל גם שהאורות סגורים). ביום שבת וראשון עד הצהרים הרכב לא עשה בעיות מיוחדות עד הצהריים שבהם ניסיתי להניע אבל לא הצלחתי אלה רק בעזרת כבלים, באותו היום (ראשון) בערב נסעתי שוב והרכב נדלק ללא בעיות.

היום בבוקר כשניסיתי להניע לא הצלחתי ושוב רק בעזרת כבלים. לאחר 3 שעות בערך ניסיתי שוב הפעם הרכב הניע אבל היה לו קשה והנורות אזהרה (סוללה, המנורה של החצי הילוך, והנוראה "בדוק מנוע" לפי האתר הזה) בצהרים הלכתי למקום שהרכיב לי את המערכת ולאחר בדיקה שעשו לי נאמר לי שאין זליגה של חשמל (אמרו שעד 0.12 זה תקין אצלי היה 0.2) בנוסף הם אמרו שהכבל השחור (מינוס) היה רופף (והוא באמת היה ראיתי שהיה ממש קל לנתק אותו) ושזה מה שיכול היה לגרם לבעיות ובאמת לאחר שהם חובר כמו שצריך הנורות לא דלקו עוד נכון לשעות אלו. היום בלילה שניסיתי להדליק שוב את הרכב (5 וחצי שעות מהפעם האחרונה שהרכב היה מונע) והרכב לא הניע אלה רק עם כבלים.

חברים אני ממש מיאוש ולא יודע מה לעשות לפי מה שאומרים לי אין לי בעיה אז מה יכול לגרום לסוללה של המצבר להיגמר?? יכול להיות שהמצבר התרוקן ושצריך להחליף אותו כבר??

השמח לעזרה תודה רבה

נ.ב אני לא יודע עם יש לי ברכב הזעקה לפי מה שבדקתי אין לי אבל אמרו לי שיכול להיות הזעקה שלוקחת מתח אבל לא עובדת

פורסם

אם בדקו זליגת זרם והיא באמת 0.2 זה כלום ולא יכול לרוקן מצבר בכמה שעות, לכן אם יש אזעקה או אין אזעקה זה לא רלוונטי.

בדקו לך את המצבר?

לפי איך שזה נשמע המצב ז"ל, בדוק אם הוא עדיין באחריות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הלכתי לחשמלי רכב והוא אמר לי שמתי שהוא הוציא את הפיוזים של המגבר לא היתה בעיה. היום אני הלך אליו לראות בדיוק מה הוא עשה יילך למקום שעשית את המערכת שיעשה בדיקות מחדש.

אם יש לכם עוד עצות נשמח לשמוע

פורסם

כנראה שיש צריכה מהמגבר גם כאשר הרכב מכובה.

תנסה לנתק את המגבר (הוצאת פיוז או ניתוק מהמצבר) ותראה אם המצבר עדיין מתרוקן.

יכול מאוד להיות שהמצבר גמור וצריך להחליף אותו.

שי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר בדיקה כנראה שהיה בעיה במצבר, עכשיו שבוע אחרי החלפת המצבר ברוך השם בסדר :) נקווה שימשיך

• תוכן חדש...