Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לחברה

dany
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף לאחר בירורים רבים הגענו למסעדה בשם "בוצ"רי דה ברילוצ"ה" ברמת החייל.

מדהים! 950 גרם בשר שנכנס בקלות כמו ארוחת ילדים.:-D

מומלץ ביותר!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השרשור המקורי היה על מתנה ועל זה לא עדכנת, מה רכשת בסופו של דבר והאם המתנה התקבלה בשינה בצורת כפיות או שינה בצורת מזלגות ? :-D

פורסם

נקנה סט מ-MARK JACOBS או משהו כזה:-D,התקבל בתהלהבות רבה!:lol:

הפעם אין אבטיחים או תמונות להמחשה.8)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
:idea:לאשתי קניתי מצלמה יותר מקצועית ממה שהיה לה עד היום. מאחר ואני גר עם גשש בלש, חיפשתי איך בכל זאת להפתיע אותה (כ-14 שנים ביחד, איך אפשר עוד להפתיע?).

אז מצאתי אריזה חדשה לגמרי של תנור ספיראלה של זק"ש עם תמונה מודפסת עליה, דחפתי את המצלמה פנימה (אפילו הדבקתי מדבקה עם פרטים טכניים

על המכסה כמו פלומבה, שיראה כאילו שלא נפתח), ארזתי יפה והכל. הפרצוף המבואס שלה וההפתעה של אחרי היו priceless.

אהבתי, סחטיין על המקוריות !!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ,

עברה שנה והאופציות הצטמצמו,

נראה אתכם עכשיו!:twisted:

תקציב עד 1K עם אפשרות סטייה קלה מעלה.:-D

פורסם (נערך)
שים לב, אביזרי מין והלבשה תחתונה, הן מתנות גם בשבילך :idea:

לאשתי קניתי מצלמה יותר מקצועית ממה שהיה לה עד היום. מאחר ואני גר עם גשש בלש, חיפשתי איך בכל זאת להפתיע אותה (כ-14 שנים ביחד, איך אפשר עוד להפתיע?).

אז מצאתי אריזה חדשה לגמרי של תנור ספיראלה של זק"ש עם תמונה מודפסת עליה, דחפתי את המצלמה פנימה (אפילו הדבקתי מדבקה עם פרטים טכניים

על המכסה כמו פלומבה, שיראה כאילו שלא נפתח), ארזתי יפה והכל. הפרצוף המבואס שלה וההפתעה של אחרי היו priceless.

אהבתי, לגבי מתנה, אם אני לא טועה אתם בשנה הרבעית שלכם ביחד לא?

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
מתנה כזאת לא צריכה לבוא במקום מתנת יומולדת.:-D
אם תרגיל אותה ליותר מידי טוב, בסופו של דבר רק אתה תאכל את הלה'קרדה שהכנת בעצמך ;-)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אחד הספרים המצויינים, מומלץ :

http://readingmachine.co.il/home/books/1194256470

זה ספר ותיק וטוב :

http://www.booksefer.com/index.php?dir=site&page=catalog&op=item&cs=5611

וגם כל מה שכתב הבחור הזה -

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%91%D7%9F_%D7%92%27%D7%99%D7%99_%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93

כשאפשר לדלג על 'אין מידה לאדם' לפחות עד שתשלים את כל הקריאה.

תהנו, בהצלחה, מזל טוב, אם היא בעניין של ספרות טאואיסטית קאנונית, אשמח להוסיף המלצות

The first one to get angry loses

פורסם

השם יקום דמו.

הזהרנו והוא לא הקשיב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...