Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי סרטון שרץ ביוטיוב שזורקים ליונים בחוף ים חומר משלשל , ההמשך קורע (:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

טוב החלטתי לנסות קצת דברים, ירדתי למטה עם פד חיתוך גבוה כתום ו-UC והתחלתי לראות אם זה מזיז לזה (הפד הצהוב לא הזיז לזה בכלל).אחרי חמישה שישה מעברים על כל כתם המצב טוב בהרבה, צריך ממש להתאמץ כדי לראות כרגע את הצריבות, ואני בטוח שעוד שניים שלושה מעברים יפתרו מזה כמעט לחלוטין (פשוט אין לי כוח יותר). יחד עם זאת נראה שממבט מיקרוסקופי ממש מקרוב עדיין יש חיספוס קל, שכנראה יכול להיות מטופל רק על ידי פוליש רציני עם מכונה או משהו בסגנון, דבר שאני מתכנן רק בהמשך. כמה לכה לדעתכם מוריד 5-6 מעברים של UG עם פד ידני כתום מצביעת לכה שחורה גרמנית ? מפחד שעוד כמה מעברים וכבר לא ישאר לי "בשר". מצורפות תמונות עדכניות להשוואה. כמו כן אחרי קצת מחקר הבנתי שכמעט כל האוטמים הפולימרים חלושים מאד נגד לשלשת שכזאת ועדיף ווקס קרנובה, איזה ווקס מומלץ ? (אולי בשילוב עם האופטי סיל).

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

כן, יש בהרבה מקומות, אני דיי בטוח שזה עטלפים, ובשילוב התחממות כנראה יוצר צריבה מהירה.

איזה המלצה יש על ווקס ? האם collinite מכיל קרנובה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לפי התמונות זה לא ציפורים אלא מתקפה של עטלפים. תחפש בגוגל מה אפשר לעשות כי ההפרשה שלהם אכן מאוד חומצית.

פורסם

המצב טוב בהרבה כרגע, צירפתי תמונות.

יחד עם זאת אני מחפש כרגע הגנה טובה יותר, ומחפש המלצה לשילוס ווקס קרנובה חזק, עם אופטי סיל (כי יש לי).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם (נערך)

כתבתי לך למעלה. בנוסף אני מיישם אופטי סיל מעל מנזרנה ברכב אחר (עושה ניסיונות על כמה רכבים)

כרגע זה נראה טוב מבחינת השתלבות/מריחות/אחידות -עוד כמה חודשים אפיק לקחים.

בנוסף יישמתי ווקס של CG עם קראנובה מעל מנזרנה, נראה בסדר.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

המנסרה פולימרי ? אותי כרגע מעניינת עמידות לשלשת ציפורים, והבנתי שהחומרים הפולימרים לא טובים בזה ככ..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם (נערך)

אני ישאל אותכם בבקשה שאלה חברים, על האוטו שלי היו כתמים שחשבתי שהם רק לכלולך ואמתין עד שאשטוף את הרכב והם ייעלמו, אלא שהיום כעבור כמה ימים החלטתי לנקות אותם זמנית עם מטלית ומים וחשכו עיניי כאשר גיליתי שאלו היו שאריות של ביצה כנראה שאין לי מושג איך הגיעו למכסה המנוע שלי וגרמו לכתם דיי גדול מתחת. מה עליי לעשות? הרכב הוא פולו חדשה עם צבע כחול מטאלי כהה, הרכב בן שנה. פוליש אצל פחח יעשה נזק או יועיל? צריך את עזרתכם.

עריכה אחרונה על ידי maor/z
פורסם

תופעה מוזרה, אחרי שעשיתי את הפוליש והכתמים באמת כמעט ונעלמו, יומיים לאחר מכן נראה כאילו המצב כמעט חזר לקדמותו והכתמים חזרו, כאילו הפוליש "התאדה". מה אני מפספס !?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
תופעה מוזרה, אחרי שעשיתי את הפוליש והכתמים באמת כמעט ונעלמו, יומיים לאחר מכן נראה כאילו המצב כמעט חזר לקדמותו והכתמים חזרו, כאילו הפוליש "התאדה". מה אני מפספס !?

הפוליש מילא עם השמנים שלו את ה"צלקת",זה בדיוק מה שגלייז פילר עושה,וכן,בסוף החומר נעלם.

פורסם

מה שהוא אמר ^

תן לי לנחש... בסיום הפוליש לא ניקית היטב בעזרת חומר מסיר סיליקונים ושמנים? זה אומר שהתוצאה שראית וצלמת היא לא התוצאה האמיתית אלא התוצאה הזמנית שהפילרים נותנים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם (נערך)

כן... טוב אז מה הצעד הבא נגד הכתמים האלה ? קומפאונד אגרסיבי יותר ? מכונה ? יש מה לפחד על הלכה ? כנראה ה-UG ידני לא עושה לה יותר מדיי.

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...