Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום ירדתי לרכב וחשכו עיניי, כל הרכב היה מלא בריסוס חסר רחמים של לשלת ציפורים. אני יודע את הבעיתיות של החומרים האלה ולכן ישר ירדתי לשטוף את הרכב (לדעתי זה היה על הרכב מאמצע הלילה עד 1 בצהריים). אבל לא משנה מה אני מנסה נשארים כתמי צריבה דיי חריפים על הצבע. ניסיתי פלסטלינה, ופוליש ידני (קליל יחסית, אבל לא נראה שזה בכלל מזיז לזה).האוטו היה מוגן עם OPT אופטי סיל, שכנראה נכנע דיי בקלות\לא עזר בכלל. אני מצרף תמונות, בבקשה עיזרו לי לחשוב מה ניתן לעשות עם זה, אני פשוט בשוק ממה שזה השאיר לי על הרכב, במיוחד שאני מנסה לטפל בו בצורה יוצאית דופן (תסתכלו על הבדלי השקיפות בגג), זה פשוט כואב לי הלב.

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שפוליש יפתור את הבעיה, כמובן בתנאי שהלשלשת לא חדרה את שכבת הצבע.

בגלל זה מומלץ כל כ3 חודשים לחדש את שכבת ההגנה.

פורסם

אופטיסיל נמרח לפני פחות מחודש. שכבת ההגנה הייתה יחסית מאד טרייה.

לדעתי אף שכבת הגנה לא הייתה באמת עומדת בזה, כנראה רק אוטמים סופר יקרים וגם לא בטוח, לא?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

האמת לא נתקלתי במצב כזה גם על רכבים ללא הגנה בגלל.

מעניין איזו ציפור רדיואקטיבית החליטה לחרבן לך על הרכב.

פורסם

נראה לי שפוליש אגריסיבי עם מכונה יוריד את זה , ואם לא wet sanding יפתור את הבעיה , בהצלחה

ידעתי שהאופטיסיל לא שווה כלום ...

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

לכן אני לא מבין מה קורה שם, זה פשוט מצב קיצוני שלא נתקלתי בו כמעט אף פעם, הרכב מוגן עם שכבת אופטיסיל יחסית טרייה, זה פשוט לא הזיז לה, זה באמת נראה כאילו אף אוטם לא היה עומד בדבר הזה.

כואב לי הלב.

אשמח לכל עזרה אנשים :(

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אני דיי מקווה לעזרה והכוונה שלכם מה לעשות, כרגע אני דיי אובד עצות. כאמור פלסטלינה לא הזיזה לזה וגם פוליש ידני לא נראה אפקטיבי יותר מדיי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

יה אללה בטח אכלו חריף הציפורים האלה..

אני רוצה להניח שזה עדיין מעל הלכה. ניסית להיות עקבי ועקשן עם הפלסטלינה? אולי תספיג סמרטוט בשמפו / ONR מדולל ותניח על הכתם לכמה דקות טובות? שיתרכך

פורסם

מעניין איזו ציפור רדיואקטיבית החליטה לחרבן לך על הרכב.

יה אללה בטח אכלו חריף הציפורים האלה..

:lol::lol:

אתה בטוח שזה של ציפור?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

קשה לי להאמין שיש קשר לאופטיסיל.. כל אוטם פולימרי היה הכנע לזה, הבנתי שרק אולי וקס קרנובה חזק היה עוזר לזה, וגם לא בטוח. הביתה הייתה שהרכב נחשף לשמש והחום הוא זה שהופך את הלשלשת להרסנית.

לא נראה לי שזה שכבה מעל, מישהו הצליח להתמודד עם כאלה צריבות ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

באמת מוזר לדעתי שלשלשת שעמדה רק כמה שעות על הרכב הצליחה לעשות נזק כזה....גם ללא הגנה בכלל, נזק כזה בזמן יחסית קצר? מעניין באמת איזו ציפור זו היתה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...