Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר וסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מחפש מגבר ארבעה ערוצים שיגביר לי מורל פולס (120 RMS) וסאב!

מגבר: כרגע מה ששמתי עליו עין זה המגבר הבא:

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=Z-4100&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64

יש למישהו ניסיון עליו?

יש לכם הצעות למגברים אחרים באותו מחיר?

סאב:

אני יכול להשיג פיוניר 305 ב 300 ש"ח. העניין הוא שאני מעוניין באיכות, ולא בעוצמה! אם הוא יקבל 275 RMS (נתון אופטימי של המגבר...), הוא ישמע כראוי? יש אפשרות לבנות תיבה יעודית לSQ? האם כדאי לי לקנות תיבה אוניברסלית נראה לי ב 150 ש"ח? יש לכם הצעות לסאב אחרים שיתנו לי סאב נעים, ומדוייק באוטו בסביבות המחיר הזה (500 ש"ח + תיבה)?

תודה, משה

מגאן 265

פורסם

בקשר למגבר לא היה לי ניסיון אבל מתן ועוד הרבה המליצו על פלטיניום אודיו 1200 וואט, תחפש אותו בזאפ.

או תעשה חיפוש פה בפורום ותמצא עוד פרטים עליו.

בקשר לסאב, לבאסים יותר עדינים (מקווה שהבנתי אותך נכון) שמעתי את הסאב הזה בפעולה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12688

נשמע כאילו הוא יתאים לך.

בהצלחה.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אני מסכים עם מתן בקשר לסאב

הפלטיניום הוא בכמה רמות (והרבה) מתחת למאק אודיו

המגבר הנ"ל יובא במאות יחידות לארץ ולכן מחירו זול אני מתכנן לקנות אותו בעצמי בימים אלו!

המגבר נחשב למאוד חזק ואיכותי!! ולפי דעתי כמעט לכול דרישה הוא המגבר הכי משתלם שיש כיום!!(קצת הגזמתי אבל מגבר מטורף במחיר ממש טוב)

בכול מקרה דובר על האתר הום כאר ממש לפני כמה ימים כאתר שיקרי לא אמין!!! הנתונים של המגבר הנ"ל ה4100 שיקריים אף הם - תבדוק באתר של WWW.MAC-AUDIO.DE ותראה את ההספקים האמרתיים של המגבר, יש עוד 2 אתרים שמוכרים אותו אחד מהם לא מפורסם בזאפ אם תרצה אני יתן לך את הקישור בפרטי!

בכול מקרה מגבר מעולה מהרבה מאוד בחינות עוצמה איכות ויש לו גם כוח יפה לסאב בגישור וכול זה נסיון של 4 מכרים שקנו אותו ועוד אחד שקנה את ה 2100 אותו דבר רק 2 ערוצים וזה באמת אחלה של מגבר!!!

פורסם

הפיוניר 305 מיועד לפוצץ ראשים, פחות ל SQ .

בקשר לסאב, SQ הייתי הולך על משהו יד שניה, כמו ה MB QUART , SHIVA, או איזה JL

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

בקשר לפלטיניום אודיו, דיברתי עם מספר חנויות בחיפה, ושניים אמרו לי שלא כדאי לדעת במגבר, שהוא מוציא DC ושורף רמקולים, ובגלל זה ירדתי ממנו.

בקשר למגבר מאק אודיו, בדקתי כבר את הנתונים שלו באתר, והם 4*80 ב 4 אוהם, ו4*105 ב 2 אוהם, או 2* 200 ב 4 אוהם ו2*275 ב 2 אוהם.

זה נראה לי די מספיק... איך אני מחבר סאב ב 2 אוהם? כלומר בשביל שאני אקבל 275 RMS? וכנ"ל עבור רמקולים, איך מחברים רמקולים במקביל? זה לא כתוב ב FAQ

ובקשר לסאב שהראתם לי, יש עוד אנשים שחושבים שהוא יתן לי באסים יותר מדוייקים ונעימים? הסאב יורגש כראוי באוטו?

מגאן 265

פורסם
הוא בסה"כ 200 RMS... הוא יכול להיות SPL עם נתון כזה?

לכל סאב יש פוטנציאל אס פי אלי... הכל תלוי בהתקנה...

בין אם זה 100 וואט או 1000 וואט זה לא משנה לעיתים...

גל

פורסם

המגבר הזה יוציא בגישור לסאב 230W RMS ובדקתי לך את זה באתר החברה,כבר אמרו לך שהנתון 275 לא נכון, הHED10 הוא 200W RMS והHED12 הוא 250W RMS,אני חושב שעדיף לך את הHED12

פורסם
המגבר הזה יוציא בגישור לסאב 230W RMS ובדקתי לך את זה באתר החברה,כבר אמרו לך שהנתון 275 לא נכון, הHED10 הוא 200W RMS והHED12 הוא 250W RMS,אני חושב שעדיף לך את הHED12

המגבר מוציא 275 RMS ב 2 אוהם...

מגאן 265

פורסם

תיבדוק באתר החברה MACAUADIO אני אומר לך שם כוב 80X4 RMS ב4 אום, 105X4 ב2 אום ובגישור 2X230, ופה אין 2אום יותר כי כשאתה עושה גישור מ2 ערוצים אז כל אחד מהם עובד ב2 אום אין דבר כזה לקחת גישור ולהוריד אותו ל2אום.

• תוכן חדש...