Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנ"ל החזיר את נשמתו לבוא לאחר אי-אלו שנות עבודה טובות.

הריץ IGO8 מצויין שברשותי מפות רבות.

אני מעוניין במכשיר איכותי ואמין שניתן להשתיל בתוכו בקלות את ה IGO8 (רצוי אפילו את זה שקיים ברשותי ורץ על WM6)

מסך 4.3-5 זה בסדר.

המלצות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

קנה פלא סיני איכותי בכ110$ ותתקין מה שבא לך :-)

http://www.minideal.net/amoi-a862w-smartphone-quadcore-msm8225q-wcdma-gsm-dual-sim-with-4-5-inch-ips-screen.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כדי לחדד.

אני לא מעוניין במכשיר סלולארי, ניווט שכזה כבר יש לי על האייפון.

אני מחפש מכשיר GPS עם IGO8 (או שניתן להתקין עליו בקלות)

חד משמעית בלי מצלמה בתוכו.

שום תכונה אחרת לא מעניינת אותי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

מה עם ה GPS הפופולרי מאתר PANDAWIL שרוב הפורום קנה? (משום מה לא מוצא את הלינק כרגע)

מסך 5",מגיע עם IGO8 ומפות לאיפה שתרצה,עולה 70$ (פחות עם קופון שבד"כ קיים בדף פייסבוק שלהם)

עריכה - מצאתי לך שני לינקים.

אחד מהאתר המדובר (מעט יקר יותר) - http://www.pandawill.com/8508-hd-screen-800-x-480-50-gps-navigation-system-4gb-500mhz-with-igo-map-software-wince60-p35542.html

ואחד מאיביי (כרגע לא במלאי,אבל לדעתי אם תשאל את המוכר סביר שיהיה שוב בקרוב) - http://www.ebay.com/itm/150847333057

או לשיקולך לחפש משהו דומה באותו טווח מחיר :) (קרדיט ל pasat01 על כל המידע הנ"ל ;))

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

המכשיר מ-Pandawill אזל מהמלאי. מצאתי לו מחליף ראוי שכבר כחודש עובד אצל חבר לעבודה.

המכשיר שהזמנתי הגיע עם תוכנת iGO Primo שעובדת מצויין, בעברית. המפות היו מגרסה קודמת.

אני אישית מעדיף את גרסת Igo 8.3.5 שלדעתי ידידותית ואמינה יותר מהפרימו. (הוראות התקנה לא מסובכות). אם יהיה צורך בעזרה בהתקנה או קינפוג אחרי הרכישה, תעלה את שרשור ההתקנה מהאוב.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

תודה על ההמלצה.

פורסם
כדי לחדד.

אני לא מעוניין במכשיר סלולארי, ניווט שכזה כבר יש לי על האייפון.

אני מחפש מכשיר GPS עם IGO8 (או שניתן להתקין עליו בקלות)

חד משמעית בלי מצלמה בתוכו.

שום תכונה אחרת לא מעניינת אותי.

אז למה לא להתקין IGO primo על האייפון (אם כבר בא לך להמשיך להשתמש באייגו המיושנת, למרות שלדעתי יש אלטרנטיבות עדיפות בהרבה)?

בעידן חבילות אינטרנט ללא הגבלה זה לא משנה גם אם האפליקציה דורשת חיבור לאינטרנט (למיטב הבנתי אייגו גם לא דורת אותו, ככה לפחות בגירסת אנדרואיד), ואת המצלמה תמיד אפשר לעקור מהטלפון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסיבות שונות ומשונות כל האופציות הנל לא אפשריות.

צריך gps עצמאי בלי מצלמה עם igo8

כנראה שארכוש את שהומלץ.

• תוכן חדש...