Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לקבל הסבר\הדרכה. (הONR כבר מחכה)

אפשר במקום המרסס פשוט לטפטף ONR, הרעיון הוא שהONR מרים את הלכלוך.

אנחנו בפורום דיטיילינג והכל (אקונומיקה אם תרצו :-D), אבל עדיין לא הצלחתי לחשוב על סיבה של חיים או מוות כדי לשטוף את האוטו בדחיפות. :?

ניסיתי להגיד שטוף עם מים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אעלה מדריך מפורט בימים הקרובים, עם כמה שיטות בטוחות לניקוי בעזרת Onr.

נסיון של שנתיים פלוס עם המוצר, יש לא מעט תובנות בנושא.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה! :-D

פורסם

אני מזהיר אותך מראש, Murzilka הולכת לחפור לך את המוח עם שאלות על הONR. שלא תגיד שלא הזהרתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
מה זה אין גישה למים ? אצלי אין צינור ואני מביא דליים מהבית.

אם אין גישה למים ואתה חייב חייב חייב לשטוף (עניין של חיים ומוות) אז שטוף ללא מים.

ולמה לא לבחור בדרך קלה ובטוחה? למשל ללכת למקום לשטיפת רכבים ידנית (שהמצב ממש קטסטרופה)

מבקשים יפה לשטוף את הרכב ידנית רק עם סבון (פעם הייתי מביא אפילו סבון) ואת הניגוב לבצע לבד. (עשיתי את זה עשרות פעמים בעבר הרחוק) מילא הם מקבלים כסף אז מה אכפת להם.

לגבי ONR - נכתבו עשרות המלצות כאן (אני למשל ציינתי את השימוש בו רבות) על היתרונות שלו ואיך לבצע איתו שטיפה/פיניש בצורה יעילה. מדובר על מוצר מאוד שימושי שנותן פיניש וריח משכר .(ריח שקרוב לגן עדן...)

http://optimumforums.org/index.php?showtopic=892

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=195294

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?488029-%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-ONR/page2&highlight=ONR

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
ולמה לא לבחור בדרך קלה ובטוחה? למשל ללכת למקום לשטיפת רכבים ידנית (שהמצב ממש קטסטרופה)

מבקשים יפה לשטוף את הרכב ידנית רק עם סבון (פעם הייתי מביא אפילו סבון) ואת הניגוב לבצע לבד. (עשיתי את זה עשרות פעמים בעבר הרחוק) מילא הם מקבלים כסף אז מה אכפת להם.

תוכל לתת לי את השם של המכון שטיפה שהלכת אליו וביקשת?

פורסם

חנוואני בלוד. עוד אחד ליד הבית שלי. ברמלה היה ליד תחנת סונול שטיפה ידנית -מגיע מבקש שטיפה חיצונית ללא ניגוב

הולך לפניה מבצע ניגוב ראשוני חפיף,מגיע לבית, מבצע פיניש כולל פנים. יש עוד הרבה אבל חלקם סגרו.

בעיקרון אין לי בעיה לבקש (הכל מתחיל ונגמר בגישה) קרה לי כבר מקרה שהייתי באילת בשבת וירדו

גשמים עם בוץ. הייתה שבת יפה אמרתי נלך לאיזה מקום נבקש רק שטיפה עם מים (הרכב היה אחרי טיפול דיטליינג)

שאלתי כמה? אמרו 30 ש"ח עשיתי פרסה והלכתי משם. (בסוף הורדתי כמה דליים,לא היה קל אבל היה עדיף מאשר יעשקו אותי כמה פרחחים)

פורסם

אנחנו בפורום דיטיילינג והכל (אקונומיקה אם תרצו :-D), אבל עדיין לא הצלחתי לחשוב על סיבה של חיים או מוות כדי לשטוף את האוטו בדחיפות. :?

אחרי שפגשתי אתכם התחיל לדגדג לי לפנק את הרכב בשטיפה.

אני לא אסחף עכשיו ואומר "דיטיילינג" (מה שזה לא אומר...) אבל מינימום

קצת מים וסבון בתור התחלה.

מי יודע, אולי אצטרף לשורת "עב"ן" (עקרות בית נואשות ).

Gn'f'R

פורסם

תגדיר מינימום, אצלי זה שני דליים (אחד 18 ליטר ואחד רגיל), סבון מיוחד, שתי כפפות, מגבת לייבוש ב80 שקל, שני מרססים ומקום מוצל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לוקו אין לך מושג כמה אני שמח שהצטרפת לקבוצה הקטנה והמשוגעת שלנו.

רק שאני לא בטוח כמה זה טוב בשבילך...

אתה גם ככה שרוט, וגם אתה בעצם צריך פוליש עצבני, ועכשיו אתה מצטרף לקבוצה של אנשים עם שריטות קשות במוח, והתחום הזה ישרוט אותך עוד יותר, ככה שאני מרגיש שזה קצת מסוכן שאתה תתחיל להתעסק עם אקונומיקה...רק שאני לא בטוח אם זה מסוכן לנו, לאוטו שלך, או לך...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אחרי שפגשתי אתכם התחיל לדגדג לי לפנק את הרכב בשטיפה.

אני לא אסחף עכשיו ואומר "דיטיילינג" (מה שזה לא אומר...) אבל מינימום

קצת מים וסבון בתור התחלה.

מי יודע, אולי אצטרף לשורת "עב"ן" (עקרות בית נואשות ).

אני לא מאמינה! הגהנום קפא?

תזהר, כולנו התחלנו עם קצת סבון ודלי מים.. בסוף כולנו נגמור באותה מחלקה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...