Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

אני קורא כאן המון אבל לא יוצא לי לשטוף את הרכב עם שני דליים או לשטוף בכלל בכוחות עצמי.

לפני יותר משנה הזמנתי 4 מוצרים מחברת ECO TOUCH.

בזמנו חיפשתי חברה שמתמחה ומצאתי אותם. הם ענו לי במיידי והסבירו לי הכול הודות לחומרים שהם מייצרים. כמו כן הם לא כימיכלים ולכן גם קיבלתי אותם ללא בעיה בארץ, והזמנתי הרבה.

לא יצא לי לשטוף איתם מאז הגעתם והרכב עבר שטיפות אוטומטיות :cry:

היום לכבוד ולנטיין החלטתי שזהו, הגיע הרגע שהרכב יקבל ניקוי ואני אתנסה בחומרים שהזמנתי.

הרכב היה מאוד מלוכלך וראיתי בזה הזדמנות לבחון לעומק את החומר לשטיפה ללא מים.

המוצרים שהוזמנו:

1) 10 מטליות מיקרופייבר איכותיות

2) חומר לניקוי גלגלים

3)חומר לניקוי דשבורד

4) חומר לניקוי חיצוני

1.JPG

התחלתי לקראת 4 וחצי כך שלהרבה זמן לפני החושך לא היה לי.

התחלתי עם השטיפה החיצונית- הרכב היה מאוד מלולכך ועם הרבה חרא של ציפורים מלפני שבוע ולא האמנתי שרק על ידי השפרצה וניגוב קל הקקי ירד או יותר נכון פשוט גלש מהפח של הרכב. מצ"ב כמה תמונות לפני ואחרי.

לפני-

לפני 1.JPG

אחרי-

אחרי 1.JPG

לפני-

לפני 2.JPG

אחרי-

אחרי 2.JPG

לפני-

לפני 3.JPG

אחרי-

אחרי 3.JPG

*כפי שניתן להתרשם, החומר עשה את העבודה טוב+. העבודה מתבצעת עם 2 מטליות, כאשר עם אחת מנגבים לאחר התזה על חלק ואחרי זה עוברים עם מטלית יבשה.

*החומר לדשבורד מעולה מכל הבחינות.

לדגומה: אני ואשתי משתמשים הרבה בקרם ידיים ולכן ההגה הפך להיות מצופה בחומר לבן שהיה קשה להוריד אותו עם סבון אפילו. ניסיתי עם המטלית שעליה השפרצתי את החומר לדשבורד ועברתי על ההגה והתוצאה הייתה מעולה.

*גם החומר לגלגלים עושה את העבודה טוב. משפריצים, מחכים 30 שניות ומנגבים.

הגללל הגבלה של תמונות אני אוסיף אותם אותם בהמשך.

לסיכום:

אני מאוד התלהבתי מהתוצאה הסופית, במיוחד שמאוד מהרתי לסיים בהקדם בגלל השעה המאוחרת.

אני הולך להזמין פלסטלינה על מנת להוריד את הג'יפה של השנה האחרונה ואז לעשות ווקס. וכאן למעשה אני רוצה להאמין שאני כן אוכל להתמיד ולהתקדם בתחום הדיטיילינג , כי עד היום לא קניתי כלום ולא עשיתי דבר בגלל חוסר זמן ועצלנות.

אם למישהו יש הערות ושאלות בכיף. :-)

שיהיה לכולנו יום אהבה שמח.

מיכאל

עוד 2.JPG

עריכה אחרונה על ידי v.michael

החיים הם כמו....

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות של ההגה לפני ואחרי ו תמונות של הגלגלים.

הגה לפני-

הגה לפני.JPG

הגה אחרי-

הגה אחרי.JPG

גלגלים לפני-

גלגל לפני.JPG

גלגלים אחרי-

גלגל 3.JPG

גלגל אחרי.JPG

עוד תמונה לאחר הניקוי-

אחרי 3.JPG

הרכב מוכן ליציאה :-)

אחרון.JPG

החיים הם כמו....

פורסם

יפה מאוד, מבחינת הטווח הארוך, הכי פשוט לשמור על צבע לבן.

אבל בקשר לשטיפה ללא מים, השבוע דובר בשרשור הזה על כך שזה לא בדיוק הדבר הכי בריא לצבע.

אולי כדאי לבדוק את הנושא לעומק כדי שלא תשקיע בפלסטלינות ווקסים לשווא, כי תהרוס את ההגנה בשטיפה הקרובה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני ממש לא מאמין במוצרים לנקיון ללא מים (waterless wash), לעומת זאת תכשירים שלא מצריכים מקור מים זורמים (rinseless wash), זה כבר עולם אחר ובטוח למדיי ברוב הסיטואציות, מי שיודע להשתמש ב onr ומבין את החומר ואת דרך הפעולה איתו, יודע על מה אני מדבר.

על פניו זה נראה שהמוצר שקנית ניקה, אבל באותה מידה גם שפריצר עם מים חמים ומטלית היה עושה את העבודה ומותיר אחריו משטח נקי, למראית עין.

השאלה היא באיזה מחיר.

כל עניין הדיטיילינג הוא הרבה מעבר ל"סתם" נקיון, או קיצורי דרך כאלה ואחרים שמוצרים מסוג זה מציעים.

ממליץ לך לבדוק את מצב הפח לאורך זמן, ואם המוצר פוגע בהגנה (אם היא קיימת) על הרכב.

למזלך, רכבך לבן, כך שהנזק, אם הוא קיים או יווצר בשלב מסויים, יהיה הרבה פחות מורגש מברכב כהה, ששם שימוש במוצרים כאלה של רסס/נגב על לכלוך הם קטסטרופה.

עם כל זה, כמובן שכל אחד ומה שטוב/נוח/מספיק לו, ואם אתה מבסוט על המוצר וזה הכי חשוב, תענוג.

"יאללה בירי".

פורסם

לי אישית קשה לחשוב על שטיפה כמו שצריך ללא צינור מים זורמים...זה תמיד נדמה לי פסיכולוגית שזה לא באמת נקי לגמרי.

מוצרים לשטיפה ללא מים מיועדים לרכבים שהם במצב תצוגה לדעתי....כלומר כבר נקיים יחסית מלכתחילה, ואתה רק רוצה לשטוף את פני השטח ולנגב בבטחה.

אם הרכב מלא אבק זה יהיה כמו שאמרו פה: "קטסטרופלי".

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

זה אכן נשמע מוזר ולא בטוח.

אתה יותר ממוזמן לקפוץ אליי מתישהו לראות את פלאי הonr בלייב, ובשמחה.

משנה לך את הדעה בצ׳יק.

אבל שוב, צריך להפעיל שיקול דעת, להכיר טוב טוב את המוצר ואת דרכי הנקיון איתו.

לי לי יש ב rinsless wash ביטחון מלא.

אם מישהו יצטרך הסבר/עזרה, שיגיד.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה למגיבים. את החומרים ניתן לקנות דרך היצרן eco touch.

אני מכיר את השרשורים על שטיפה ללא מים ואת כל ה"בעיות" הנובעות מהשיטה.

רציתי לנסות בעצמי ומאוד התרשמתי, מה גם לאחר הגשם ונסיעה הרכב נראה מבריק :-)

החברה האת הייתה היחידה ששלחה לי msds של החומר ואני מוכן לפרסם אותו ולשמוע אם למישהו יש ידע על חומרים הקיימים שם מבחינת פגיעה בצבע.

בעולם הדיטיילינג לא אוהבים ןבצדק את השיטה כי בסך הכול אין יותר טוב מצינור מים ושמפו. העניין הוא לאדם שאין לו. אם שואלים אותי? אני מעדיף את זה משני דליים. אבל אשמח גם לבדוק על הסוג השטיפה rinsless wash נשמע מעניין.

בכל מקרה אני מבסוט יותר מהחומר לניקוי פנים וגלגלים. השטיפה חיצונית מגניבה אבל עוד לא פגשתי חומר יעיל ולא יקר לניקוי פנים שמאוד קל לעבוד איתו.

החיים הם כמו....

פורסם

אני לא מכיר את המוצר או את שיטת העבודה שלך אבל באופן עקרוני זה לא דבר שאני הייתי ממליץ עליו.

בשטיפה ללא מים יש סכנה גדולה מאוד ליצירת סווירלס, כמו שאמר שרקי הרבה פעמים משתמשים בשיטה על רכבים בתערוכות (רכבים נקיים שנמצאים במתחם סגור ונקי) כדי לנקות סימני אצבעות אז הסכנה יורדת משמעותית.

אבל, אם החומר טוב (מרים את הלכלוך כמו שצריך) ושיטת העבודה נכונה (תחלופה קבועה של מגבות למשל) אז זה יכול להיות תחליף טוב לשטיפה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני יודע טוב מאוד ששום דבר לא יחליף שטיפה עם מים (בשיטת 2 הדליים), אבל במידה ואין לי גישה למים, והרכב התלכלך די הרבה (הרוב אבק)..

מה עדיף לעשות? לשטוף במוצרי שטיפה ללא מים (כמו המוצרים שהציגו פה או ONR) או שעדיף לחכות עוד כמה שבועות עד שתהיה גישה למים? (במידה ואין לכלוך קשה)

פורסם

מה זה אין גישה למים ? אצלי אין צינור ואני מביא דליים מהבית.

אם אין גישה למים ואתה חייב חייב חייב לשטוף (עניין של חיים ומוות) אז שטוף ללא מים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הרכב מחנה ברחוב לכן זה בעיה לשטוף אותו, וזה לא עניין של חיים ומוות זה עניין של לשמור על הצבע.

פורסם

לי לי יש ב rinsless wash ביטחון מלא.

אם מישהו יצטרך הסבר/עזרה, שיגיד.

אשמח לקבל הסבר\הדרכה. (הONR כבר מחכה)

אם אין גישה למים ואתה חייב חייב חייב לשטוף (עניין של חיים ומוות) אז שטוף ללא מים.

אנחנו בפורום דיטיילינג והכל (אקונומיקה אם תרצו :-D), אבל עדיין לא הצלחתי לחשוב על סיבה של חיים או מוות כדי לשטוף את האוטו בדחיפות. :?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה הבעיה לשטוף ברחוב ?

שאנשים יסתכלו ? שיסתכלו.

שתהיה שמש ? תקום יותר מוקדם.

אם אתה רוצה לשמור על הצבע, שיטת שני הדליים (ודלי שלישי לשפוך על האוטו לפני להוריד לכלוכים ממש קשים).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...