Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני חדש בעניין של דגמי מכוניות קטנות, ונדלקתי על הדבר הזה, חיפשתי הרבה באיביי ולא מצאתי בידיוק את מה שאני מחפש.

יש לי הונדה סיויק 2007 4DR עם סנרוף וספויילר של טייפ אר.

אז אני מחפש דגם של מכונית קטנה עם הנתונים האלה.

אשמח להכיר את החברות המובילות שמיצרות את המודלים הקטנים האלה של המכוניות

אני יודע שיש חברה בשם EBBRO אשמח להכיר עוד שמות של חברות, ולדעת עם איכותן.

אשמח גם להכיר גם אתרים מומלצים המוכרים את המודלים של המכוניות האלה, וכמובן ששולחים אותם לארץ.

יש לי מדף זכוכית בחדר שאשמח למלא אותו במודלים של מכוניות שאני אוהב.

אז נחזור כרגע לעניין החיפוש

זה הכי קרוב שמצאתי אבל אני מחפש כזאת עם גג, ואיך אני יודע שזה דגם שמאפשר גם פתיחת דלתות, ולא רק מכונית סגורה?

כי לא תמיד מראים בתמונות אם הדלתות נפתחות (והאנגלית שלי לצערי לא משהו):

שם לחיפוש המכונית הזאת זה Honda Civic Type-R וזה דגם טייפאר שנקרא FD2

כזה

ctrt.jpg

וזאת תמונה של הרכב שלי

z4vc.jpg

תודה רבה לעוזרים, מקווה ללמוד קצת ולהכנס לעסק הנחמד הזה של מודלים למכוניות קטנות :)

פורסם (נערך)

סביר להניח אם יש לך דגם פשוט של רכב אמיתי (כלומר לא איזו גירסת ספורט מיוחדת או רכב סופר יוקרתי), יותר קל יהיה לך למצוא דגם כלשהו של הרכב שלך וזה כניראה יהיה הדגם הבכיר.

אני מצאתי דגמים כמה שיותר קרובים לרכבים אמיתיים שהיו לי וזה מספק אותי, למרות שדגמים לא תמיד 1:1.

כך שאם אתה מוצא סוייוק טייפ R - לך על זה.

בדגמים 1:18 לרוב הכל נפתח, אלא אם כן ז דגם רזין. בדגמים קטנים יותר כמו 1:43 לרוב כלום לא נפתח.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה, אז כניראה שאין את הדגם הזה עם גג כי במקור הטייפ אר ספורט הזאת לא מגיע עם גג מקורי, אבל סיויק 06-11 כן מגיע עם גם אך בלי ספויילר.

ככה שאו שאני ימצא עם גג אבל בלי ספויילר, או שאני ימצא עם ספויילר אבל בלי גג.

אתה יכול לתת לי שמות של כמה חברות מומלצות המובילות בשוק + אתרים מומלצים או לינקים של מוכרים מומלצים באיבי?

תודה.

פורסם

איביי מקור הכי טוב לדגמים, גדג'טים ובכלל כל דבר שאפשר להזמין בחו"ל ולהביא ארצה. למוכרים יש פידבק, לכן הם חייבים לתת שירות טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אוקי פשוט חשבתי אולי יש אתרים מיוחדים שמהם מזמינים את זה או משהו, בכל מקרה אני ישמח לשמוע אילו עוד חברות מיצרות את המכוניות האלה זה יעזור לי בחיפוש, תודה.

עריכה: טוב הסתדרתי, טוב שיש את גוגל.

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

1:43:

Norev

Minichamps

Ebbro

Vitesse

Spark Model

Herpa

IXO

Altaya

J-Collection

Kyosho

AUTOArt

Abrex

1:18:

הרשימה הקודמת, Norev קצת מבאסים בגודל היותר גדול

בנוסף:

CMC

BBR

Hot Wheels Elite

otto-models

יש עוד הרבה אבל אלה האיכותיות יותר. ב1:18 אני חושב שפיספסתי כמה כי אני פחות מכיר את הקטגוריה הזאת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הדגם שהוספת תמונה שלו, הוא רזין = אינו נפתח נדיר ועולה המון כסף.

למצוא דגם בדיוק כמו שלך עם התוספות הספציפיות, זה לא מובן מאליו, לא מייצרים דגם לכל גרסה ותת גרסה. תנסה לחפש בא-ביי ובאתרים שהצעתי לך.

ב CARMODEL.NET יש מה שנקרא "אנציקלופדיה" - שם תוכל לראות את כל הדגמים שיוצרו אי פעם (כמובן לא את כולם, אבל את הרוב המכריע), לאחר שתסנן לפי הונדה ולפי קנה המידה שמעניין אותך

אתרים מומלצים להזמנת דגמים (קיימים עוד רבים וטובים)

http://www.modelissimo.de/

http://www.carmodel.com/

לגבי השאלות הכלליות שאתה שואל - זה המון מידע. אם אתה רוצה ללמוד קצת על הנושא, אני יכול להמילץ לך להסתכל פה:

http://www.mincars.com/viewtopic.php?f=3&t=3709

בהצלחה

יואב :arrow:

• תוכן חדש...