Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 4C הגיעה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה הרי הולך להתנייד איתה בדרך למסלול ובחזרה.

תרצה שיהיה בה מיזוג אויר? אני מניח שכן.

תרצה שתיהיה לה נוחות סבירה להתנהלות מנהלתית? אני מניח שכן.

תרצה שאיכות החומרים\הרכבה יהיו ברמה סבירה פלוס? אני נוטה לשער שכן.

אז למה בעצם לא לצפות לקצת ייחודיות בפלסטיקים של המתגים ברכב כל כך ייחודי וכל כך לא זול?

כי ייחודיות פלסטיק עובר מעבר לציפייה "לחומרים ברמה סבירה פלוס" ומעבר לחומרים ברמה מעולה, ל-"חומרים שייגרמו לי תחושה כאילו אני אדם מיוחד, בזמן שאני ממזמז אותם, כי זה עושה לי טחורים לחשוב שגם מישהו בפנדה ממשמש אותו הדבר".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 600
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאתגר אותך למצוא מכונית בת ימינו שמיוצרת באותה כמות של עותקים אך זולה יותר, או עולה אותו דבר אך מיוצרת במספר נמוך יותר של עותקים. אני לא חושב שתצליח למצוא מקבילה כזו בעולם הרכב, אפילו בלי אילוצים נוספים. והיה ומצאת (לוטוס?) ויש לה תא נוסעים מוקפד יותר (יש מצב..), אוכל רק להצטער ולומר שהקפדה על איכות חומרים לא הייתה מעולם הצד החזק של האיטלקים. :lol:

אתה נשמע לי בחור נחמד ואני בטוח שאם אבקש ממך יפה תשחרר אותי מהעבודה הסמינריונית שהטלת עלי. :wink:

כמובן שאם היה מדובר במכונית זולה בהרבה היתה רמת צפיות שונה אבל ברכב שמראש כל כך ייחודי יש צפיה לא לחסוך בקטנות האלה.

לגמרי

ולראיה, בטויוטה GT86 יש שעון זמן שלקוח מטויוטה קורולה/ סובארו לאונה משנות השבעים, זה מזיז למישהוא?

מה הקשר? במחיר הרכב הזה קונים כמה טויוטות כאלה - אכן השוואה ראויה.

ודאי שזה לגיטימי, אבל לא ממש שייך לאוטו שכזה שכל מטרתו המוצהרת היא נהיגת הארד קור. האוטו הזה משדר את כוונת יצרניו להעמיד על הכביש אוטו קל מאוד, ספרטני וחסר פינוק מיותר באיבזורו. זה לא לקסוס, גם לא גירסת AMG של מרצדס, אפילו לא פרארי. ואולי זה המקום להזכיר את הגרסאות קלות המשקל והמאוד ספרטניות של האחרון, אלו שנקראות סקודריה אזורה ( אם אני זוכר נכון, לא בטוח ), שאין בהן מזגן, גם לא רדיו, אפילו חוט במקום ידית בחלק מהדגמים והכל בכדי להקל במשקל, נדמה לי שלשם כיוונו מי שהגו את האוטו הזה. הצליחו או לא, לי אין מושג, אבל לפי הטענות כאן כנראה שבענין של התדמית לפחות הם עבדו נכון.
לגיטימי מצד היצרן? בטח. האם אתה כקונה שמשלם סכום כזה בעבור רכב היית מוכן לקבל פינישים כאלה? ספק רב בכך.
פורסם
שאלה, הלכת וקנית היום את ה-4C המדהימה הזאת, אתה הולך להשאיר אותה במסלול בקביעות? (נניח והיה מסלול, זרום איתי).

אתה הרי הולך להתנייד איתה בדרך למסלול ובחזרה.

תרצה שיהיה בה מיזוג אויר? אני מניח שכן.

תרצה שתיהיה לה נוחות סבירה להתנהלות מנהלתית? אני מניח שכן.

תרצה שאיכות החומרים\הרכבה יהיו ברמה סבירה פלוס? אני נוטה לשער שכן.

אז למה בעצם לא לצפות לקצת ייחודיות בפלסטיקים של המתגים ברכב כל כך ייחודי וכל כך לא זול?

צריך לצאת רגע מגישת ה״פנטזיה״ שאומרת בגדול ״אני רוצה למבורגיני, לא אכפת לי מה הצבע, איזה שטיחים ואם יש בה ריח מסריח, העיקר שתיהיה למבורגיני״ כי זה מרגיש כמו איזה חלום שאתה מוכן להתפשר על כל כך הרבה דברים- העיקר שתיהיה לך.

עכשיו בוא נחזור למציאות רגע, אתה הולך להוציא לא מעט כסף על ה-4C הזאת או הלמבורגיני שחלמת עליהן ועכשיו היד משגת- רגע, למה שיהיה בה ריח לא נעים? למה שאתפשר על הצבע?

אתה הרי מוציא על זה כל כך הרבה כסף, שלפחות תקבל מוצר שהולם את ההוצאה.

אני לא מלטף את הדשבורד ברכב שלי (למעט כאשר אני מנקה אותו), כשאני בנהיגה ספורטיבית הידיים שלי לא עוזבות את שעות 9 ו-3 וגם אז פחות מעניין אותן מגע ההגה וכולי מפוקס בנהיגה, אבל אחרי שסיימתי את הסשן שלי אני רוצה להנות ברכב מאיכויות כאלה ואחרות שתואמות את שוויו.

פרארי 360 צויידה בתא נוסעים לא איכותי במיוחד ודי מינימליסטי עם איכות חומרים בינונית.

ב-430 זה עבר שיפור מורגש וב-458 קיבלת תא נוסעים עם איכויות שגם מרצדס לא היתה מתביישת בהם- דיפונים שגם נראים טוב וגם מרגישים איכותיים, מושבי עור ברמה גבוהה מאוד ועוד כמה וכמה דברים נוספים, פרארי הבינה שלמרות שאלה מכוניות ביצועים קיצוניות מי שמשלם כל כך הרבה עבור מכונית מגיע עם רמת צפיות מסויימת, זה לגיטימי לחלוטין.

כמובן שאם היה מדובר במכונית זולה בהרבה היתה רמת צפיות שונה אבל ברכב שמראש כל כך ייחודי יש צפיה לא לחסוך בקטנות האלה.

שכחת על מה אני נוהג? פעם חשבתי שיותר אכפת לי. היום, לא מעניין אותי שיש לי מנוע של מאזדה 6 ואין לי מושג מאיפה המתגים אבל איכותיים הם לא.

האלפא הזאת ממש יפה ויש בה המון מאפיינים אקזוטיים. לפי הביקורות, היא גם אופה לשם שינוי.

להתלונן על המתגים שלה זה פשוט קטנוני ולא מעניין.

emotion of motion

פורסם

בא למישהו לדבר על הביצועים שלה תחת הסטיג, או שזה פחות מעניין מההרכב הפולימרי של ידיות האיתות ברכב?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

במסגרת הבואו נתבעס על אוטו שלא יהיה לנו (כחדש) בחיים,

אני מתבעס מלוח השעונים מעדות הLFA המלוכסנות, הייתי מעדיף משהו אנאלוגי פשוט שיתיישן יפה.

עם כל השאר אני אוכל לחיות בעוד כמה שנים אם המחיר שלה ישחק כמו הבררה. בכ"ז מותג פח עם כפתורים של פיאט:)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

כמה מילים על התנהגות צרכנים:

בחלוקה גסה מאוד ניתן לחלק אותם לפי יכולת כלכלית (ביחס למוצר) לשלוש קבוצות עיקריות:

1. אלה שרוצים את המוצר אבל הוא מחוץ להישג ידם - מכיוון שהבלתי מושג יראה תמיד נשגב ורם, וגם כי לחלום זה זול - ישנה נטייה להתעלם מפגמים כאלה או אחרים במוצר ורק לחלום.

התשלום בכסף מונופול מעולם לא היה זול יותר.

2. אלה שרוצים/מתעניינים במוצר, הוא בהישג ידם אבל מדובר עבורם בהוצאה משמעותית - אלה יבחנו את המוצר בשבע עיניים כדי לראות אם הם מקבלים תמורה הולמת לכספם, מבחינתם ההוצאה - גם כתיאורטית - היא אפשרית ולכן היא כבר תיבחן בעיני קונה.

3. אלה שרוצים/מתעניינים במוצר וההוצאה הכספית איננה משמעותית בעבורם - אלה יבחנו את המוצר תוך בחינת התועלות האפשריות ממנו, החסרונות לא משנים להם כי תמיד יוכלו להחליף באחר או לקנות מוצר שמשלים אותו.

זה רלוונטי גם לשרשור הזה.

פורסם

זו תאוריה שלך או משהו אקדמי? אני למדתי את הנושא ממש לא מזמן ואני לא זוכר שום דבר כזה. אולי פספסתי.

אני חושב שהעניין הרבה יותר פשוט וקשור יותר בטעמים. לאנשים שונים צרכים שונים וטעמים שונים.

לי קצת מציק שמדברים פה יותר על מתגים ומיתוגים מאשר על כמה הרכב הזה מעניין וייחודי.

emotion of motion

פורסם

החלוקה שלך לעדות הצרכנים השונות בהחלט משקפת הלך רוח וצורת חשיבה שנגמרים בלקסוס. אלא שלא הכל כלכלי, ודאי לא כשמדובר במכוניות מהסוג הזה בו אנחנו דנים כאן. מכוניות נישה ספורטיביות מהסוג הזה הן לרוב יקרות, על כך אין מחלוקת, אבל קרוב לודאי כי מי שקונה דווקא אותן במקום נניח מרצדס או ב.מ.וו, יתענין הרבה יותר באופן בו הן מתחברות למה שהוא מחפש בהן, אולי אפילו לרושם שהן משאירות והרבה פחות לשאלה איך נראים המתגים או ממה בדיוק הם עשויים.

פורסם

אני לא חושב שיש הרבה שקונים אותן במקום מרצדס או BMW, אלא בנוסף. זה רכב סופ"ש/מסלול, לא אמצעי תחבורה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זו תאוריה שלך או משהו אקדמי? אני למדתי את הנושא ממש לא מזמן ואני לא זוכר שום דבר כזה. אולי פספסתי.

אקדמי - אם כי הזמן עושה את שלו ואינני זוכר במדויק באיזה קורס החומר נלמד.

החלוקה שלך לעדות הצרכנים השונות בהחלט משקפת הלך רוח וצורת חשיבה שנגמרים בלקסוס. אלא שלא הכל כלכלי, ודאי לא כשמדובר במכוניות מהסוג הזה בו אנחנו דנים כאן. מכוניות נישה ספורטיביות מהסוג הזה הן לרוב יקרות, על כך אין מחלוקת, אבל קרוב לודאי כי מי שקונה דווקא אותן במקום נניח מרצדס או ב.מ.וו, יתענין הרבה יותר באופן בו הן מתחברות למה שהוא מחפש בהן, אולי אפילו לרושם שהן משאירות והרבה פחות לשאלה איך נראים המתגים או ממה בדיוק הם עשויים.

אני די מתחבר למה שכתבת.

עם זאת אציין שאני מכיר מקרוב מישהו שכרגע שוקל לקנות ב.מ.וו והאלפא הזו אפילו לא נשקלת כאופציית קניה, בין היתר מהסיבה שהרכב צריך לשרת אותו גם ביום -יום ולא כפאן טהור בלבד.

פורסם

לי קצת מציק שמדברים פה יותר על מתגים ומיתוגים מאשר על כמה הרכב הזה מעניין וייחודי.

מדברים על מיתוגים, מתגים ותמחורים כי על עניין הליבה, שזה רכב עם עיצוב מעולה ועם ביצועים מצוינים, כולם מסכימים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוסיף לקוח נוסף זה שיש לו כסף ורוצה לעשות שופוני

הוא לא יהיה מבסוט לדעת/ לקרוא שלמותג יש מתגים של משהו שעולה רבע מעלות הרכב שלו

כי אם הוא קרא גם השכן יודע והוא יקניט אותו בזה.

מה הבעיה להוסיף למחיר עוד 10-20K כדי שגם האיכות תיראה.

לא יהיו קונים ? יהיו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...