Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי נסיון די רע עם כל שואבי האבק לרכב שניסיתי עד היום (והיו כמה כאלו). קניתי בהחלט לא את ההכי זולים, ועדיין - כולם הרגישו לי חלשים מדי.

האם יש לכם המלצה לשואב חזק ואיכותי? או שאולי עדיף בכלל לקנות שואב ביתי ולנקות את האוטו עם כבל מאריך?

תודה

• תגובות 420
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיף בייתי,אתה לא מוגבל בזמן עבודה אם אנחנו מדברים על שואב של דייסון שמתגובות פה באמת חזק,השואבים האחרים טובים רק לאחזקה אם יש צורך בניקוי ממש חלשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שואב אבק karcher mv3 premium שעולה 650 ש"ח. בנוסף קניתי כבל מאריך של 50 מטר ב 250 ש"ח. השואב חזק מאוד, שואב נוזלים שזה מצויין לעבודה מדוקדקת.

פורסם

בשמחה , בקשר למחיר , בסביבות ה 400 ש״ח , זה מה שאני שילמתי ותוסיף משלוח 50 ש״ח , יש גם דגם עם חבית מנירוסטה , לא הבנתי מה יתרונה לבסוף אבל הוא יהיה יקר יותר .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום,

אני מחפש שואב אבק לרכב.

ראיתי שיש המון שואבים שמתחברים לרכב בהספק של 12V, מה שנראה לי די מצחיק ולא יעיל.

אשמח להמלצה של שואב אבק שיתאים לשיאבת השטיחים והריפוד ברכב - מעדיף עם כבל חשמל ולא הטענה דרך הרכב, לצורך ביצועים טובים.

מחיר: עד 150 שקל.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי matan-b
פורסם

מה מתחבר לשקע די חלש ומספיק רק לתחזוקה,מעבר לזה הוא חלש ולא יצליח לשאוב.

אני קניתי שואב של יונדאי מהום סנטר עם סוללה נטנעת,עבודה לא רעה בכלל אבל הסוללה נחלשה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?456926-%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%91-%D7%90%D7%91%D7%A7-%D7%A0%D7%98%D7%A2%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דשבורד מנקים עם מטלית וחומר יעוגי לא עם שואב אבק.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

ברצוני לרכוש שואב אבק לרכב (אף פעם לא באמת היה לי), ועולות מספר שאלות.

1) הרבה אנשים אומרים לי ששואבי האבק שמתחברים למצת פשוט לא עושים את העבודה. האם זה אכן המצב הכללי?

2) יש אולי שואב אבק שאתם יכולים להמליץ לי עליו במחיר שפוי?

תודה על העזרה, ושבת שלום.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

הבעיה עם שואב ביתי הוא שאני גר בבניין מגורים, ככה שיש בעיה להגיע איתו לרכב.

יש לך מושג על שואבי אבק ניידים (עם סוללה אולי) ועל חוזקם?

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...