Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(5 שאלות) CX

100abrl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים, אני עומד לפני קניית cx-5 דגם בסיס ולפני נסיעת מבחן והחלטה סופית , מספר שאלות: 1. איך השקט בתוך הרכב בנסיעה מהירה? (כיום נוסע על סיוויק שזה פשוט זוועה) 2. איך היציבה על הכביש ובכלל איכות הנסיעה ביחס לפרייבט כמו סיוויק? 3. איך העלייה על מדרכות ונסיעה על שבילי כורכר ביחס לפרייבט ? המרווח גחון המוגבה (21.5 ס"מ) הוא משמעותי? בסיוויק משגע אותי שכל חנייה אני משפשף את הרכב . 4. האם יש סיבה לא לקנות מחברת ליסינג יד שניה עם 0 קמ בפחות 10k ? תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים, אני עומד לפני קניית cx-5 דגם בסיס ולפני נסיעת מבחן והחלטה סופית , מספר שאלות: 1. איך השקט בתוך הרכב בנסיעה מהירה? (כיום נוסע על סיוויק שזה פשוט זוועה) 2. איך היציבה על הכביש ובכלל איכות הנסיעה ביחס לפרייבט כמו סיוויק? 3. איך העלייה על מדרכות ונסיעה על שבילי כורכר ביחס לפרייבט ? המרווח גחון המוגבה (21.5 ס"מ) הוא משמעותי? בסיוויק משגע אותי שכל חנייה אני משפשף את הרכב . 4. האם יש סיבה לא לקנות מחברת ליסינג יד שניה עם 0 קמ בפחות 10k ? תודה

הרכב שקט יחסית עד מהירות של 100-120 קמש

אני לא יודע בקשר לסיווק אבל אני כן יכול להגיד לך שהאיכות נהיגה במאזדה מצוינת וכפית (שליטה ,דיוק ,סיבובים וכולי..)

בקשר לעלייה של מדרכות ושבילי כרכור כל גיפון יעשה תעבודה במיוחד בייחס לרכב פרייבט, המרווח גחון בהחלט עושה תבהדל אני יכול להגיד לך שכבר לא יהיה לך שיפושפים כמו הסיוויק.

בקשר ללסיניג יש יותרונות ויש חסרונות תעשה חיפוש בפורום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

4 מתוך 5 שאלות ייענו לך ע"י נסיעת מבחן אז אין טעם להתבסס עם דעתו של משהו אחר אם אתה יכול לבחון זאת בקלות. לגבי ליסינג הדעות חלוקות, לדעתי האישית 10K ש"ח זו הנחה קטנה מדי

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

4 מתוך 5 שאלות ייענו לך ע"י נסיעת מבחן אז אין טעם להתבסס עם דעתו של משהו אחר אם אתה יכול לבחון זאת בקלות. לגבי ליסינג הדעות חלוקות, לדעתי האישית 10K ש"ח זו הנחה קטנה מדי

תודה. אתה צודק אך לעיתים אדם שעולה על רכב חדש מרגיש טוב יותר מרכבו שלו וגם הוא חדש. עוזר דעה של אנשים שנוסעים ברכב כמה חודשים/שנים. לגבי הליסינג, אפשר לשאול מדוע? זה בסה"כ רכב חדש לגמרי בפחות 10k , עוד 3 שנים שאחליף זה כבר פחות ישנה לי (קונה ע"ח החברה שלי) , לי זה נראה הנחה משמעותית. אשמח לשמוע למה דעתך שונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים, אני עומד לפני קניית cx-5 דגם בסיס ולפני נסיעת מבחן והחלטה סופית , מספר שאלות:

1. איך השקט בתוך הרכב בנסיעה מהירה? (כיום נוסע על סיוויק שזה פשוט זוועה) לדעתי בידוד הרעשים טוב למדי.

2. איך היציבה על הכביש ובכלל איכות הנסיעה ביחס לפרייבט כמו סיוויק? לדעתי אתה צריך לקחת נסיעת מבחן ולהרגיש בעצמך.

3. איך העלייה על מדרכות ונסיעה על שבילי כורכר ביחס לפרייבט ? המרווח גחון המוגבה (21.5 ס"מ) הוא משמעותי? בסיוויק משגע אותי שכל חנייה אני משפשף את הרכב

הסיוויק נמוך באופן מיוחד כך שיש גם הרבה פרייבטים שיהיו יותר טובים ממנו - העליה על מדרכות והנסיעה בשבילי כורכר תהיה קלה יותר.

4. האם יש סיבה לא לקנות מחברת ליסינג יד שניה עם 0 קמ בפחות 10k ?

כדאיות הקניה מחברת ליסינג עולה ככל שמחזיקים את הרכב יותר זמן. לגופו של עניין לדעתי הנחה של 10K נמוכה מכדי שהדבר יהיה כדאי.

תודה

בהצלחה

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעוד שלוש שנים כשתרצה להחליף הרכב שלך יצטרך להתמודד מול כלי רכב שנמכרים ישירות מחברת הליסינג עם אחריות ובמקרה כזה אתה תצטרך להוריד במחיר יותר כדי שמישהו יקנה ממך (וזה יהיה כנראה יותר מ10K)

מה שכן אם אתה קונה דרך החברה אולי שווה לך לעשות ליסינג מימוני כשאשר אתה יודע מראש כמה יעלה לך - ואת הרכב תחזיר בתום התקופה.

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנחה של 11,000 ניתנה עד לפני כשבוע, גם ברכישה של הרכב כלקוח פרטי.

ההנחה הייתה של כ- 7,000 ש"ח מזומן + תוספת אבזור ששוה כ- 4 א' ש"ח (קוברה + חיישני רברס) (לחילופין הוצעה הנחה של 5,000 ש"ח וסך של 60,000 ש"ח בהלוואה לחמש שנים ללא ריבית והצמדה + הטבת האבזור הנ"ל).

בליסינג ההנחה צריכה להיות גדולה יותר בלפחות עוד 10,000 ש"ח (דהיינו כ- 20,000 ש"ח סדר גודל של הנחה ו/או הטבה, שכן שווי הרכב מליסינג כמשומש נמוך משמעותית משויי רכב בבעלות פרטית.

בעלותי מאזדה כזאת במשך כשנה וחצי ואני יכול להגיד לך שהרכב נוח, מתנהג ואוחז יפה (באופן כללי הנוחות דומה לרכב רגיל ובפרמטרים של אחיזה והתנהגות טוב פחות מרכב נמוך רגיל, אבל זה משהו שתרגיש בו רק אם אתה נוהג לנהוג מהר :-))

רעשי רוח מציקים מופיעים אצלי ספיציפית מחלון הצד של הנהג במהירות 100 קמ"ש ומעלה, בהתחלה זה לא היה כך ואולי החלון ו/או גומית האטימה יצאו מכיוון.

מלבד זאת בידור רעשי הרוח והמנוע הוא ברמה רגילה, לא שקטה במיוחד ולא רועשת במיוחד.

מרווח הגחון גבוה ומרגישים זאת, אין שום התקלות במדרכות, אבנים ו/או מכשולים שברכב רגיל מתרחשים.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם אמנון.

בבעלותי CX5 כ10 חודשים.

במהירויות נמוכות הרכב מאוד שקט (אלא אם תגיע איתו לסל"ד לא נורמלי לשיגרת נסיעה בעיר).

ב100 קמ"ש אתה תשמע בהחלט רוחות מבחוץ, אצלי הן הופיעו מהיום הראשון שקיבלתי את הרכב.

אצלי לפחות לדעתי הרעש נובע ממגיני הרוח שמותקנים ברכב שלי.

הרכב מאוד נוח ומאוד אוחז בשבילי כורכר (מניסיון - אחת לחודש לערך אני נותן בכורכר לנשמה..).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רשמית, המבצע נגמר. אך אם לא תיגש ותנסה - לא תדע.

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...