Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש גבר,למה לא קנית את הצורה החדשה יותר?

מסיבה פשוטה, גם הרכב הזה היה הרבה מעבר לתקציב שהקצבתי לעצמי, חפשתי אחת שנתון 04-05, הבעיה שלא יצא לי לראות אחת במצב נורמלי, כל פעם נוסע חצי מדינה מגיע ורואה רכבשחוט, לאט לאט התקציב עלה, כשראיתי את זאת השתכנעתי!! לצורך העניין אני גר בצפון, והבאתי אותה ממעלה אדומים

פורסם

תתחדש,לדעתי המגנזיום המקורי ניראה מעולה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר לשאול למה דווקא מאזדה ספיריט?

אני שואל כי הייתה לך משפחתומתית סבירה ולא עגלתית, ולקנות מאזדה ספיריט במקומה, זה לקבל פחות או יותר את אותו דבר רק מעט חזק יותר(זה הרושם שלי בכול אופן מנסיעה ב-2 הרכבים הנ"ל)

פורסם

אני שואל כי הייתה לך משפחתומתית סבירה ולא עגלתית, ולקנות מאזדה ספיריט במקומה, זה לקבל פחות או יותר את אותו דבר רק מעט חזק יותר(זה הרושם שלי בכול אופן מנסיעה ב-2 הרכבים הנ"ל)

שאלה יפה. כילד כשייצא הצורה הזאת של מאזדה ב2004 מאוד אהבתי תאוטו הזה. לא יודע למה...בגיל 17 ייצא לי לנהוג על אחת של חבר קרוב וידעתי שמתי שהוא יהיה לי אחת כזאת. נכון שאין פה קפיצת מדרגה מהאלמרה... אהל בדלק יוצא לי אותו דבר ב2 מיכלים שתדלקתי בינתיים..מבחינת אבזור יש פה הרבה יותר. מבחינת מנוע גם האלמרה הייתה מבפקת בשבילי... בכל מקרה זה אומנם אוטו המוני מאזדה 3 .עדיין בשבילי זה היה הגשמת חלום

פורסם
שאלה יפה. כילד כשייצא הצורה הזאת של מאזדה ב2004 מאוד אהבתי תאוטו הזה. לא יודע למה...בגיל 17 ייצא לי לנהוג על אחת של חבר קרוב וידעתי שמתי שהוא יהיה לי אחת כזאת. נכון שאין פה קפיצת מדרגה מהאלמרה... אהל בדלק יוצא לי אותו דבר ב2 מיכלים שתדלקתי בינתיים..מבחינת אבזור יש פה הרבה יותר. מבחינת מנוע גם האלמרה הייתה מבפקת בשבילי... בכל מקרה זה אומנם אוטו המוני מאזדה 3 .עדיין בשבילי זה היה הגשמת חלום

עושה רושם שקנית אותה במיוחד בגלל רגש, שזו הסיבה הכי כיפית לקנות כל דבר חדש.

תתחדש, סע בדרכים טובות והעיקר שתהנה מהרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תחחדש, היא נראית שמורה מאוד.

אני קניתי ביולי אקטיב 2008 בלחץ ומאז השקעתי המון כסף באוטו, בכל פעם שאני מתכוון למכור אני מחליף עוד משהו.

נקווה שהחודש אחרי הטסט אני אסיים עם כל ההוצאות ובקיץ אני אוכל לשדרג אותה לספיריט 2009, אבל מהדגם החדש.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

פורסם

תתחדש.

ונראה לי שהגיע הזמן להחליף את הסמל...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

^

אהבתי :lol:

פותח השרשור תתחדש! הרכב נראה כאילו התגלגל מאולם התצוגה ללא שום תוספת לא מקורית,אפשר קצת נתונים על הרכב?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

התכנון היה להביא אלטו חדשה ב52k אבל אחרי כמה נסיעות על הסופר מיני 'ל היום. העדפתי לקחת רכב מתנהג יותר חזק יותר.

בקשר לכך שהוא נשאר מקורי אז כן הרכב נקנה מיד ראשונה עם 80 אלף קילומטר. הבן אדם רופא ( שיניים ) , הרכב מקורי לגמרי בלי שום תוספת שום חלק לא נצבע או הוחלף.טופל במוסכים מורשים . קצת שריטות קטנות על הטמבונים..אבל בעיקרון מרוצה מאוד!

• תוכן חדש...