Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

מכרתי היום את הסאבוופר שלי בגלל שנולדה לי

בת בכורה ואין לי מקום בשבילו בתא מטען.

רציתי לשאול האים קיים רמקולים חזקים ואיכותיים

שיכולים להוות תחליף טוב וראוי לסאב?

imprza new age

פורסם

בגדול, לא.

בקטן:

סאב שטוח שתופס מעט מאד נפח בתא המטען, או מתחת לכיסא.

סאבים קטנים (6.5 עד 9 אינץ) בהתקנה מיוחדת בדלתות.

השלמה עם המצב למספר חודשים, עד למעבר לטיולון.

מתחדשת*

פורסם

6*9 של קנווד(לפני 16 שנים) על המגש האחורי באימפרזה דור ראשון נתנו לי באסים מספקים ביותר שאפילו נשמעו רחוק מאוד מהרכב.

אפילו עדיף להגביל את הגבול העליון ל 5KHZ(ממה שקראתי, לא בדוק).

פורסם

מזל טוב!

בריאות! המון בריאות!

תחפש סאב שטוח - shallow sub שניתן להתקין אותו בתיבה שלוקחת מינימום נפח או אפילו סאב מסדרת הMICRO SUB של JL AUDIO למשל (יש לי אחד כזה ברנו של אשתי - לא למכירה)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או לקנות אלמנטים שהוגדרו כסאבים בגול 6.5 או 6*9 להתקין אותם על המגש ולהגביר.

היה לחברת Earthquake אחד כזה, חבר מאוד טוב מצא אחד והתקין אותו על מגש אחורי של מרצדס 180, זה נשמע טוב ומשלים את הבאס החסר.

מה שאתה צריך לחפש זה Infinite Baffle SUbwoofer

פורסם

הייתי בבעיה הזאת

לוותר על הסאב או לרדת באיכות הסאונד לא היתה אופציה.

הפתרון בחתימה שלי....

סאב 10" בתיבה קטנה ועדיין לפי הוראות יצרן

ממוקמת בעומק רגלי הנוסע שליד הנהג.

ניתן היה להתקין 10 אינץ פחות עמוק מהאלמנט שבחרתי

כנ"ל לגבי 8" שכמעט ולא תרגיש ותראה תיבה

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

דבר ראשון שיהיה במזל טוב!

לגבי הנושא, ישנם את הרמקולים הבאים: KFC-WDA 69RC Kenwood

זה סאב 6X9 שבאים עם מגבר, כך שזו יכולה להיות אלטרנטיבה מעניינת, הבעיה היא המחיר שלהם בארץ (שלא זול בכלל).

אם תצליח למצוא אותם מייבוא בחו"ל זו יכולה להיות אופצייה, אם לא כמו שאמרו קודמיי.

• תוכן חדש...