Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך ראש מנוע? אאודי A6 2.4V6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לחברי הפורום.

אתמול הוכנס האוטו למוסך עקב קרע בצינור מים.

על הדרך ביקשתי לראות איזה עוד בעיות יש בכדאי ליישר קו לטסט הקרוב.

היום מתקשר אליי המוסכניק ואומר "תשמע אני מצטער להגיד לך אבל הלך לך הראש מנוע"

הייתי בשוק. לפי דברי המוסכניק הם הניעו את הרכב והוא הוציא שלולית מים מהאגזוז. לא ממש זוכר את השיחה, אם עשו בדיקות יותר ודאיות (כנראה שכן פשוט לא התרכזתי בגלל השוק).

יש איזה משהו שאני יכול לעשות בכדאי לבדוק בעצמי? לגרור למוסך אחר לחוות דעת נוספת?

עלות החלפה יצא 7900 כולל טיימינג

מנוע מיובא יוצא 8000.

האוטו עלה 17אלף.

אני בהתלבטות ממש רצינית עם לזרוק את הכול ולמכור או להשקיע.

האוטו זה A6 2.4 בתצורת V.

צריך את עזרתכם.

בזמן הנסיעה לא הרגשתי משהו מוזר או עשן לבן. אולי קצת בבוקר בגלל הקור אבל לא מסך עשן.

פורסם

מאוד קשה לשפץ את סוג המנוע הזה ולכן מעדיפים להחליפו.

שיסבירו לך בדיוק איך הוא הגיע למסקנה שהלך ראש מנוע ותעדכן בשרשור.

אם אתה מאזור המרכז ממליץ לך לגשת למוסך רון להתייעצות נוספת.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אני חושב שכן , לכל מקרה שלא יהיה.

תדבר לפני זה עם רון , יש הרבה מאוד המלצות עליו בפורום

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אחרי שיחה עם רון בטלפון.

הוא הציע שזה לא שווה את הבלאגן לחוות דעת שניה

ובפירוקיות אפילו לא רוצים לדבר על קניה עם מנוע תקול.

אני ממש אובד עצות.

פורסם

עד שאתה לא רואה בעיניים איזה צילינדר פרוץ (לחץ הפוך או שפשוט דוחפים לחץ אוויר לצילידנר ואז אם הראש פרוץ המים מהמיכל עודפים יגלשו\יעופו החוצה).

אל תתחיל שום דבר.

פריצה בצינור מים קוראת מכמה סיבות:

צינור בלוי\משהו פגע בו.

לחץ במערכת: או מלחץ שנוצר עקב ראש דפוק, או לחץ שנוצר עקב פקק מיכל עיבוי שלא משחרר לחץ יתר מהמערכת, ואז הצינורות פורצים וגם הרדיאטור יכול להפרץ.

(כשראש הולך בדרך כלל יש אחת מהתופעות: צריכה של מים\שמן, עישון, נזילה מהמנוע, רעשים, חוסר סחיבה. אתה אומר שלא היה כלום?)

תבדוק את העניין טוב טוב.

אם צריך אז גם בעוד מוסך.

המחיר הגיוני בהחלט אם מדובר בראש.

לגבי כדאיות, לא יודע מה לומר לך.

פורסם

עכשיו ראיתי שמדובר במנוע מתצורת V.. אז כן העלות של השיפוץ תיהיה יקרה כי יש לך שני ראשי מנוע ברכב. מה שכן, אני בטוח שתוכל למצוא מקומות זולים יותר ב-1000 - 1500 ₪ לפחות. מי שאומר לך שמסובך לשפץ, סימן שהוא לא מספיק בקיא בתחום.

בנוסף מציע לך לבדוק אופציה של פריצת קולר שמן (במידה וקיים). לא תמיד הראש הוא הבעיה. אה, וכן, רון הוא לא המוסך היחידי בארץ.

פורסם

אתה לא צריך להרגיש חרא. תתקשר למוסכים לברר מחירים לשיפוץ מנוע, ובמקביל תתקשר ישירות ליבואני מנועים וסביר להניח שתקבל מחיר אטרקטיבי ממה שהוצע לך.

ד"א, ספר קצת על מה שקרה לרכב. מתי גילית שמהנוע מתחמם? לאיזה טמפ הוא הגיע? כמה זמן נסעת ככה? האם הרגשת בעיות בסחיבה/מנוע כבה/קיטור ממכסה המנוע?

פורסם

דנייל - אם אתה מעוניין לגרור את הרכב לכיוון השומרון אני יכול להפנות אותך למישהו שיעשה לך את הכל בערך בחצי מחיר אז אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי.

פורסם

נסיעה חזרה מהעבודה. נדלק נורה שחסר מים. עוצר בצד פותח ורואה שיוצא שפריץ של מים בלחץ מאחד הצינורות מאחוריי המנוע (צינור קטן) מילאתי מים הגעתי הביתה. האוטו עומד כמה ימים עד שאני מוצא זמן.

אני גר ליד אזור תעשיה של פתח תקווה אז קיבלתי המלצה על מוסך. בדקתי מים שמן. והתחלתי נסיעה רגוע למוסך (האוטו לא הגיע לטמפרטורת העבודה עד שהגעתי) וזהו אין שום עשן לבן. או שלוליות ענקיות מאזור האגזוז.

אז מישהו יכול להביא מספר של יבואן מנועים? או מוסכים שיעשו את העבודה? (המחירים שהציאו לי כללו טיימינג ומשאבת מים כולל עבודה ומ"עמ)

פורסם

תבדוק בעוד מקום, אם לא היו סימפטומים יכול ליהיות שלא הלך הראש.

צינור מים שמפריץ יכול להגרם מהרבה מאוד סיבות, לא מכיר את הרכב, לא נגעתי באודי בחיים, אז אני לא יודע מה המחלות שלו, אבל קח את זה בחשבון.

הרכב התחמם פעם?

עם איזה נוזל קירור הרכב נסע כל השנים? (צריך ליהיות אדום אני חושב, אבל לא בטוח).

המלצה על מוסך: עם כל הכבוד, גם אם כל הפורום יגיד לי שמוסך X הוא הכי טוב, אני עדיין לא אסמוך עליו בעיניים עצומות, קודם שיוכיח את עצמו איתי, הבנת?

לא חסר נוכלים, במיוחד בישראל הקטנה.

אני לא אומר שמוסך X או Y נוכלים, פשוט לך קח עוד חוות דעת. (אל תזכיר בחוות דעת במקום אחר משהו על הראש, תן למוסך למצוא את הקרציה לבד).

• תוכן חדש...