Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר לפולס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנחתים טובים יכולים לעלות כסף יקר.

אם המגבר יש מנחת שעושה עבודה טובה... אפשר לחסוך את העלות עם מגבר שאכן יש לו

סבבה

טוב לדעת שקוראים לזה יציאות גבוהות

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אם כבר מדברים על יציאות למגבר...

יש לי פיוניר DEH-1150... איך אני יודע אם יש לו יציאה למגבר? לא הגעתי למקנה חד משמעית מהמדריך של המכשיר...

ואיזה מכשיר עדיף, הפיוניר או KENWOOD KDC 2018?

הקנווד כביכול יותר חזק (4*45 לעומת 4*40), מי יותר איכותי? לשניהם יש יציאות למגבר?

תודה, משה שלא מבין כמעט כלום במערכות לרכב...

מגאן 265

פורסם
אם כבר מדברים על יציאות למגבר...

יש לי פיוניר DEH-1150... איך אני יודע אם יש לו יציאה למגבר? לא הגעתי למקנה חד משמעית מהמדריך של המכשיר...

ואיזה מכשיר עדיף, הפיוניר או KENWOOD KDC 2018?

הקנווד כביכול יותר חזק (4*45 לעומת 4*40), מי יותר איכותי? לשניהם יש יציאות למגבר?

תודה, משה שלא מבין כמעט כלום במערכות לרכב...

מושון אני כמעט בטוח שיש לך יציאת RCA

ובלי קשר בעניין ההגברה אני משוכנע שתקבל אותו עוצמה ב RMS

פורסם

תודה מתן...

אם יש מישהו שיודע בטוח, אני אודה לו...

כרגע מורכב אצלי ברכב הפיוניר, ואם יש הבדל רציני בין המכשירים אני יכול לעבור לקנווד (אני מעדיף את הפיוניר...). כדאי?

ואיך המגבר הזה לפולס? לפי הנתונים הוא נראה מתאים...http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=XCITE-300&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64

הוא עדיף על הפלטיניום אודיו?

מגאן 265

פורסם
תודה מתן...

אם יש מישהו שיודע בטוח, אני אודה לו...

כרגע מורכב אצלי ברכב הפיוניר, ואם יש הבדל רציני בין המכשירים אני יכול לעבור לקנווד (אני מעדיף את הפיוניר...). כדאי?

ואיך המגבר הזה לפולס? לפי הנתונים הוא נראה מתאים...http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=XCITE-300&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64

הוא עדיף על הפלטיניום אודיו?

המגבר נראה נחמד מאוד אולי אני בעצמי אלך עליו במקום הפלטניום אודיו

נבדוק אותו קצת...

פורסם
המגבר נראה נחמד מאוד אולי אני בעצמי אלך עליו במקום הפלטניום אודיו

נבדוק אותו קצת...

תודיע לי לאיזה מסקנות הגעת...:wink:

ה 110 RMS שלו אמיתיים? מאגנט מזייפים בהצהרות?

וסתם שאלה כללית, מה עדיף, מגבר שני ערוצים, או ארבעה ערוצים מחוברים בגישור (בהנחה ששניהם יתנו בסוף אותו הספק)?

מגאן 265

פורסם
תודיע לי לאיזה מסקנות הגעת...:wink:

ה 110 RMS שלו אמיתיים? מאגנט מזייפים בהצהרות?

וסתם שאלה כללית, מה עדיף, מגבר שני ערוצים, או ארבעה ערוצים מחוברים בגישור (בהנחה ששניהם יתנו בסוף אותו הספק)?

4 ערוצים יתנו תמיד יותר ( אני מדבר על אותו יחס ואותה רמה )

זה באמת 110 RMS

אבל רשום לך ב 2 אום ולא ב 4

ומגנאט בדרך כלל לא מזיפים נתונים

פורסם
4 ערוצים יתנו תמיד יותר ( אני מדבר על אותו יחס ואותה רמה )

זה באמת 110 RMS

אבל רשום לך ב 2 אום ולא ב 4

:roll:

הסבר???

מגאן 265

פורסם

מדובר על התנגדות של 2 אוהם, ולא של 4 אוהם.

ההספק "נקבע" לפי ההתנגדות, אם תחבר רמקול של 2 אוהם, תקבל X הספק.

תחבר רמקול עם התנגדות של 4 אוהם תקבל Y הספק..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז עדיין לא הבנתי למה הוא הדגיש את העובדה שזה 110 RMS בהתנגדות 2 אוהם? למה זה חשוב? מה זה משנה מבחינתי אם זה 4 אוהם או 2 אוהם?

מגאן 265

פורסם
אז עדיין לא הבנתי למה הוא הדגיש את העובדה שזה 110 RMS בהתנגדות 2 אוהם? למה זה חשוב? מה זה משנה מבחינתי אם זה 4 אוהם או 2 אוהם?
שאתה מחבר רמקול אחד הוא 4 אום

תקרא קצת ב FAQ

פורסם

כשההתנגדות נמוכה יותר, ההספק גודל,

לכן מבליטים את הנתונים האלה, בעצם בשביל "לנפח מספרים"

...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז לפי מה שהבנתי (קראתי בFAQ) בשביל שאני אוכל להוציא מהמגבר 110 RMS אני אצטרך לחבר את הרמקולים בחיבור מקבילי (לא ממש הבנתי תכלס איך צריך לחבר...)???

אז לפי מה שהבנתי ההפלטיניום אודיו יתן יותר RMS מאשר המאגנט? תכל'ס עם איזה מהמגברים אני אשמע יותר טוב?

מגאן 265

• תוכן חדש...