Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיטה שלי.

תנומה מזדמנת להלן power nap, במידה ויש הזדמנות.

אפילו עשר דקות יוצרות שינוי.

ולאחר מכן הפוך חזק בהפסקה עם סייג מסויים.

על מנת שקפה יעשה לך משהו עליך להוריד את צריכתו ביום יום, ככה הגוף לא מתרגל.

אני שותה קפה שחור לפני אימונים והפוך בלימודים, זה סה"כ 4-5 כוסות קפה בשבוע ולכן כל כוס עושה את ההבדל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בכל מכללה/אוניברסיטה תמיד יהיה מי שמוכר "מתחת לשולחן" אם אתה רוצה לעשות את זה מסודר, אז אפשר דרך רופא המשפחה לקבל הפניה לרופא אם זכרוני אינו מטעה אותי הרופא הוא נירולוג, והוא נותן לך מרשם

תמיד יש את הסטודנטים שקונים לעצמם את הדבר הזה ויכולים לתת/למכור/להשאיל לך...

הבנתי שזה משפיע רק 4 שעות, ושבדרך הרגילה צריך לעבור בלאגן שלם עד שמקבלים מרשם.

פורסם

את האמת שלנמנם לפני שיעור לא מזדמן לי כי אני יוצא מהעבודה ב 4 ורבע/וחצי מראשלצ לרמת גן ואמור להגיע לשיעור ב 5 וחצי, אני יכול אולי לתפוס תנומה בפקקים :lol:

לגבי שתיה, אני אשתדל לעבור לפחות תה שחור או עם קפאין לראות את ההשפעה, יכול להיות שבאמת בגלל זה אני מרגיש דיי עייף בזמן האחרון ולא מבין למה כיוון כשאני שותה הרבה נוזלים אני בד"כ יותר ערני.

מבחינת שינה, 7 שעות+- זה הממוצע שלי ו 8 אני פשוט לא מצליח..כמעט, פשוט מתעורר באמצע, אני אחד שלא ישן יותר מדי אבל לא מרגיש טוב כשאני ישן מעט מדי.

אוקי אז אני זונח את קטע הריטלין לבנתיים, לנסות לעשות מה שהמלצתם.

HANS - הרגת אותי עם הקפה.

alfa_draco - השיעור משעמם בחלקיו כיוון שיש דברים שהם מאוד משעממים, לא הכל מעניין בתאכלס ואני יודע את זה

אני כרגע בעקרון בשיעורים הראשונים, מבוא לתוכנה ו TESTING, אז כן גם אם זה קצת מעניין זה לרוב משעמם ואני מוצא את עצמי מגלגל עיניים למרות שאני מקשיב, חשבתי על לקחת איתי מחשב נייד, מדובר על Y510P - (קצת מפתה מלהפעיל משחקים באמצע)

STIO - 4 שעות זה בסדר בשבילי כיוון שהשיעור נמשך כך, אבל מחברים שמשתמשים ברטלין באמת יושבים מול המסך ומדביקים רצף עבודה מטורף.

Keyser - אני לא מצפה שזו תהיה תרופת פלא, אני מקווה שמשהו יחזיק אותי בזמן הלימודים כי קפאין כנראה ברמה גבוהה מדי לא עשה זאת אלא להיפך.

אגב בעבר, שתיתי פעם אחת כדור של שורש ג'ינסנג, לא ישנתי יומיים. מה זה הדבר הזה לעזאזל?

Opel Adam S 2017

פורסם
תמיד יש את הסטודנטים שקונים לעצמם את הדבר הזה ויכולים לתת/למכור/להשאיל לך...

הבנתי שזה משפיע רק 4 שעות, ושבדרך הרגילה צריך לעבור בלאגן שלם עד שמקבלים מרשם.

אתה צודק, זה חתיכת בירוקרטיה לא קטנה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אם יש מצב לשים ראש ולנמנם רבע שעה זה מצויין.

שים לב, לא "לשכוח" את עצמך, תנמנם חצי שעה ואתה תקום יותר עייף ממה שהיית לפני כן.

היתה לי שנה בה עבדתי משרה מלאה במשמרות עם 2 ימי לימודי ערב בשבוע, אלה היו ימים ארוכים מאוד שהתחילו ביציאה מהבית ב-5:30 לעבודה, סיום עבודה ב-16:00 ומשם טיסה ללימודים שמתחילים בשעה 17:00 ומסתיימים ב-22:00.

איך שמרתי על ריכוז?

מקשיב ומשתתף בקורסים היותר מעניינים, מפלרטט עם בחורות\מרצה\מזכירה בקורסים הפחות מעניינים, קפה (שחור\אספרסו) בין לבין ותפילה חרישית שייגמר....

בסוף יצאו אפילו ציונים לא רעים בכלל.

אישית אני נגד להכניס לגוף תרופות סטייל רטלין אלא אם באמת יש צורך אבל לא כדי למנוע עייפות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היום ניסיתי את עניין הרבע שעה-20 דק' נמנום, את האמת שזה ממש עזר, העיר אותי לעוד שעה

את השעה האחרונה הורדתי על אספרסו , נת לי בוסט קטן אבל הגעתי לבית, ו"נזלתי" אל המיטה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...