Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל בעלי הרכב וגם מי שלא. רציתי לשאול איך האוטו האם אתם מרוצים ממנו?

איך הוא מבחינת:

אמינות

כוח

צריכת דלק

ונוחות נסיעה

אשמח לכל חוות דעת על הרכב תודה רבה

פורסם

אל תקנה חדשה, מהסיבה הפשוטה ששוק היד 2 וגם הכבישים פשוט מלאים בסיאט איביזות חדשות וזה בזבוז לשלם יותר על חדשה שתפסיד עליה אלפי שקלים מהרגע שתתניע אותה בפעם הראשונה.

פורסם

היתי בסוכנות וכרגע גם יש להם רק צבע לבן בורדו וכסוף ב69.900 אז זה לא מדבר אליי.

ובלי שום קשר איך האוטו מבחינת האמינות?

פורסם

ברשותנו בבית איביזה כזאת בת 10 חודשים, צבע כחול מטאלי

עד היום9000 קילומטר, שום בעיה ( לא יודע אם זה אומר אמין, בכל זאת רכב חדש, אם היה קורה משהו זה היה לא תקין)

הרכב של אמא שלי הנסיעה היחידה שלי עליו זה לתדלק אותו ( כי היא שונאת להיכנס לתחנת דלק).

נוח מאוד לעומת הדגם שהיה לנו קודם (SC), בנסיעה על 110 קמ"ש גם כשהחלונות סגורים שומעים את הרעש כאילו הרוח עוברת דרך האוטו, אצלנו הרכב לא מגיע למהירויות כאלה כמעט.

חסכונית מאוד, ממוצע של 1-14.5 וזה קבוע! מפעם לפעם!! ( קח בחשבון שאמא שלי נהגת 80 וסביר להניח שאדם נורמלי יוציא מהרכב הזה 1-13 לטעמי)

מבחינת סחיבה לדעתי הרכב רחוק מלהיות חזק, אבל להסתדר עם הכבישים בישראל אין לו בעיה, יסחב בסדר בעליות ויגיע ל 110 איפה שצריך.

לדעתי רכישה מעולה.

חכה ליום מכירות תוציא מהם גאנטים ו 2 טיפולים חינם ( ככה אתה קונה רכב ב 70 אלף שק וסגור עד 45 אלף קילומטר עם שקט תעשייתי, זה כבר הופך תקנייה למשתלמת! )

זה הצבע שלקחנו אגב:

smpj.jpg

פורסם

מה כל כך חסכוני ב 1:14? רכבים היום עושים הרבה יותר . אצלי הסוויפט עושה 1:17 (מדוד ולא על פי מחשב הדרך המראה 18:1) בנסיעה מעורבת ובזחילה בפקקים.

• תוכן חדש...