Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי בטווח 50-60K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אבי מחפש לרכוש רכב יחסית חדש ולהפסיק להתעסק עם ישנות ובעייתיות.

הרכב רוב הזמן יהיה מלא, ככה שגם הנוחות מאחורה חשובה.

שיהיה רכב אמין, חסכוני ועם מחירי חלפים סבירים, כמובן שהכל בגדר ההגיוני.

הרכב ישמש את המשפחה לטווח ארוך מאוד, לכן חשובים לי כל הפרמטרים הנ"ל.

אני פשוט לא מעורה במצב השוק ולא יודע היכן להסתכל ומה לחפש.

אשמח להכוונה וייעוץ בנושא,

תודה, אופיר.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

אם המרווח מאחור חשוב אני מציע לבדוק את יונדאי I30CW, גדולה ומרווחת, חסוכנית ואמינה יחסית.

אפשר גם לבדוק את מיצובישי לאנסר, אמינות מופתית אבל פחות אבזור ומרווח מביונדאי. לזכות המיצובישי 7 כריות אויר.

גם קיה פורטה מתאימה לדרישות הצנועות שפירטת.

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הi30CW.

מדובר ברכב אמין למדי, בטיחותי, נוח, תא מטען גדול ושימושי מאוד, מאובזר כראוי, ביצועים טובים יחסית לקטגורייה וצריכת דלק טובה, טיפולים לא יקרים במורשה.

אפשר גם לשקול קיה פורטה, שלזכותה גם נזקפות תכונות דומות.

על הלאנסר אני פחות ממליץ, היא די חלשה ביחס לשאר הקטגורייה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...