Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם, כשהילדה היתה בת 3-4, העברת ערוצים בטלוויזיה שמה אותנו על Kill Bill אמצע הסצינה

. בתור הורה אחראי, שאימת קדמן עליו, העברתי מהר ערוץ, אבל לא לפני שנראו איזו מכה-שתיים על המסך. הילדה במחאה קראה בקול: "לא מעביר! רוצה מרביצה!"

עד כאן חוויות ילדות מכוננות.

היום הילדה בת 11 והיא לא רוצה את הדיסק החדש של מיילי, גם לא חוג מחול, היא רוצה חוג של קנדו. יענו, לא רק מרביצה, אלא מרביצה עם מקל.:?

מכיוון שכאן יש מומחים לכל דבר, יש מישהו שיכול לתת הכוונה בעניין חוג קנדו לילדים במטווח של עד חצי שעה נסיעה מצפון ת"א (ברוטו)?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש מישהו שיכול לתת הכוונה בעניין חוג קנדו לילדים במטווח של עד חצי שעה נסיעה מצפון ת"א (ברוטו)?

ילדים במטווח?! שאלוהים יעזור! אתה ברברי!

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני לא כלכך עוזר לשאלתך, כי איני מכיר במה מדובר אפילו. אבל באם מדובר ב"חוג" או דומה לו, שעוסק בהגנה עצמית, לדעתי זה מעולה לנוכח המציאות היומית הכלכך שחורה שלנו, שאינך יודע מתי תותקף ועל ידי מי. כן, גם על זה (לצערי, במדינה "נאורה" עאלק) צריך לחשוב.

באם מדובר בסתם חוג, העיקר שהיא תהנה :-) בהצלחה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חוג של קנדו... די... אני לא נושם.

:roflmao::roflmao::roflmao:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יצא לי לראות קנדו לילדים אלא רק למבוגרים אבל אם פ"ת זה טוב אז אתה יכול לנסות לשול ב"קרטה דו" אולי להם יש משהו כזה.

אם החלטת לברר אז תגיד להם שיבגני מהג'ודו שלח אותך.

פורסם

יש קבוצת ילדים בכפר סבא. אבל אני לא חושב אבל שזה עומד בדרישה ל "חצי שעה נסיעה ברוטו".

בעקרון, הקנדו היא לא אמנות לחימה פרקטית, כמו, נניח, קונג-פו (שזה פחות או יותר הקליפ מ"קיל ביל") או ג'ו-ג'יטסו.

זה יותר כדי לפתח זריזות, ריכוז ומשמעת עצמית (תלוי מאד במדריך!).

למרות הצרחות,התלבושות המפחידות ורעש המקלות המכים אחד בשני, זה יותר תיאטרון ממכות...

הילדים שלי (וגם אני בעברי) אצל דניס הנובר (שיטת דניס השרדות,מבוסס על ג'ו-גיטסו,וקרטה). גם יותר פרקטי, גם פול-קונטקט,כולל מקלות וסכינים בחגורות מתקדמות (לא לפחדנים!).

את החינוך שמקבלים שם, כבר לא מקבלים בשום מקום אחר בארץ.

גם ערכים, גם משמעת וכבוד עצמי, וגם פיתוח של בטחון עצמי,העצמה, ואמונה ביכולות האישיות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם המקלות והסכינים מעניינים אותה, אז ארניס/קאלי/אסקרימה (שמות שונים לאותו הדבר) זה בשבילה.

הדף מויקיפדיה.

אני מכיר מכון טוב בנתניה אם זה עוזר לך. חבר שלי מתאמן שם עד היום. אוכל לברר אם יש שם קבוצה לילדים אם תרצה.

מעבר לכך, קרב מגע ודומיו הן שיטות שפותחו במיוחד לפרקטיות, אבל אני מניח שזה לא מה שאתה מחפש. בטח שלא הילדה.

אם בקנדו היא חפצה, אז מצאתי את זה :roll:

באמצע העמוד יש שם קנדו לילדים.

http://www.2all.co.il/Web/Sites/daito-ryuisrael/PAGE2.asp

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...