Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד סטיישן 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו מחפשים מכונית סטיישן, בתקציב של עד 50,000 (פרסמתי בהודעה אחרת...)

במובייל טרייד הציעו לנו קיה סיד סטיישן 2010, 110000 ק"מ יד ראשונה מחברה (בזק בינלאומי). הרכב נראה סבבה, וגם הרגיש סבבה בנסיעת מבחן.

רציתי לדעת כמה דברים:

-האם מדובר ברכב אמין? האם אנחנו צפויים לראות הרבה זמן מוסך איתו? (ברור לי שרכב עם 110K יראה מוסך, אבל בהשוואה לרכבים דומים)

-איך הוא לעומת האחות I30CW? אני יודע שיש אותו מנוע, הבנתי שמורכב במפעל שונה. קיבלנו פידבקים שליליים מלא מעט אנשים עם הI30.

-האם יש תקלות מוכרות בדגם? משהו ספציפי שצריך לבדוק לגביו?

-כל דבר נוסף, בעיקר חוות דעת של מישהו עם הרכב או קיה מאותן שנים באופן כללי, יתקבל בברכה :-)

פורסם

1. כן, בעקרון כן, מדובר ברכב אמין. אבל הייתי ממליץ לחפש רכב אחר, שלא היה בבעלות חברה, אפילו מ2008-2009, ועם פחות ק"מ. הרכב הזה נסע לא מעט וכנראה לא בנהיגה הכי עדינה שיש.

2. די דומות, היונדאי מורכבת בצ'כיה והקיה בסלובקיה אם אינני טועה. פידבקים שליליים על i30? אני מציע לקרוא בפורום ולהבין. להוריי הייתה מכונית כזאת 3 שנים, אחלה של רכב. לא היו שום בעיות למעט חיישן ESP שהתקלקל (והבנתי שהוציאו חיישן משופר ככה שהבעיה נפתרה). טיפולים שוטפים, דלק ולנסוע.

3. לא שאני מכיר. רכב אמין למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הייתי ממליץ לקנות קיה סיד סטיישן מבזק כי זה רכב שמשמש את הטכנאים הבכירים בחברה וזה אומר שגם לרכבים האלה היה מנשא לסולמות על הגג,ארגז כלים בתא המטען ולוגו ענקי של בזק על כל הרכב.

כמו כן רוב הרכבים האלה נאנסים בסביבה עירונית כאשר הטכנאי עובר בין לקוח ללקוח וזאת קריעת תחת של ממש עבור הרכב.

תחפש את הקיה שלך בליסינג ולא מבזק.

בזק לא עובדים עם ליסינג וקנו ישירות מהיבואן את הקיות האלה אז אם אתה רואה קיה סיד סטיישן לבנה מחברה,זאת כנראה בזק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עדיף סיד שלא הייתה בבזק. לי היה בליסינג את הדגם הנ"ל. רכב מאוד מוצלח ואמין - לא הייתה תקלה אחת מלבד טיפולים שוטפים.

בהצלחה.

פורסם

שבת שלום,

אני מחזיק ברכב הנ"ל כשנה ויש לי רק שבחים לספר,רכב אמין ,תא מטען ענק,די חסכוני ובאמת רכב מפנק....!

בעניין רכב בזק לשעבר :לדעתי מדובר בעיסקת לימון והחברים כבר הסבירו למה לא כדאי ללכת על עיסקה כזו.

לידיעה: באתר אוטוסנטר תימצא אקסמפלור מליסינג שנת 2010 עם 84000 ק"מ.

לפרטים נוספים ועזרה אשמח אם תיפנה בפרטי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...