Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב

Ceez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מגיע מחר לתל אביב מאזור הצפון לקניית רכב ורציתי להעביר אותו בדיקה לפני הקניה, אני לא מכיר מוסכים באזור ת"א אבל

אני יודע שיש היום הרבה קומבינות במוסכים בין מכרים ואני לא רוצה ליפול על אחת כזאת אז רציתי שתתנו שם של מוסך אמין באזור תא כמה שיותר קרוב למרכזית.

ד"א אני נמצא בפורום הרבה זמן ורק עכשיו נרשמתי ומוסך רון הופיע הרבה פעמים כמוסך אמין מאוד, רציתי לדעת האם הוא מעביר בדיקות לפני קניה..

הרכב הוא מאזדה 323 אם זה משנה.

תודה ולילה טוב.

פורסם

פסיכולוגית כבר קנית את הרכב. מעטים האנשים שיעשו מרחק כל כך גדול ויחזרו בידיים ריקות- תתחדש !

לצערי אין לי המלצה למוסך לבדיקה אבל אם אתה ברכישת רכב ראשון, נוסע לבד מהצפון לתל אביב וחסר נסיון שמור על התחת והארנק טוב טוב מפני נסיונות השחלה.:roll:

פורסם

חבל על נסיעה לת"א,חבל על מכון בדיקה מורשה.

חפש באיזור מגוריך רכב זהה וקח לבדיקה במוסך.

מכון בדיקה יתן לך רשימה שחורה מא עד ת' של ליקויים,שאם אינך מבין ברכב,לא תדע לעולם מה חמור ומה כסת"ח של המכון (אין אחריות על גיר אוטומטי,ירשמו דליפות בצילינדרים,זה רכב ישן מה אתה מחפש רכב במצב חדש ? )

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מבין שמדובר ברכב ישן, ממליץ לך לקחת את הרכב למוסך שמתמחה ברכב יפני, כדי לקבל דיאגנוזה ראשונית על מצב הרכב.

יחד עם זאת, כדי לקבל תמונה אמיתית על מצב מנוע וגיר וכן לנושא שלדה ותאונות, לדעתי, לא יהיה מנוס ותצטרך לבדוק את הרכב במכון בדיקה.

בהצלחה

• תוכן חדש...