Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מכיר מישהו שעשה את זה והיום הוא מגרש בנות 15 ממיטתו :-P

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"מגרש"...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ברור לכולם שזה לא בגלל השיער שאין לו..... זה בגלל ה- $ שכן יש לו. :-)

פורסם
נתקלתי בלא מעט פרסומות של מכונים שעושים הדמיית שיער, נתקלתי במכרים שזה נראה אצלם טבעי לגמרי, ובפרסומות זה נראה כמו בדיוק מה שאני צריך.

נתקלתי באדם אחד שעשה, לא נראה טבעי ולא נעליים, הרגיש כמו לבהות באדם עם פאה (הוא חושב שאף אחד לא יודע, והוא היחיד שחושב ככה).

פורסם
בתור קרח גאה אני יכול להמליץ לך להתחיל לקבל את העובדה שאתה מתקרח וזה מה שיש.

כל פתרונות הקסם של כדורים,משחות קעקועים,הדבקות,השתלות ושאר החירטוטים יעשו לך אחד משני הדברים:

1.חור בכיס

2. מראה מלאכותי ופאטתי.

בהצלחה.

מסכים, אין מה להלחם בטבע. לדעתי כרגע אין שום טיפול טוב מספיק שיתן לך תוצאות טובות במחיר נורמאלי, ללא צורך לחידוש טיפול או שזה יראה טבעי. אולי, רק אולי אם יהיה טיפול גנטי שממש יצמיח שערות טבעיות מחדש אחשוב על זה, ויודע מה, לא בטוח שגם אז התשובה תהיה חיובית. זה מה שהטבע נתן וזה לא כזה ביג דיל, לדעתי כל השתלה, כדורים, קעקועים למיניהם רק גורמים יותר נזק.

פורסם

לפני 15 שנה, כשהתחילה אצלי הנסיגה הבלתי נמנעת, ניגשתי "להתייעץ" עם חבר לעבודה, מקריח מתקדם (הוא היה אז כבן 65:oops:).

לאחר דין ודברים קצר, אימצתי לי בתור פתרון את המנטרה שהוא הכתיב לי:

אם שיער היה דבר כל-כך חשוב, הוא לא היה צומח בת*ת

:lol::lol:

אין פתרונות אמיתיים, ומנסיון של חבר שניסה את הכדורים (האלה שמקבלים במרשם) תופעות הלוואי לא שוות את התוצאות (אם בכלל יש כאלו).

בוא נגיד זאת כך -גם אם יצמח לך שיער, ותשיג בחורות, לא תוכל "לממש את העסקה", כתוצאה מתופעות הלוואי של הכדורים...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בתור אחד שעשה את הטיפול ב haircity אני דיי מרוצה מהתוצאה, אני לא קירח לחלוטין יש לי עדין שיער אבל דליל ולכן בתוספת הקעקוע השיער נראה הרבה יותר מלאה. אני רק יכול להגיד שעם עושים אצל מישהו מקצועי ובאמת בוחרים גוון של הקעקוע בגוון של השיער ולא מגזימים התוצאה נראית טבעית, ובמקרים מאוד נדירים מישהו בכלל זהה שיש לי קעקוע. מבחינת העלויות לי עלה בסביבות 5000 שח ואחרי שנה עלות החידוש היא כ 20% בשנה. יש מקומות זולים יותר אבל אני לא הייתי מוכן להתפשר על איכות .אני מכיר עוד מספר אנשים שעברו טיפול זהה והם פשוט נראים מגולך כאילו יש להם כתם על הראש. ולכו אני חושב שחשוב לעשות באמת אצל מישהו מומחה ורק זקיקים בצבע השיער מכיוון שיצא לי לפגוש אנשים שחשבו שעם הם יעשו צבע כהה יותר קוו השיער יראה בצורה בולטת יותר אבל הדבר היחיד שזה עשה זה שמזהים מרחוק שזה קעקוע.

פורסם
בתור אחד שעשה את הטיפול ב haircity אני דיי מרוצה מהתוצאה, אני לא קירח לחלוטין יש לי עדין שיער אבל דליל ולכן בתוספת הקעקוע השיער נראה הרבה יותר מלאה. אני רק יכול להגיד שעם עושים אצל מישהו מקצועי ובאמת בוחרים גוון של הקעקוע בגוון של השיער ולא מגזימים התוצאה נראית טבעית, ובמקרים מאוד נדירים מישהו בכלל זהה שיש לי קעקוע. מבחינת העלויות לי עלה בסביבות 5000 שח ואחרי שנה עלות החידוש היא כ 20% בשנה. יש מקומות זולים יותר אבל אני לא הייתי מוכן להתפשר על איכות .אני מכיר עוד מספר אנשים שעברו טיפול זהה והם פשוט נראים מגולך כאילו יש להם כתם על הראש. ולכו אני חושב שחשוב לעשות באמת אצל מישהו מומחה ורק זקיקים בצבע השיער מכיוון שיצא לי לפגוש אנשים שחשבו שעם הם יעשו צבע כהה יותר קוו השיער יראה בצורה בולטת יותר אבל הדבר היחיד שזה עשה זה שמזהים מרחוק שזה קעקוע.

קבעתי אצלם פגישה בעוד יומיים, בHAIRCITY, יש לי שיער על הראש אני בכלל לא קירח, אבל מה שכן הוא דליל ויש נסיגה מקדימה, זה בדיוק מה שאני צריך , למלא את החלל הבהיר בין זקיקי השיער, אז להבין שאתה ממליץ?

ואם אפשר לשאול מתי ביצעת את הטיפול? לפי מה שהבנתי בטלפון הם הציעו לי בערך 70 אחוז מהסכום שנקבת, תלוי בצורך.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני בהחלט ממליץ, אני יכול להוסיף שתכך בחשבון שתצטרך ללכת אם קצוץ כל הזמן מכיוון שאם השיער טיפה גודל ממרחק קרוב יראו את הפרש הגבהים וזה יראה כמו כתם. לכן אני מקצץ פעמיים בשבוע וזה נראה טבעי וכמעט שלא ניתן לזהות,כמו כן על תצפה להבדל של שמיים וארץ ההבדל הוא משמעותי יראו את קוו השיער בצורה ברורה אפילו שהמקום דליל, זה יצמצם את המפרצים .אבל זה עדין יראה כמו קרחת אם מראה קצוץ. כל התמונות שאתה רואה באתרים למיניהם הם תמונות שנעשו מייד לאחר סיום הטיפול והצבע נראה ממש בולט, בפועל לאחר מספר ימים כאשר תשטוף את הראש הצבע טיפה ידהה ויראה טיפה יותר חלש.

ביצעתי את הטיפול בדיוק לפני שנה,המחיר לפי מה שזכור לי משתנה מלקוח ללקוח בהתאם למצב הקרחת במקרה שלי היו לי מפרצים נסיגה של קוו השיער והתקרחות בקודקוד. יש להם מחירון בהתאם לכל מצב,

אני אישית ביצעתי את הטיפול ב haircity ב ראשון לציון והעבודה שהם עשו בהחלט הייתה טובה גם לאנשים אחרים שעשו את הטיפול באותו זמן איתי

שחכתי לציין שמאז הטיפול הראשון ביצעתי חידוש פעמיים יש דהייה בעיקר בקיץ בגלל השמש והשיזוף. אבל הם נותנים "אחריות" לשנה כלומר שבכל פעם שתרצה תוכל להגיע ולחדש את הצבע.

פורסם
יש לי שיער על הראש אני בכלל לא קירח

(...)

למלא את החלל הבהיר בין זקיקי השיער

(...)

ההגדרה המילונית ל"הכחשה עצמית".:-D

מזכיר לי את חבר הפורום שהכחיש נמרצות את ה-ocd שלו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין פתרונות אמיתיים, ומנסיון של חבר שניסה את הכדורים (האלה שמקבלים במרשם) תופעות הלוואי לא שוות את התוצאות (אם בכלל יש כאלו).

בוא נגיד זאת כך -גם אם יצמח לך שיער, ותשיג בחורות, לא תוכל "לממש את העסקה", כתוצאה מתופעות הלוואי של הכדורים...

כולם פה זה החבר של הסבתא של הדודה שלו, אז בוא אני אתן לך עדות ממקור ראשון.

הכדורים או בשמם המלא פרופסיה עובדים לא רק מעולה אלא סופר מעולה, התחלתי לפני 7 שנים שהתחילה הדלדלות במרכז חזית הראש והנשירה עצרה לחלוטין. מי שמצפה שיצמיח לו שיער טועה ובגדול... זה לא המטרה של הכדורים האלה.

אין לי שום סימנים של קרחת או נשירה כלשהי מעבר לטבעי.

לגבי תופעות לוואי? הכל סיפורים מונפצים, אגדות אורבניות וסיפורי מעשיות שאחוז קטן באמת סובל מהם בדיוק כמו כל תרופה אחרת שלא עובדת על 100 אחוז מהאוכלוסיה.

העסק עובד, אין שום בעיות בשום צורה או אופן. הדבר היחיד שלא ניסיתי זה להכניס מישהי להריון ובוא נעשה את זה על משקל גלולות נגד הריון כי התופעה חולפת כאשר מפסיקים את הכדורים לתקופה קצרה.

עכשיו אני מכיר אישית עוד מספר אנשים שכולם משתמשים בפרוספיה 5+ שנים כולל אחד עם 3 ילדים... :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
כולם פה זה החבר של הסבתא של הדודה שלו, אז בוא אני אתן לך עדות ממקור ראשון.

הכדורים או בשמם המלא פרופסיה עובדים לא רק מעולה אלא סופר מעולה, התחלתי לפני 7 שנים שהתחילה הדלדלות במרכז חזית הראש והנשירה עצרה לחלוטין. מי שמצפה שיצמיח לו שיער טועה ובגדול... זה לא המטרה של הכדורים האלה.

אין לי שום סימנים של קרחת או נשירה כלשהי מעבר לטבעי.

לגבי תופעות לוואי? הכל סיפורים מונפצים, אגדות אורבניות וסיפורי מעשיות שאחוז קטן באמת סובל מהם בדיוק כמו כל תרופה אחרת שלא עובדת על 100 אחוז מהאוכלוסיה.

העסק עובד, אין שום בעיות בשום צורה או אופן. הדבר היחיד שלא ניסיתי זה להכניס מישהי להריון ובוא נעשה את זה על משקל גלולות נגד הריון כי התופעה חולפת כאשר מפסיקים את הכדורים לתקופה קצרה.

עכשיו אני מכיר אישית עוד מספר אנשים שכולם משתמשים בפרוספיה 5+ שנים כולל אחד עם 3 ילדים... :roll:

אתה יכול להוסיף עוד אחד שאתה מכיר לרשימה.. למעלה מארבע שנים, עובד מעולה ללא תופעות לוואי.

פורסם

קרמריקה, העניין הוא שלא כך הם משווקים את הכדורים האלה.

(ובוא נעזוב לרגע, את ה"מעקף" הקטן, שהם עושים על האיסור החוקי לשווק תרופות מרשם באמצעות פרסומת,למרות שהוא מעצבן אותי מאד-מאד).

"תפסיק להיות סקפטי" כשהם הצליחו לפני זה למצב "סקפטי"=מקריח.

נו, באמת.

הישראלים, משום מה, מקריחים.

כשאני מסתובב באירופה, אני לא יכול שלא לשים לב שאחוז הקרחים מתחת לגיל 40 בקרב האירופאים (מערב אירופה) נמוך הרבה יותר.

לא יודע למה. אבל הנה, קבלו הנחת מחקר בחינם. (למי שרוצה לכתוב על זה דוקטורט:-P).

מה שלא יהיה, גברים עושים מזה טרגדיה גדולה (באמת שאני לא מבין למה) ונוקטים בכל מיני שיטות, שרק מגחיכות אותם פי עשר יותר, מאשר פשוט לגלח את השאריות, ולאמץ מראה "חלק".

מי שחושב שחתיכת שטיח על הראש/ה"ערוגות" של ההשתלה/הקעקועים המזעזעים האלה/כל מיני "שזירות" (השם ירחם!) נראים יותר טוב מסתם ראש מגולח, רמת המודעות העצמית שלו פשוט נמוכה עד לא קיימת.

הכי עלובים הם אלה שנצמדים לשאריות שיער. בין אם הם מסתרקים בשיטת "הלוואה וחסכון" (ר"ע-אולמרט) ובין אם קו השיער שלהם סתם מתחיל אי שם בקודקוד.

כל המטרה הרי היא ליצור איזשהוא "פאסון" לא ברור, והתוצאה בכל המקרים היא שצוחקים על המקריח מאחורי הגב.

את עוצמת האמוציות שמייחסים לזה, אפשר לראות מההתיחסות לתגובה הקודמת שלי, שנכתבה בהומור.

לאור הכינוי שלך, אני מניח שאין צורך להזכיר לך את הפרק המיתולוגי מסיינפלד.

עם משחת השיער המסריחה מסין...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...