Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן מצטיין, יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה כאן הרבה תלונות על יבואנים. שנותנים מחיר גבוה אומרים יקרנים, שנותנים מבצעים אומרים שהם הורסים מחירון. אז מה זה יבואן טוב?

שאלה שיותר חשובה לי היא האם יש יבואנים שידועים במחיר סביר לשרות, מקצוענים ולא בורחים מאחריות בזמן האחריות.

תלונות אני רואה הרבה והשאלה האם יש גם כאלה שחריגים לטובה. יש פה גם אנשים שמתפרנסים מרכב וחשובה לי דעתם.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היבואן שזוכה להרבה מאוד שבחים בפורום הוא אבארת' (סמל"ת). בקצה השני של הסקאלה נמצאים צ'מפיון.

מזל״ט, סיכמת את הפורום בשורה.

למנהלים, אפשר לכבות אורות, לשלוח את עמוס השרת לפיזיותרפיה ולהחזיר את רוני מהגלות, תודה לכולם, הייתם נהדרים.

:lol: :lol: :lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבעיה היא שאנשים באים לפה לבכות, אף פעם לא לשבח. אז דעות חיוביות על יבואן כזה או אחר כמעט ואין.

מעבר לזה יש את עניין קהל היעד של הפורום, איך נאמר, 99% מהאנשים שקונים מותגים "עממיים" לא נמצאים כאן.

לעומת אחוז מאוד גבוה של בעלי VAGיות, ורכבי נישה כאלה ואחרים.

נגיד ככה, מתי פעם אחרונה שמעת פה משהו על טלקאר, יוניון, כלמוביל או UMI? בערך אף פעם.

זה אומר שהשירות שלהם כל כך טוב שאין לקוחות זועמים? לא, בכלל לא.

בדיוק כמו שזה לא אומר שהשירות של צ'מפיון הוא כולו גרוע או השירות של סמל"ת ראוי להערצה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קיבלתי שירות סביר בכלמוביל (טיפולים שוטפים), בדלק (כנ"ל) ואפילו בצ'מפיון (ריקול לידית מכסה מנוע, עדכון תוכנה לגיר, טיפולים). לא מצאתי סיבה לחלוק חוויות בפורום, כי לא היה מה לחלוק, business as usual. לו היה קורה משהו יוצא דופן, לחיוב או לשלילה, הייתי מפרסם כאן.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

בזמנו הייתי מרוצה מלובינסקי שהיה מחלק מתנות מדי כמה חודשים.

עכשיו אני מטופל בסמל"ת וגם מרוצה, יודעים ללכת לקראת הלקוח ולפעמים יש מבצעים של 20% הנחה על חלפים מקוריים.

לשלילה, וזה תקף לכל היבואנים - שהם שוחטים אותך כשהם יודעים שאין חלק תחליפי מקביל שאפשר לקנות.

סתם דוגמא: בזמנו דלף צינור הגה הידראולי בסיטרואן קסארה שלי, לובינסקי דרשו 900 ש"ח בערך, אין תחליפי. בסוף נרכש אחד יד שניה בעלות של 150 ש"ח והורכב.

עוד הפתעה לא נעימה בסגנון קיבלתי מסמל"ת, כשרציתי להרכיב קונסולה מרכזית חדשה בפיאט פונטו עקב התקנה רשלנית של דיבורית ששברה אותה - סביבות 2500 ש"ח לחלק חדש. בסוף הוזמן בעלות של 200 ש"ח כולל משלוח חלק חדש דנדש באריזה מאנגליה.

פורסם

אני לקוח טלקאר, ואני לא ממש יכול להתלונן. אבל גם שום דבר לא נשבר ממש בינתיים. (היה את הקטע עם אורות הדרך האחוריים, אבל תוקן באחריות ואפילו לא לקחו כסף על הנורות, שככל הנראה באמת סתם נשרפו)

מנגד, מחירי הטיפולים גבוהים מאוד. כמו שצפויי מיבואן. (לא הופך את זה לבסדר)

פורסם

אני לקוח של קרסו.

ב5 השנים האחרונות הם עברו מאחד היבואנים עם השירות הכי גרוע שיש ליבואן שנותן שירות מעולה. הם באמת משתדלים ויצאתי משם עם הרגשה טובה.

גם כשהיו בעיות עם חברת המימון לרכב הם עזרו ונלחמו קצת בשבילי (זו לפחות ההרגשה שאיתה נותרתי).

פורסם
הבעיה היא שאנשים באים לפה לבכות, אף פעם לא לשבח. אז דעות חיוביות על יבואן כזה או אחר כמעט ואין.

מעבר לזה יש את עניין קהל היעד של הפורום, איך נאמר, 99% מהאנשים שקונים מותגים "עממיים" לא נמצאים כאן.

לעומת אחוז מאוד גבוה של בעלי VAGיות, ורכבי נישה כאלה ואחרים.

נגיד ככה, מתי פעם אחרונה שמעת פה משהו על טלקאר, יוניון, כלמוביל או UMI? בערך אף פעם.

זה אומר שהשירות שלהם כל כך טוב שאין לקוחות זועמים? לא, בכלל לא.

בדיוק כמו שזה לא אומר שהשירות של צ'מפיון הוא כולו גרוע או השירות של סמל"ת ראוי להערצה.

מסכים עם רוב הדברים. עד עכשיו למדתי על הטוב הרע והממוצע- פיאט פולקסווגן ופיג'ו. לא יודע אם בצדק אבל זהו? אין עוד יבואנים מקצועים בשרות שמכבדים אחריות ויחסית לא מפקיעים מחירים בחלקים?

פורסם

מצטרף להמלצה על סמל"ת.

החזקתי פיג'ו בין01-09 רוב הזמן הרכב היה מטופל במוסך "אמפאר",אזה"ת נתניה.גם במקרה הזה הייתי מרוצה מהשרות והמקצועיות.

מכיוון שהרכבים ששלושת הרכבים האחרונים שרכשתי היו מהיבואן,אציין שכאן השרות והיחס של סמלת,הוא רמה בפני עצמה(נסיעות מבחן זמינות,גמישות באבזור,מסירת הרכב וכו')

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לובינסקי טובים בשירות ובמחירים לפחות בסניף תלפיות בירושלים רק דברים טובים עליהם, צ'מפיון הם בדיחה גרועה בשירות ובמחירי החלפים.

סיפור מהיום, לאבי אודי 4A שנת 96 ובשעה טובה המפוח מזגן התקלקל, בירור קצרצר מול צ'מפיון העלה את המחיר המזעזע/ מחריד/מצחיק/בזיוני של 4000 ש"ח לפני אתם מבינים את הלייצנים מצ'מפיון 4000 ש"ח על מפוח מזגן.

למזלנו יש מקורות אחרים להשיג חלקים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...